11 mai 2009

Intralnire descentralizare

La întâlnirea din data de 06.05.2009 dintre reprezentanții Ministerului Educației, Cercetării și Inovării, Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale și ai federațiilor sindicale, s-a convenit faptul că marți, 12 mai 2009, orele 09.00, la sediul Ministerului Administrației și Internelor din Piata Revolutiei nr.1 A, sect. 1, va avea loc întâlnirea tripartidă dintre reprezentanții federațiilor sindicale, ai structurilor asociative ale autorităților locale și ai Ministerului Educației, Cercetării și Inovării si Ministerului Administrației și Internelor, pe tema descentralizării.
In acest sens 7 persoane din partea FSLI vor participa la aceasta intalnire.
Voi reveni cu amanunte.

7 comentarii:

  1. Amanati aceasta descentralizare.

    RăspundețiȘtergere
  2. e amanata conform calendarului 2 ani

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si atunci de ce nu mai exista concursul de titularizare la nivel national? Nu mai intelegem nimic. Dati-ne si noua date concrete, lamuriri. Suntem bulversati.

    RăspundețiȘtergere
  4. important e sa ramana titularii sistemului. De multi ani, in cateva judete s-au dat concursuri la nivel de fiecare unitate si sunt titulari in sistem.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da. Dar vedeti si cum se ocupa posturile in acele judete. Si asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt de acord cu dumneavoastra.
    asa zdruncinat ca si anul acesta nu a mai fost si sper sa nu mai fie sistemul

    RăspundețiȘtergere
  7. lasati descentralizarea, sa se revina la concursul de titularizare unic si totul va fi ok... si asa e destul de greu ca nu avem copii si riscam sa ne pierdem painea... lasati-ne cu greul pe care il avem, nu ne mai incarcati cu alte greutati.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare