16 mai 2009

Intalnire sediu FSLI descentralizare

Federatia Sindicateleor din Invatamant organizeaza in data de 18 mai 2009, ora 17.00 la sediu federatiei o intalnire de lucru cu Birourile operative/executive ale sindicatelor din Bucuresti sector 1-6 afiliate la FSLI.
In cadrul intalnirii se vor analiza principiile care vor sta la baza descentralizarii invatamantului preuniversitar, pornind de la anexa 1 a Acordului semnat in data de 6 mai 2009, precum si a intalnirii din data de 15 mai 2009 cu inspectorii generali si Ministrul Educatiei. De asemenea se vor discuta si aspecte privind pachetul de legi ale invatamantului.
Reprezentantii FSLI se vor intalni marti 19 mai 2009, ora 15.00 la sedinta Comisiei de lucru privind descentralizare, constituita la nivelul MECI unde vor sustine cele stabilite luni.

14 comentarii:

  1. Eu cred ca sub nicio forma concursurile de titularizare nu trebuie lasate la discretia directorilor. Sustin organizarea acestor concursuri pe grupuri mari de unitati scolare. Romania nu este Suedia si nici macar Franta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu, Anexa 1 a Acordului respectiv o putem cunoaste si noi?

    RăspundețiȘtergere
  3. e planul pentru implementarea formulei de finantare... e link mai jos

    RăspundețiȘtergere
  4. Lamuriti problema examenului de titularizare. Se apropie 15 iulie si noi suntem in ceata. Va fi o singura data de examen pentru toate judetele?

    RăspundețiȘtergere
  5. evident
    in calendar aveti exact data unica a examenului

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar e o mare tampenie. In judetele pilot erau mai multe date de examen, tocmai pentru a oferi mai multe sanse candidatiilor. De ce s-a renuntat la aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ca cineva a venit cu aberatia, iar liderii de sindicat n-au zis NU. :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate ne lamureste domnul Pop cine a propus data unica, 15 iulie, si de ce nu s-au opus sindicatele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai de mama noastra! Muncim ca robii iar niste smecheri chiar ne fraieresc ca sunt de partea calitatii si dreptatii....

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt director...dar nu-mi doresc ca titularizarile sa fie lasate in ograda institutiilor...pentru ca ar suna cei din inspectoratul scolar si nu numai sa-si aranjeze cunostintele....asa au procedat si-n situatiile amaratelor de posturi de o jumatate de norma de administrator financiar date anul curent.

    RăspundețiȘtergere
  11. data de 15 iunie este data de guvern.
    Pana in octombrie , conform acordului cu FMI, trebuie finalizata legea salarizarii.

    RăspundețiȘtergere
  12. La mana directorilor sau a insp.tot aia e,asa ca nu va fi nici o schimbare,stati linistiti tot pilele pe loculI ca si pana acum!!!De aceea merge treaba bine!Nici un dir.nu misca un deget fara sa stie insp.deci nici o schimbare!

    RăspundețiȘtergere
  13. este de vazut
    dar daca inspecorul e numit de presedintetle CJ si directorul de CL????
    la scenariul acesta cum raspundeti?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. pot participa la examenul de titularizare la nivel national daca judetul meu este pilot? dupa titularizare pot cere detasare in interesul invatamantului in judetul de domiciliu?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare