14 mai 2008

Managementul calităţii în învăţământul preuniversitar.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, în parteneriat cu Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), organizează un program de formare care vizează managementul calităţii în învăţământul preuniversitar.
Programul propus se va desfăşura în 4 stagii de formare, însumând 48 de ore.
Formarea va debuta cu Stagiul „0”-Introducere, care se va desfăşura în perioada 15-17 mai 2008, la Predeal, Hotel Carpaţi, în 6 sesiuni de informare pe conţinuturile care vor fi parcurse în cele 4 stagii de formare.
Prin acest program de formare dorim să pregătim formatori la nivelul fiecărui sindicat afiliat la FSLI, în managementul calităţii, care să dobândească competenţe necesare formării reprezentanţilor sindicatului din Comisia de evaluare şi asigurare a calităţii (CEAC) de la nivelul unităţilor de învăţământ preuniversitar.
Celelalte 4 stagii de formare se vor desfăşura în semestrul I al anului şcolar 2008/2009.
Participa delagati de la organizatiile sindicale afiliate la FSLI din: IS, VS, BZ, Bucuresti, MM, IL, BN, SV, TM, BT, SB, PH, DB, MS, CL.

Un comentariu:

  1. Acum am descoperit anuntul. Sunt curioasa cine a participat din Mures, nu se vede cum se implica acesti formatori. Sunt si eu membra FSLI si nu am auzit nimic de activitatea lor.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare