7 ian. 2008

Profesorii din Fierbinţi protestează că nu li s-a decontat transportul şi nu au primit tichete cadou

Luni 07 ianuarie 2008, 15:20

Comentarii comentarii Print print
Email email Bookmark bookmark
Zeci de profesori din localitatea ialomiţeană Fierbinţi au ieşit, astăzi, în stradă nemulţumiţi că primarul nu le-a decontat banii de transport şi nici nu le-a acordat în luna decembrie tichetele cadou prevăzute de lege.

Cei 50 de dascăli ar fi trebuit să primească câte 700 de lei fiecare, însă edilul din localitate refuză să deblocheze sumele necesare din fondurile primăriei. În plus, dascălii îi solicită primarului să includă pe bugetul lui 2008 sumele necesare pentru decontarea navetei şi a tichetelor cadou.

Primarul a refuzat să vorbească cu dascălii şi a respins cererea acestora de a protesta în faţa primăriei.
Sursa: Realitatea TV

Sursa: http://www.realitatea.net/131041_Profesorii-din-Fierbinti-protesteaza-ca-nu-li-s-a-decontat-transportul-si-nu-au-primit-tichete-cadou-.html

2 comentarii:

  1. domnule draga, din cate stiu eu, profesorii navetisti n-au solicitat oficial niciodata acest lucru si apoi profesorii nu sunt angajatii primariei. primaria aloca fondurile necesare (si a alocat enorm de mult, verificati)scolii si aceasta decide unde sa se duca banii. se fac niste afirmatii care nu-si au rostul. e un circ ieftin cu clovni nepregatiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. stimate "anonim" eu relatez pe acest blog materialele din presa in general. Nu sunt in masura sa verific contabilitatea scolii in acest moement insa o sa comunic cele relatate de dvs.
    Va multumesc pentru intelegere

    RăspundețiȘtergere

Postări populare