1 nov. 2011

Cursuri mentor si formator autorizate CNFPA

Stimati colegi in OMECTS 5549 privind selectia cadrelor didactice pentru constituirea corpului national de experti la

fisa de evaluare a portofoliului la cap 3 se acorda pentru cursurile formator 7p si mentor 7p.

Daca doriti sa faceti aceste cursuri pentru membri dvs de sindicat avem aceasta posibilitate.

Programe de formare oferite:

Formator  Cod COR 241205
Mentor     Cod COR 235902

precum si

Delegat sindical naţional Cod COR 114207
Delegat sindical de intreprindere Cod COR 419003
Inspector resurse umane  Cod COR 342304
Metodist   Cod COR 214906 – în curând

Toate aceste cursuri sunt autorizate CNFPA, cu durata de 60 ore, participanţii obţinând certificate de absolvire însoţite de suplimentul descriptiv aferent, recunoscute la nivel naţional conform OUG 129/2000 republicata, de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Programele de formare  oferite au avantajul că sunt foarte accesibile, taxa fiind de 175 de lei.

Din aceasta taxa reusim sa acoperim formatorii- care pot fi si de la dvs din organizatie-, birotica- care permite o economie si ptr organizatia dvs-, suport curs, taxa evaluatori, cheltuieli organizare sala si examen, taxa eliberare certificat, etc.

In curand vom avea si cursul de mentor cu 25 de credite MECTS la pretul de 450 de lei. Dar pe aceasta tema vom reveni.

Detalii suplimentare prin email  la sindicatul afiliat la FSLI din judetul/sectorul  http://www.fsli.ro/harta.html  sau carmen_cj2000@yahoo.com,
Toate cele bune

22 de comentarii:

  1. "Daca doriti sa faceti aceste cursuri pentru membri dvs de sindicat avem aceasta posibilitate."
    D-le Pop, la ce se refera aceasta fraza? Sunt din Arges, m-am inscris la cursul despre calitate din luna mai...Nu mi s-a dat nici un raspuns,de acceptare sau nu. Vreti sa spuneti ca liderii judeteni NE ANUNTA de existenta acestor cursuri ?Pe noi,cei care lucram intr-un oras, care nu e resedinta de judet? Nu,d-le Pop! Se anunta intre ei, participantii la aceste cursuri sunt membrii prieteni, cunostinte ,eventual colegi. Nu noi, "oamenii de rand". Ce se aude despre cursul-proiect,pentru care ne-am inscris in mai anul scolar trecut? se deruleaza? Daca nu ar exista blogul d-voastra, eu,profesor in provincie NU AS AFLA NIMIC despre activitatea FSLI.

    RăspundețiȘtergere
  2. e in derulare si acel proiect al FSLI, pe site-ul www.fsli.ro la proiecte vedeti exact cand incepe in judetul dvs. Ceea ce am postat aici ajunge si la lideri si aveti si dvs datele de contact. chiar daca sunteti in alt oras se poate face grupa si acolo. pe adresa de email de mai sus puteti sa cereti detalii. sigur vom face grupa in oprice oras. cererile sunt imens de multe si trebuie sa ne organizam. tinem legatura si ii voi transmite si colegului meu din Arges problema ridicata de dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt din Neamt. Cum pot sa fac aceste cursuri ?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. email catre FSLI NEamt http://www.fsli.ro/harta.html si catre carmen_cj2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Platesc/Sponsorizez de foarte multi ani sindicatul din invatamant fara a beneficia vreodata de ceva (cursuri/ bilet de tratament etc.)....de ce sa platesc taxa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand o sa terminam odata cu platitul cursurilor din buzunarul propriu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă rog să-mi trimiteți mai multe informații despre cursul de FORMATOR/în ce ?Dar de MENTOR?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se fac aceste cursuri si fara taxa. De ce nu se anunta si asta? Organizeaza universitatile. Asa am facut cursul de mentor . Urmeaza si cel de formator.

    RăspundețiȘtergere
  9. Care dintre ele ? Anunta-ne !

    RăspundețiȘtergere
  10. Se anunta si acest lucru...insa am constatat ca nu toti au loc. Asa ca am incercat o oferta cat mai mica posibila. Daca aveti informatii de cursuri gratuite pentru colegii din invatmant, blogul meu va sta la dispozitie

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt din Timisoara si ma interesaza foarte mult cursul de Formatori. Cand si in ce conditii as putea sa particip la acest curs?

    RăspundețiȘtergere
  12. In vara (iulie-august)am participat la cursul de mentor, organizat de ULB Sibiu, peste 200 profesori. M-am inscris apoi in proiectul ,,ReForm Transilvania" , unde deja am avut o intalnire cu formatorii, pentru evaluarea si validarea competentelor de formator. Intrebati la Universitati, tebuie sa organizeze si altele asemenea cursuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Suntem o tara de cursanti ! Daca toata lumea este mentor , pe cine mai mentoram ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Toate bune si frumoase...pana ajungem la bani! Perfectionarile sunt folsitoare, dar nu ne putem permite sa rupem de la gura familiei! Mai intervine si deplasarea in alta localitate, acolo unde acestea se tin. Intreb: In conditiile in care eu, ca dascal din 1978, am un salar de incadrare de 1379 RON si datorii de 1200 Ron, cum voi putea eu sa particip la vreo perfectionare? Sa nu-i mai amintesc d-lui Pop ca, in Salaj din absoventii Facultatii de Psihologie si Pedagogie din Brasov, forma de inv. la ID, specializarea psihologie, din peste 60 de licentiati in iulie 2009, suntem doar 6 cadre didactice carora nu li se recunosc studiile! Asta in conditiile in care, ministerul nu tine cont de prevederile legii 84/1995 referitoare la organizarea invatamnatului la distanta, lasand la bunul plac al directorilor si al isj-rilor sa decida cum sa ne incadreze! D-le Secretar general!Poate primesc un raspuns la memoriul trimis catre federatia din a carei conducere faceti parte, pentru ca acel memoriu dateaza de anul trecut din toamna, cand am inceput procesul impotriva scolii si care nu si-a gasit finalizare nici la aceasta ora! In rest, toate strigatele noastre de disperare au trecut neobservate, ca de altfel si incercarile mele de a va contacta pe cale electronica(internet). Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu cred ca nu ma puteti contacta electronic. Memoriu dvs este la MECTS si nu avem nici noi un raspuns in acest sens. Ramane doar calea instantei. In legatra cu aceste cursuri este ideal sa se organizeze cat mai apropiata de unitatea dvs pentru a avea costuri minime...adresele mele de email
    liviumarianpop@gmail.com
    liviumarianpop@yahoo.com
    liviumarianpop@fsli.ro
    secretargeneralfsli@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua,
    Domnule Pop ce puteti sa ne mai spuneti despre cursurile de mentor si formator fiindca as vrea sa le urmez. Am trimis cerere de inscriere, insa n-am mai primit niciun raspuns. As participa la aceste cursuri in oricare dintre judetele Neamt, Iasi, Suceava, Bacau. Poate le organizati pana la sfarsitul anului 2011. Cred ca sunt multi profesori din aceste judete care ar dori sa le urmeze, deci s-ar putea constitui grupe fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  17. au fost facute doau grupe la Focsani. Luati legatura cu liderul FSLI din judetul dumneavoastra
    sau cu doamna Carmen

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru cursul de formator cate credite se acorda?
    Multumesc1

    RăspundețiȘtergere
  19. Cursurile de mentor se fac pe banii proprii si de catre prietenii liderilor de sindicat sau ai directorilor, iar restul lumii nu afla. Nu-i bai, oricum sunt recunoscute CNFPA, nu CNFP.

    RăspundețiȘtergere
  20. Se mai fac aceste cursuri??? Sunt din Craiova, m-ar interesa ambele!

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnul Pop, pentru judetul Mures se vor organiza cursurile?

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnule L.M.Pop, ma numesc Sandu Doina, judetul Bacau,va rog sa-mi dati un raspuns daca puteti la problema mea.Sunt profesor si am obtinut anul acesta la titularizare 9.325, specialitatea biologie.Nu sunt posturi titularizabile dar sunt pe suplinire pe un an.Daca exista o lege,articol,din noua lege in care se poate face titularizarea in 2 scoli,jumatatea de norma la fiecare scoala ar transforma norma intreaga a scolilor viabila pe un an in jumatate de norma viabila 4 ani, deci titularizabila.Nu stiu ce sa spun comisiei la repartitie si as dori sa ma duc cu lectia invatata in cazul in care exista aceasta posibilitate.Sincer ma apuca plansul sa stiu ca aceasta nota ar ramane neobservata si ca voi ramane tot suplinitor

    RăspundețiȘtergere

Postări populare