6 nov. 2011

CAT MAI RABDAM?


E noapte , stelele lucesc
Si bate-un vant iernatic
Sunt inca trează şi muncesc
Caut schiţe pe didactic.

Dau copy-paste, ş-apoi printez
Scot zeci de protocoale
Aşa se vede ca lucrez
Īn rest sunt vorbe goale

Adorm intr-un tārziu frumos
Cu capul pe o mapă
Visez cāt am ajuns de jos
Mă simt o mare vacă

Am īnvăţat, m-am pregatit
Chiar de umblam desculţă
Şi-acum cāştig cam cāt sa-mi iau
Un DVD cu Guţă.

HAI PE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 comentarii:

  1. Penibil, domnule Liviu Pop... Stergeti naiba prostia asta, ca ne facem de ras! Avem nevoie de strategii sindicale, nu de manele poetice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta meritam din pacate...facem haz de necaz cand tara arde...Circ si paine vor din pacate multi dintre noi....strategiile sunt facute...dar in sala profesorala e liniste si carcoteala

    RăspundețiȘtergere
  3. MD-afiliat FSLI06.11.2011, 21:09

    1. Intrati pe http://www.slimm.ro/ ->
    Noutati->
    4.11.2011 Declaratie adeziune 2011

    Decarcati si editati antetul cu sindicatul din care faceti parte.

    2. Un exemplar al adeziunii se completeaza si inregistreaza la secretariat(eventual de catre liderul de sindicat) si alt exemplar se transmite la sindicat(liderului de sindicat).

    3. Liderii vor stabili(in consecinta punctelor 1 si 2) modalitatea de colectare a contributiei.

    =================================================
    A venit vremea actiunilor sindicale incepute de la baza spre varf!!!!!!
    =================================================

    http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=153301&st=0&#entry1855355

    RăspundețiȘtergere
  4. e adevarat ca e gretos, dar, din pacate ,real....de ce va deranjeaza adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  5. CE ATI VRUT SA SPUNETI CU CE AM CASTIGAT. DIN MOMENT CE PUNEM NIMIC IN PORTOFL. Stam cu hotararile in sertar si rad directorii si secretarele de noi. NE-AU LUAT SI ORELE SUPLIMENTARE LA CEI CU PESTE 25 ANI VECHIME...
    CE DIFERENTA VA FI INTRE SALARIUL UNUI CADRU DIDACTIC DIN INV PRIMAR CARE ARE 25-30 DE ELEVI IN CLASA SI ALTUL 15? NICIUNA BANUIESC?

    RăspundețiȘtergere
  6. Trist, dar adevarat! Inca e comod in invatamant, cand se va raspunde pentru calitatea actului educationalului atunci amorteala de azi se va transforma! pana atunci astfel se cere, atitudinea e sub altitudine !

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga anonim de la 19:00, "comod" in invatamant e doar pentru cei care sunt in sistem pentru ca, citez, "mai bine dau cu pixu' decat cu sapa". Si, recunosc, sunt muuulti. Si extrem de adaptabili la aberatii, ar face orice sa nu ajunga inapoi de unde au venit (i.e., coada vacii). Doar ce ma costa sa mai trag o hartie si sa fac frumos cand vine cate o comisie in control... Si totul e posibil datorita sistemului care le permite (ii incurajeaza, de fapt) sa faca ravagii, cu micimea si orbenia lor, prin psihicul invataceilor - si asa zdruncinat de dramele familiale.
    INCOMOD este pentru cei care sunt luati peste picior atunci cand isi pregatesc temeinic lectiile pentru fiecare ora, cu fise de lucru diferentiate pe nivele; atunci cand pleaca la ora imediat ce s-a sunat de intrare si se intorc numai dupa ce si-au notat ce s-a facut si ce sa mai aduca in plus... etc. Mai ales daca nu fac parte din comisii, comisiute si grupuri de influenta... Sa tot traiesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. un mare adevar. suntem hartogari si ne umilim pentru putin. gretos este ca facem asa si nu ca ni se spune cum suntem.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare