15 iun. 2011

FSLI obtine clarificarea sporului de stabilitate

Avem un guvern plin de "experti" si pseudoexperti care si-au angajat raspunderea atât pe Legea Educatiei Nationale cât şi pe Legea Salarizarii Unitare (asta în 2010), spunând atunci că sunt perfecte...
Le lăudau şi proslaveau mai ceva ca înainte de 1989, iar în mai 2011 şi-au angajat răspunderea pe o lege care modifica în câteva puncte cele două LEGI PERFECTE.
Prin această modificare se anula un drept din LEN.
Consecventă principiilor sale Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a adresat o adresă atât M Muncii (răspunsul este AICI) cât şi celor din ministerul educaţiei pentru a repara eroarea din lege.
Astfel am primit un răspuns de care nu era nevoie dacă reuşeau cu adevărat să facă legile bine. Pentru asta însă e nevoie de adevăraţii specialişt, iar FSLI a demonstrat şi de data aceasta că îi are.
Sper ca acest răspuns să fie luat în calcul de cei care aplică legea.
Adresa FSLI şi răspunsul MECTS le găsiţi AICI

2 comentarii:

  1. Domnule Pop,va rugam sa faceti ceva si pentru noi, educatoarele si invatatorii absolventi de Liceu pedagogic si Fac.de stiinte economice care nici din febr.2011 nu am fost incadrati ca prof.Ptr. noi se emit ordine peste ordine si nu este drept.Dar ce mai este drept in tara asta????

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru eugenia spunea.........de ce nu si pentru cei cu scoala postliceala/institut plus alte facultati...la baza tot invatatori sunt si fac aceeasi munca...,nu?
    Dumnezeu a vrut ca sa ramana in sistem, poate acolo le e menirea...sa nu fim rautaciosi ....

    RăspundețiȘtergere

Postări populare