1 iun. 2011

Sporul de stabilitate clarificat in urma demersurilor FSLI

Chiar daca ministrul Funeriu este impotriva mamicilor prin Legea care a diminuat salariile in invatamant cu 33%, FSLI a cerut  Ministerului Muncii clarificari privind conditiile de acordare a sporului de stabilitate in invatamant.
Prin raspunsul Ministerului Muncii, click AICI,  este clarificat in sens pozitiv acest aspect si putem spune ca mamicile din Romania pot fi putin mai fericire.
Un nou castig al FSLI impotriva masurilor discriminatorii pe care ministru Funeriu le aplica sistemului de invatamant.

15 comentarii:

 1. F e l i c i t a r i ! Nu renuntati la nicio revendicare FSLI ! Succes !

  RăspundețiȘtergere
 2. andreea ioana02.06.2011, 11:42

  Ce felicitari ?
  ...nu constituie vechime efectiva pentru acordarea sporului de stabilitate. Asa scrie. Ce sa inteleg din asta ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ca este scris adanc !

  RăspundețiȘtergere
 4. Ati citit legea ?!
  Ministerul Muncii nu face in raspunsul dat decat sa repete ce e scris in lege ( Anexa 5). Nu spune nimic in plus, nici nu aduce vreo clarificare.
  Nu mai faceti postari ieftine,gen reclama.

  RăspundețiȘtergere
 5. Asa este ! Nu mai promovati somnul spiritului civic !

  RăspundețiȘtergere
 6. Ion Dobritoiu02.06.2011, 21:32

  andreea ioana, Anonim 02.06.2011, 15:00, gabiandro77, Anonim 02.06.2011, 16:31 (probabil, una si aceeasi persoana), din cabinetul carui parlamentar pedelist ati (ai) scris?

  RăspundețiȘtergere
 7. Scuze : "Ce" ! Iar se intelege altceva !

  RăspundețiȘtergere
 8. Radu Prisacaru03.06.2011, 12:17

  Domnule Pop,
  Sunt membru de sindicat FSLI si director intr-un judet fost (?!) "pilot". Dupa Legea 63, salariile directorilor din judetele pilot scad cu 10 - 30%, in functie de vechime.
  Mentionez ca, indatoririle noastre sunt aceleasi, nu am fost pedepsiti in nici un fel, iar un principiu de drept spune ca un drept castigat nu se poate lua omului inapoi. De asemenea, indemnizatia de conducere, care a fost stabilita in urma unei evaluari institutionale, in aplicarea legii 63 se stabileste arbitrar, dupa marimea scolii, pentru toti la fel, indiferent de activitatea depusa.
  Ce ne recomanda sindicatul sa facem? Ce are de gand sa faca sindicatul in acest sens?

  RăspundețiȘtergere
 9. andreea ioana06.06.2011, 07:31

  Sporul de stabilitate se pierde pentru mamicile care nu au 10 ani consecutiv

  RăspundețiȘtergere
 10. Sindicatul pentru directori sa nu faca nimic. Cand a fost vorba de greve sau boicotarea examenelor nationale , directorii au facut presiuni si s-au opus, si in plus daca nu-ti convine salariul lasa pe altul, ca noi profesorii muncim pe bani si mai putini.

  RăspundețiȘtergere
 11. Directorii reprezinta . . . patronatul !

  RăspundețiȘtergere
 12. Sunt angajata ca profesor din 1998.In 2004 am intrat in concediu ingrijire copil si am revenit in 2005. Beneficiez de spor de stabilitate?Perioada concediului se considera vechime in invatamant?

  RăspundețiȘtergere
 13. ESTE O MINCIUNA! NU S-A MODIFICAT NIMIC. CCC NU ESTE LUAT IN CALCUL PENTRU ACORDAREA SPORULUI DE STABILITATE. EU , DESI AM 9 ANI VECHINE IN INVATAMANT, DEOARECE AM NASCUT ANUL ACESTA SI MI_AM INTRERUPT ACTVITATEA DOAR 2 LUNI, NJ VOI BENEFICIA DE ACEST SPOR. O IAU DE LA INCEPUT CU NUMARATOAREA, ADICA ABIA IN ANUL 2025 VOI AVEA 10 ANI NEINTRERUPTI IN INVATAMANT.
  CEEA CE ESTE O ABERATIE ATUNCI EU AVAND DE FAPT 19 ANI VECHIME (IN TOT ACEST TIMP PIERD CAM 200 LA SALARIU )

  RăspundețiȘtergere
 14. Exista o propunere legislativa inaintata de un grup PNL aprobata de Senat in februarie 20014, care a primit aviz favorabil de la Comisia Juridica in martie 2014 si care zace undeva (???) Ce s-a intamplat cu acesta propunere menita sa indrepte o prevedere discriminatorie? De ce a trecut atata timp si nu se discuta in Camera Deputatilor?

  RăspundețiȘtergere

Postări populare