8 iun. 2011

DEZBATEREA METODOLOGIILOR INCEPE SI LA TVR INFO

Azi, 8 iunie 2011, incepand cu ora 17.00, la TVR INFO sunt invitat sa dezbat Metodologia privind promovarea a doi ani de studii într-un an şcolar în învățământul preuniversitar- PROIECTUL INITIAT DE MECTS
Voi incerca sa scot in evidenta lipsa de viziune a "expertilor din MECTS" care nu au predat niciodata, dar ne dau sfaturi.
Daca ati avut timp sa cititi acest proiect va invit sa comentati.

7 comentarii:

  1. Eu stiu ca si in prezent se pot promova doi ani in unul singur . Cati elevi au recurs la aceasta modalitate pana acum ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Respectul datorat de catre elevi cadrelor didactice si ccomportamentul civilizat al acestora preocupa ? Ce ne-a spus UE sa facem in acest sens ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Respectul se castiga de catre fiecare dintre noi in parte. Nu e nici de imprumut si nici de vanzare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar cliseele verbale ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine le dam diploma direct,pe bani,la ce atata scoala dom-le?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe baza de licitatie este perfect !

    RăspundețiȘtergere
  7. In legatura cu proiectele de metodologii:
    Metodologia de echivalare a studiilor nu mi se pare destul de explicita in cazul absolventilor Universitatii "Al I Cuza", Fac. Matematica, sectia matematica- fizica, durata 3 ani, profesia: PROFESOR,cu examen de diploma- nu suntem absolventi de institut (desi am fost salarizati mereu IP3!) sau absolventi de colegiu. Asadar ni se pot echivala studiile cu ciclul I Bolognia, examen de licenta, daca indeplinim cumulat conditiile din metodologie?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare