17 mai 2011

Ministru Funeriu reduce salariile mamicilor din invatamant cu 49%

Prin Legea care reduce salariile cu 33%, ministru Funeriu a introdus o masura impotriva mamicilor.
Astfel:





Pe langa reducerea de 33% se adauga si reducerea sporului de stabilitate de 15%. In concluzie o reducere cu 49% pentru profesoarele care vor sa nasca...
Fara comentarii si impardonabil acest atac cinic la adresa mamicilor din invatamant din partea domnilor FUNERIU-BOC-BASESCU

10 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne-au ciuruit ! De tot ! Pacat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce ca natalitatea este in scadere...
    Acum ne vom gandi de mai multe ori inainte de a vrea un copil...

    RăspundețiȘtergere
  4. educatu lu' peste18.05.2011, 21:11

    domnule pop, de o vreme va limitati sa ne informati despre cum ne-a mai tras-o guvernul sau oligofrenul de Funeriu. Pe cand o actiune serioasa si in forta? Apropo de implicarea sindicatului in urmarirea corectitudinii celor ce ne conduc, cum au reusit inspectorii sa se plaseze in fruntea listelor la gradatiile de merit aproape la fiecare disciplina????????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. dezamagire totala.......ne-a mai ramas: Franta sau stiu eu ce alta tara; ca menajere sa putem trai nu mai bine, doar decent.mi-ar placea sa stiu ca nu cotizez degeaba sindicatului, absolut nimic concret!

    RăspundețiȘtergere
  6. Florina, dar pe 16 martie, 2011, cine a fost la mitingul din Piata Constitutiei? Trebuia sa fim 50.000 si am fost 8-10.000. Cei mai multi ne-au privit la televizor. Prin acel miting trebuia sa aratam ca suntem o forta imensa si sa determinam macar pe parlamentarii pedelisti proveniti din invatamant si din sindicate (ex.:Croitoru-FEN) sa voteze motiunea. Am fost putini si Boc a tras concluzia, expusa public, ca oamenii au inteles ca "masurile luate de guvern sunt sanatoase", numai liderii de sindicat sunt tampiti ca nu sunt de acord cu masurile luate de guvern. Oare cotizatia de sindicat nu o platim pentru a fi solidari cu liderii cand ne cheama sa protestam?

    RăspundețiȘtergere
  7. Numarul participantilor nu este important , ci fermitatea si continuitatea actiunilor !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare