11 mai 2011

Legea dialogului social si legea salarizarii in invatamant au fost publicate in MO

In Monitorul Oficial din 10 mai, au fost publicate Legea Dialogului Social si Legea salarizarii in invatamant.
Daca in cazul LDS avem nevoie de mult timp pentru a reorganiza tot ceea ce inseamna dialogul social, sindicate, patronate, contracte de munca, in ceeea ce priveste LSI e nevoie de noi procese.
Razboiul cu Guvernul BOC-FUNERIU continua...
Fruntea sus si la lupta...

PS Nu credeam ca cele doua legi vor fi publicate chiar de ziua mea. E din acest punct de vedere cel mai urat cadou care l-am primit vreodata.

9 comentarii:

  1. MD-afiliat FSLI11.05.2011, 12:45

    Vă urez La Mulți Ani! sănătate, împliniri în viață și în activitatea sindicală.

    Referitor la legea de salarizare este necesară depunerea unitară la nivel național de contestații(elaborate de sindicate și date în teritoriu) la deciziile de reîncadrare(dacă se vor da), acționarea pe contencios pentru anularea deciziilor și pe litigii de muncă pentru recuperarea banilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Mulți Ani! sănătate, putere de munca, împliniri in familie, în viață și în activitatea sindicală. De ziua dvs., guvernul, stiindu-va competenta si puterea de munca - a dvs. si a intregii echipe-, v-au dat prilejul de a arata ca putem iesi cu mult mai puternici. Oamenii puternici ies din incercarile grele cu mult mai puternici. Oare guvernul nu a stiut aceasta axioma?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mimi Chituleasa - sect.111.05.2011, 19:18

    La multi ani! Iti doresc sa fii sanatos si sa poti trece cu fruntea sus prin tot ce se intampla si se va mai intampla de acum incolo!
    Nu in ultimul rand, te felicit pe tine si pe colegii din Maramures pentru tot ce ati reusit sa realizati la Ocna Sugatag. Cred ca, macar in cazul acesta , prea multa modestie...strica. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt in totalitate de acord cu dl Adrian !

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani Inainte !

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria Cuciulan12.05.2011, 16:22

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi,multi ani sanatosi si Doamne ajuta pt mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ai viata si vin la gheata ! Mi-am permis sa-l citez pe raposatul meu prof de psihopedagogie de la Cluj dl Moldovan.(1968) La multi ani ! Sper sa ne vedem in vara la congres. Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ocroteste-i pe romani!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare