21 mai 2011

Decizia ICCJ legata de L 221 a fost publicata in MO

Este decizia prin care se arata ca sindicatele au avut dreptate in instanta si ca in Romania din octombrie 2008 pana in decembrie 2009 profesorilor le.a fost diminuat salariu cu 33% in fiecare luna.
Un guvern responsabil ar trebui sa acorde imediat aceste drepturi ....
Cata energie si resurse s-au risipit pentru aceste procese in acesti ani numai noi stim. La fel stim ca procesele continua pentru perioada ianuarie 2010 pana in prezent.
La fel ne judecam la CEDO....mergem inainte
Decizia o gasiti AICI

7 comentarii:

  1. In sfarsit o veste buna! Sunt curioasa cand vom primi banii care ni se cuvin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca ni-i vor da,te poti astepta la orice din partea guvernantilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce demersuri au facut organizatile sindicale din invatamant la institutiile europene (Exemplu:Curtea Europeana a Drepturilor Omului)?

    RăspundețiȘtergere
  4. OCTAVIA
    Acum ca Decizia ICCJ legata de L 221 a fost publicata in MO, nu ar fi corectsa facem niste demersuri ori pe plan national ori local??
    1.lideri de sindicat la nivel national sa faca o adresa catre minister

    sau
    2. liderii judeteni in CA a ISJ-urilor sa solicite plata restantelor

    sau
    3. ne ramane la fiecare sa facem cereri catre directorii unitatilor de invatamant/ si o luam de la capat cu demersurile.

    SI ACESTE RESTANTE NE VOR FI DATE ESALONAT PANA LA SFANTUL ASTEAPTA CONFORM MINUNATELOR ORDONANTE EMISE DE MINUNATUL GUVERN???

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca au fost si sunt carcotasi; pentru ca e bine sa se stie; pentru ca e bine sa nu se uite de catre cei care stiu, recursul in interesul legii a fost cerut de catre Curtea de Apel Galati datorita atitudinii si argumentelor pe care le-au avut sindicatele FSLI din Galati si Tecuci. Argumentele, preluate si de Procurorul General, au fost formulate la Galati cu ajutorul domnului Simion Hancescu si a domnului Liviu Pop care ne-au pus la dispozitie sentintele irevocabile din judetele Ialomita si Maramures. Aceasta Decizie a ICCJ elimina orice dubiu si orice interpretare prin care se incerca reducerea la 0 (zero) a efectelor Legii 221/2008. Daca se vor da pana la urma banii depinde de solidaritatea sindicala a salariatilor din invatamant. In aceasta perioada de reorganizare sindicala depinde si de pastrarea unitatii FSLI care nu a tradat niciodata interesele membrilor sai.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vacanţele de iarnă şi de primăvară ale elevilor se prelungesc cu câte o săptămână ! In luna iunie se inregistreaza cele . . .

    RăspundețiȘtergere
  7. Educatie permanenta : "mascații la Bacalaureat" !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare