11 feb. 2011

continua haosul dirijat de catre MECTS

Mult asteptatele dispozitii tranzitorii condamna navetistii, pensionarii si invatatorii/educatorii care a finalizat o facultate.

Din 9 februarie nu se mai poate plati naveta, nici macar in unitatile in care se facea acest lucru (cu exceptia celor conexe unde se mai poate). (am scris AICI). Adresa FSLI catre MECTS cu privire la decontarea navetei o gasiti AICI

Din 9 februarie colegii care a primit continuitate risca sa fie pensionati cu 31 august. Art. 11. — (1) Personalul didactic de predare, de conducere, indrumare si control din invatamantul preuniversitar care indeplineste varsta de pensionare pe parcursul anului scolar 2010—2011 se pensioneaza la data incheierii anului scolar.

Din 1 septembrie se aplica prevederile art. 248 alin. (4) absolventilor liceelor pedagogice, ai scolilor postliceale pedagogice, ai colegiilor universitare de institutori sau ai altor scoli echivalente, incadrati in invatamantul prescolar si primar. Adica o noua amanare.
Singura veste buna este cea legata de colegii cu gradul I si 25 de ani vechime..dar si pentru acestia doar pana in 1 septembrie.
Din nou procese peste procese si certitudinea ca MECTS nu are intentia de a clarifica lcrurile in sistem...Oare de ce?
Stare de nemltumire generala, insa lipsa de reactie.... Pana cand?

8 comentarii:

  1. SE DECONTEAZA DOAR NAVETA CU TELEGONDOLA !

    RăspundețiȘtergere
  2. FebruOarie este o gaselnita ! Ca sa cititi postarea !

    RăspundețiȘtergere
  3. In acest caz , Parlamentul ce rol are ?

    RăspundețiȘtergere
  4. si noi si voi liderii= LASI
    Doar vorbe,vorbe si iar vorbe.....FAPTE pe cand???????

    RăspundețiȘtergere
  5. Lumineaza-ne si pe noi cu cateva dintre FAPTELE tale ! Promitem sa le repetam si noi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Repet intrebarea pe care am pus-o si ieri: noi,invatatorii cu vechime de peste 25 de ani in inv. si grad did. I din MM,de ce am fost OBLIGATI de catre ISJMM, in septembrie 2010, sa facem 18 ore/sapt, prin includerea in norma a orelor de educatie fizica?Este cazul invatatorilor de la Sc.din Baita de sub Codru.Zadarnic i-am explicat directorului ca avem dreptul la 16 ore,ca avem in scoala profesor calificat de educatie fizica,dumnealui ne-a fluturat pe sub nas o adresa a ISJMM,adresa care spunea ca TREBUIE sa facem aceste ore. Acum ma gandesc ca directorul ar trebui sa ne plateasca retroactiv aceste ore!Iar de azi inainte pana in iunie 2011 NU LE VOM MAI FACE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule TARNACOP ramai la sapat,ca poate vei patrunde intelesul candva...

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum sunt luminat ! Iti multumesc ! Dar cu FAPTELE personale cum ramane ?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare