24 dec. 2010

Sarbatori importante

Din Maramuresul istoric, mai precis din Viseu, va doresc tuturor fericire alaturi de cei dragi. Multumesc ca ati fost aproape de mine tot acest an...

22 de comentarii:

  1. Sarbatori fericite si la multi ani domnule Liviu Marian Pop!Va doresc ca familia sa va fie alaturi in misiunea de secretar general a celei mai mari federatii sindicale din tara, implicit din invatamant, iar colegii din invatamant sa fie convinsi ca au un lider care le reprezinta interesele fara nci un fel de rezerve. Sanatate, realizari si fericire dvs. si familiei. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si celor mai multi dintre care traiesc cu 650 de lei pe luna si nu au indemnizatii de mii de lei pe luna din cotizatiile membrilor de sindicat. La multi ani cotizantilor care stau acasa in aceasta vacanta si numai vizeaza la concedii la munte sau prin alte zari. Sanatate si putere de munca sa mai cotizam si la anul. Sanatate si fericire domnule lider de sindicat Pop si Adrian, ca la noi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun fericit si luminos domnule Pop,dvs si familiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. CITYNEWS.RO VA DORESTE UN CRACIUN FERICIT SI SA NE AUZIM CU BINE
    LA MULTI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. of,of,of ce-ti mai place sa pupi "dosuri" Adriane , mai scoate si tu capul pe geam sa vezi care este realitatea ... nu ne mai prezenta "realitatea inchipuita de tine"...!
    SARBATORI FERICITE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. "of,of,of". Ai vrut sa spui ca te oftici dar te-ai balbait, nu-i asa? Vezi ca avem in sistem scoli si specialisti pentru terapii specifice.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.youtube.com/watch?v=J09GryDHXJ0

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciun fericit si luminos dvs, familiei si tuturor dascalilor din tara ! Sa ne dea Domnul un an mult mai bun si multe bucurii personale si profesionale.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Antivirus , stiu ca aveti in sistem astfel de specialisti specializati pe "pupincurism" sindical si politic , dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne aliniem si noi normelor voastre... Spor la lins si pupat dosuri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Decebal, balbaitule, se vede ca ai probleme mult mai grave: retard mintal, tulburari de personalitate (vezi la altii propriile deficiente), complexe. Sa stii ca avem scoli si specialisti pentru toate aceste dizabilitati.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ antivirus . da-ti un update...!
    cu astfel de lozinci am fost dat afara de la gradinita... ia si vezi-ti de stalpul din ochiul tau si apoi sa privesti la paiul din ochiul altora . Spor la pupat dosuri! cred ca ai terminat si la spilul haret de vb astfel... se observa cu ochiul liber... activist politic ce esti...

    RăspundețiȘtergere
  12. Lui "Decebal"(?!) dedublatul, in ziua sfanta de Craciun, i-a dat paranoia in clocot. Asa se intampla la trepadusii pedelisti. Stai linistit(a) ca ai sa ajungi sa si vorbesti singur(a) pe stada!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu pot sa cred ca invatamantul romanesc,are asemenea oameni, cu asemenea manifestari de mahala.Stiu ca durerea a fost dusa la extrema, dar singurii vinovati suntem noi cei multi nu ei cei putini.Asemenea comentarii ma fac sa cred ca totul este pierdut.Va spune un dascal cu 33 ani in acest sistem. Sarbatorile de iarna sa va aduca multa sanatate tuturor si multa luciditate si demnitate umana. LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  14. eu sunt foarte linistit, pe cand tu... ai facut bataturi pe buze de atata "pupat" ... si apropo nu sunt un simpatizant politic ... doar ca imi sunt antipatici oamenii "pupincuristi" ca tine sau ca altii care ridica in slavi liderii de sindicat doar pentru simplul fapt ca avem salariile diminuate cu peste 40%...

    RăspundețiȘtergere
  15. Desigur ca, invatamantul nu are indivizi cu asemenea manifestari de mahala. Ei sunt din afara si sunt platiti din bugetul statului care nu are bani pentru finantarea corespunzatoare a invatamantului, pentru respectarea drepturilor salariale ale oamenilor scolii dar are bani pentru a plati diversionisti de toate soiurile. Intelectualii puri si curati din invatamant isi dau seama de diversiuni. Contrar diversiunilor, constat concret ca oamenii au incredere tot mai mare in sindicate. Cei care pana acum nu au fost in sindicate, vin in sindicate. Cei care, din diverse motive, iesisera din sindicat, se reintorc in sindicat. Asa ca nu este nimic pierdut. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  16. Va doresc un an mai bun, cu sanatate si multe impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  17. Tuturor : CRACIUN FERICIT !

    RăspundețiȘtergere
  18. Azi CCR se pronunta in privinta LEN !

    RăspundețiȘtergere
  19. LA MULTI ANI , TUTUROR CADRELOR DIDACTICE !

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnule Pop,maine 4 ianuarie se ia o decizie capitala pentru invatamant.Sindicatele noastre nu iau si ele o pozitie de ultima demnitate,un ultim apel(chiar daca inutil) la politizatii judecatori?Ce ziceti?Hai ca se poate,putina demnitate ,ce naiba!

    RăspundețiȘtergere
  21. LA MULTI ANI IMPLINITI, ALATURI DE CEI DRAGI! CU SUSTINERE SI PUTERE DE CONVINGERE, PE MASURA TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare