7 dec. 2010

Ordinul privind Consiliu de Administratie a unitatilor scolare

Se dovedeste inca odata ca FSLI a avut dreptate cand a semnalat ca ordinul precedent este ilegal.

Ceea ce este trist e faptul ca Inspectoratele recunosc ca nu au competenta (sau cel putin asa spun ele) sa se pronunte daca aceste Consilii de Administratie sunt legal constituite. Daca ISJ nu..atunci CINE?
Minunati-va ce raspuns inteligent emite un ISJ

8 comentarii:

  1. E adevărat că, odată cu intrarea în vigoare a noii legi, directorul va avea puteri mult extinse (Unii spun că el va fi cel care va da afară si cel care ma angaja.) ? Mi se pare aberant.
    Deja unii au inceput să se comporte ca niste adevărati dictatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. depinde ce varianta de Lege avem
    Din pacate ambele ne dezavantajeaza din punct de vedere a titularizarii

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti cumva purtator de cuvant al ministrului,d-le Pop?din activitatea dvs.cam asta reiese.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu vad de unde deduceti asa ceva?
    chiar astept argumentarea dvs, chiar sub anonimat

    RăspundețiȘtergere
  5. educatu lu' peste07.12.2010, 18:13

    intrebare,.............
    cum mai ajungem noi, muritorii de rand, sa ne rezolvam problemele la isj maramures, daca dumnezeii de acolo si-au pus progra de audiente doar dimineata cand noi avem ore. cine ne aproba lipsa de la ore pentru a ne putea duce la isj. am inteles de la unii colegi ca daca generala te prinde pe acolo in afara orelor de audiente, desi tu poate atunci ai timp, face urat. de ca am ajuns sa ne milogim chiar si in institutiile noastre, la fostii colegi care au uitat ca au fost si ei printre noi.?????????????

    RăspundețiȘtergere
  6. Este exact invers : elevii chiulesc la greu cand este cald afara ! http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/64687/Elevii-nu-ar-trebui-sa-ia-vacanta-toti-odata-pentru-a-se-evita-ambuteiajele/ !

    RăspundețiȘtergere
  7. @ educatu lu peste...sunt doua variante..sau un memoriu catre SLIMM si mergem noi sau adunam nemultumitii si facem un miting acolo si sigur facem noi urat.
    @ D-l Goe...aveti dreptate

    RăspundețiȘtergere
  8. Este fix pix cu acest consiliu!5 cadre didactice care sint pe o mana aleg cei 3 reprezentanti iar tu dascalul roman din Cucuietii de Vale poti sa fii cat vrei de bun ca nu te alege nici Boc!Ba mai nimeresti si nu stiu ce analfabet care are magazin in comuna si ii esti dator pt ceea ce iti da pe caiet si uite cum se face DICTATURA DEMOCRATICA in scoala!E de plecat urgent din sistem!Pana cand mai sintem sanatosi la cap,oameni buni!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare