4 oct. 2010

Salvati Scoala Romaneasca

"Învăţământul românesc are nevoie de reformă pentru a oferi calitate.
Reforma trebuie realizată prin strategii clare dar şi prin parteneriat, iar cei care trebuie să stea alături de profesori sunt părinţii şi elevii. Doar împreună putem schimba învăţământul românesc. Vă provoc la o luptă grea, dar dacă cerem mai mult, obţinem mai mult!"
Presedinde FSLI - Aurel Cornea

Semnati petitia SALVATI SCOALA ROMANEASCA

13 comentarii:

  1. Clasa a IX-a trebuie sa ramana la liceu ! Altfel ...d e z a s t r u ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu au toti elevii liber de Ziua Mondiala a Educatiei ? Parintii lor nu stiu ca au majoritatea in consiliu de administratie ? Ei dicteaza acum , profesorii iau notite ! !

    RăspundețiȘtergere
  3. consider ca ministrului funeriu ii trebuie anulate toate actele semnate .... Pana si femeile de serviciu din scoli au bac-ul.... Legal, acest funeriu nu poate dovedi ca are bac-ul.

    Nicaieri in tara asta nu te angajeaza daca nu ai studiile corespunzatoare, chiar daca afirmi ca te-ai scolit in alte tari...Poate nici nu are studiile pe care spune ca le-a facut...Ca nu era procedura de achivalare studii asa de greoaie

    RăspundețiȘtergere
  4. Si dac-o semnam, ce e? e nevoie de mult mai mult ...

    RăspundețiȘtergere
  5. discriminareeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!05.10.2010, 09:05

    Recreatie spunea...

    De ce nu au toti elevii liber de Ziua Mondiala a Educatiei ? Parintii lor nu stiu ca au majoritatea in consiliu de administratie ? Ei dicteaza acum , profesorii iau notite ! !

    Imi pare foarte rau ca s-a ajuns sa se spuna ca parintii dicteaza acum, profesorii iau notite... Vai si amar de viitorul acestei tari!!! Acesta este viitorul nostru, d-le Funeriu, priviti unde ne-ati adus!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer, nu mai am speranta ca se vor imbunatatii lucrurile in invatamant.Dupa 13 ani vechime, ma gandesc sa ma orientez spre altceva. In situatia mea sunt mii de cadre didactice. Nu se mai poate trai cu un astfel de salariu, oricat de mult ti-ar placea meseria aleasa. :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce a hotarat Comisia de invatamant a Senatului in privinta clasei a XI - a ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Invers : CLASA a IX - a ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  9. clasa a IX la gimnaziu, liceul de 4 ani indiferent de tipul liceului

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine ne omoara,
    Cine ne obliga
    Sa plecam din tara,
    Cine ne obliga
    Sa muncim afara
    E, cu indulgenta,
    Fiara ordinara.
    (In loc de "fiara" se pot trece puncte - ..... Ar putea avea un impact psihologic mult mai puternic. In Piata Victoriei am folosit o forma prescurtata.)

    RăspundețiȘtergere
  11. Iar placa cu reforma? Pai invatamantul se tot reformeaza de vreo 10-15 ani, si cu cat se reformeaza, cu atat merge din ce in ce mai prost.
    Eu zic ca mai bine l-am lasa asa cum este si am aplica singura reforma care ar trebui facuta, si anume: "BURTA PE CARTE"(pentru elevi).
    Ptr ca , daca ne uitam bine, singura cauza ptr care rezultatele sunt proaste este aceea ca in scoli NU SE INVATA temeinic. Elevii urmaresc doar sa obtina note mari cu efort minim si ce invata azi maine uita ptr ca preocuparile lor sunt altele: discoteci, baruri, internet,filme, chiulangeala etc.
    Iar eu sunt de parere ca atata timp cat avem in fruntea tarii un individ care recunoaste ca nu i-a placut scoala si care desconsidera si umileste profesorii, dandu-le apa la moara elevilor sa nu invete si sa se "strecoare" prin tot felul de smecherii(exact cum face si el in politica), scoala nu are cum sa redevina scoala adevarata!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim , ai sintetizat totul in trei cuvinte : "BURTA PE CARTE" ! F e l i c i t a r i ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  13. Si totusi, in iulie se va da sau nu EXAMENUL NATIONAL DE TITULARIZARE? Consider ca ar fi cea mai mare greseala sa se dea examenul in scoala!!!!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare