26 oct. 2010

Metode comuniste pentru intimidarea participarii la mitingul din 28 octombrie

Firme de transport controlate, blocaje , revizii si controale pe trasee. Toate facute la comanda pentru a intimida participarea la miting.
Pe linie de invatamant Inspectoaratele Scoalre nu se lasa mai prejos.
Astfel se transmit adrese in unitati scolare
una am primit-o de la Gorj
INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN GORJ      
Având în vedere preconizatul miting ce urmează a se desfăşura în Bucureşti în ziua de 27 octombrie 2010, vă rugăm să ne transmiteţi numărul de participanţi din unităţile de învăţământ pe care pe coordonaţi şi modul în care este suplinită activitatea ce urma a fi desfăşurată de aceste persoane.
Vă rugăm să detaliaţi  pe categorii de personal, astfel:
-          personal didactic: _______
-          personal didactic auxiliar: _____
-          nedidactic: _______
TERMEN: 27 OCT,.2010, ORELE 8,30
 
SITUATIA SE TRANSMITE LA : vali_paun@yahoo.com
 
INSPECTOR SCOLAR GENERAL,
Prof.Sebastian Justin Paralescu

Rusine pentru acei profesori carora functiile temporare le-a inceţoşat rationamentul

8 comentarii:

  1. la noi e chiar mai rau: nu poate sa participe decat cei care NU au ore in intervalul orar respectiv! Si cand te gandesti ca altii vin pe bani grei din tara, si noi doar un bilet, doua ratb. E ceva de neinchipuit. Pe de alta parte eu greva nu mai fac ca si asa salariul e mic, si mereu ne-au lasat sindicatele cu ochii in soare, e parerea mea, daca vreti sa stergeti mesajul, asta e!

    Dana (sectorul 5)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am terminat orele ! Fug la miting ! Cine ma sanctioneaza , cine ma opreste ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule GOE! Esti obraznic si rasfatat! Vei lua nuieluse la popou de la puterea asta! Nu poti decat spera, dar sigur nu stii cu cine te pui!! Aia acolo in piata se manifesta ca o adunatura de oi in stavila lui Flutur care desena cu oi pe dealuri.Nu au forta, nu au elan, se demonstreaza ca poporul are inca resurse, sunt clase sociale de mijloc cu bani, au proprietati, pamant, animale pe langa casa, au ce manca.E acea clasa sociala ce a strans ceva avere muncind in strainatate in Italia, Spania, Anglia etc. ce nu sufera de foame.Nu asa se urla de foame! Nu asa se manifesta un popor flamand, sarac, umilit, lipsit de resurse, linsat de demnitate, si caruia i s-a luat din venituri.Acest popor trebuia sa vina milioane in Bucuresti si da darame tot in calea lor pentru ca noi ca natie sa ne pastram onoarea si demnitatea.Cand te bazezi pe resurse si cand iti este frica de un partid stat, te manifesti exact asa cum se fac astia de ras la acest mare circ din piata universitatii.SA VA FIE RUSINE CA LASATI DICTATURA SA NE COTROPEASCA VIATA!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maine o sa ne pricopsim si cu LEN ? Doamne fereste ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai avem o sansa greva electorala daca vor mai fi cumva alegeri in 2012, ca am impresia ca ne-am pricopsit cu ei pe veci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va fie teama si de la ISJ Satu Mare s-a cerut acelas lucru, adica citi au plecat , ce sunt etc...Mai mult decit rusinos

    RăspundețiȘtergere
  7. Sau mai bine haideti sa vorbim despre neputinta liderilor sindicali de a determina oamenii sa iasa in strada la comanda. Multi inteleg despre ce este vorba si se abtin sa fie carne de tun. Unii ies si zbiara, ca le tataie fundul ca se schimba sistemul si incompetenta lor ii va scoate pe tusa( cui ii este frica de concurenta?)Altii s-au saturat de liderii care nu fac nimic, doar declaratii, cate un miting rasuflat si atat..Majoritatea si-au dat seama ca e o manareala politica si atat.
    PS
    Cand primesti , dupa terminarea orelor, indicatii ca maine trebuie sa incetam lucrul, vezi Doamne ce efect va avea asupra asumarii raspunderii, fara sa se fi organizat vreo sedinta ceva, sa se discute "ce facem, oameni buni?", la ce trebuie sa te gandesti? Ca a hotarat cineva, de capul lui ca musai trebuie greva?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar cand primesti indicatii sa nu faci greva ca nu are rost , e mai bun Hoara decat Vanghelie ?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare