6 oct. 2010

Program Confederatii







Conform celor stabilite de reuniunea comuna a BEx celor 5 confederatii sindicale, au stabilit urmatorul program de actiuni:

Ø      In datele vineri 8 octombrie 2010, 15 octombrie 2010 si 22 octombrie 2010, se va picheta in fiecare judet si in municipiul Bucuresti, in comun, sediile partidelor PD-L, UDMR, UNPR. In acest sens se va depune si organiza actiune de persoanele desemnate de catre fiecare uniune sindicala judeteana. Numar minim cate 100 persoane/sediu de partid

Ø      In datele vineri 8 octombrie 2010, 15 octombrie 2010 si 22 octombrie 2010, se va picheta in fiecare judet si in municipiul Bucuresti, in comun, locuintele parlamentarilor din partidele PD-L, UDMR, UNPR si minoritati. In acest sens se va depune cerere si organiza actiune de persoanele desemnate de catre fiecare uniune sindicala judeteana. Numar minim cate 5 persoane/locuinta de parlamentar

In paralel reprezentantii celor 5 confederatii sindicale vor realiza la Parlamentul Romaniei intalniri cu grupurile parlamentare ale tuturor formatiunilor politice: PD-L, UDMR, UNPR, PSD, PNL si minoritati, in vederea comunicarii revendicarilor comune si clarificarii pozitii acestor grupuri fata de acestea.

In 22 octombrie 2010 se va face o reevaluare a rezultatului si in functie de acesta se va decide modul de actiune in continuare. In caz de insatisfactie a rezultatului obtinut s-a decis:
Ø      Actiune in Bucuresti in fata Parlamentului cu solicitarea de demitere a actualului Guvern care este incapabil sa rezolve situatia
Ø      Intreruperea voluntara a lucrurului in Romanai

Se solicita o actiune comuna sustinuta din partea tuturor membrilor confederatiei

IMPREUNA VOM REUSI !

15 comentarii:

  1. In permanenta se ne amintim si de aisbergul numit Proiectul LEN ! Daca trece ...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.inpolitics.ro/reforma-funeriu-carnete-portocalii-pentru-elevii-din-intreaga-tara-art63095.aspx# ! Cool !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Titanic maine o sa vedem proiectul din comisia de invatamant si discutam pe marginea lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine ne omoara,
    Cine ne obliga
    Sa plecam din tara,
    Cine ne obliga
    Sa muncim afara
    E, cu indulgenta,
    Fiara ordinara.
    (In loc de "fiara" se pot trece puncte - ..... Ar putea avea un impact psihologic mult mai puternic. In Piata Victoriei am avut o forma prescurtata: "Cine ne obliga sa muncim afara e o ..... ordinara")

    RăspundețiȘtergere
  5. SUCCES la discutiile de la Senat ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce inseamna intrerupere voluntara? Adica pasati greul pe spatele nostru, ca de obicei!De ce mai exista sindicatele? Platesc taxe de 24 de ani ca sa ajung acum sa iau cu 25% mai putin ca sa platesc furturile celor la putere. Daca as avea din ce trai, n-as fi obligata sa merg la scoala, sa vad aceleasi fete care stiu ca n-au ce cauta in invatamant dar care au relatii acolo unde trebuie si ii sfideaza pe ceilalti. Desi la sindicat se stiu astfel de cazuri, nu se face nimic, asa ca nu mai afisati fel de fel de anunturi ca, de exemplu, la scoala unde sunt acum inclusiv liderul de sindicat este ales de director, deci unde-i dreptatea? Tot acolo sus, unde s-au cocotat toti nenorocitii, hotii, criminalii, cu acordul si ingaduinta noastra inconstienta.
    P-astia doar un razboi ii mai inlatura de la borcanul cu miere pe care l-au descoperit la putere. Am mai spus, dar nu m-a crezut nimeni, sau am crezut cu totii ca nu vom invata niciodata sa ne obisnuim cu prostia, lenea, impertinenta si abureala in care am trait de cand a murit ceausescu, incomparabil mai bun, mai omenos decat nenorocitii care i-au urmat.
    Ar fi bine daca acum, cand se vor intampla lucruri cumplite, mai rele decat cele de la canalul lui ceausescu, vinovatii sa fie pedepsiti exemplar: de exemplu, idiotul de vidanja videanu sa traiasca cu 15 milioane vechi cu tot neamul lui de hoti!
    De ce se tot taraganeaza greva generala? Ce-ar mai functiona daca s-ar bloca tot? Peste cine ar mai fi sefi hotii care ne conduc?
    Si doar sindicatele pot da acest semnal, nu o zi sau doua, ci pe termen nelimitat si cine nu intra in greva sa ramana cu salariile de acum, taiate cu 50% sau de tot ca, daca le convine, inseamna ca pleaca de acasa doar ca sa fie drumul cu oameni!
    Faceti si voi, liderii de sindicat, o data ceva cum trebuie!!! Nu vedeti ca pierdeti timpul de pomana cu discutii si taiati frunza la cainii de la guvernare?

    RăspundețiȘtergere
  7. strigat de ajutor07.10.2010, 16:09

    Dle Pop, luati si ceilalti lideri sindicali si mergeti in comisia de invatamant de la Senat unde se discuta legea educatiei si unde madam Andronescu face ce vrea cu profesorii. Ultima ei nesimtire, scuze dar altfel nu-i pot spune, este interzicerea pt profesori sa mai faca meditatii ... nu de alta ... dar castigam prea multi bani ... sa-i fie rusine!!! Dupa ce ca nu se mai satura de functii ... fara numar, rector, senator, presedinte al consiliului rectorilor, ministru si alte gaselnite pt care este platita simultan ... acum se leaga de talpa scolii care abia supravietuieste. Va rog, dle Pop, sa interveniti imediat la comisia din Senat pt indrepta aceasta anomalie. Pai ... noi suntem magistrati cu salarii uriase motivate tocmai pt ca au interzis sa faca o alta activitate??? Este strigator la cer!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce li se coace profesorilor07.10.2010, 16:31

    Atentie ... ce amendamente coace Andronescu la Senat ... Este inca o masura idioata! Ce vina au profesorii care se bucura de recunoastere profesionala si sunt PUR SI SIMPLU preferati de parinti? Cine stabileste ca toti, fara exceptie, ii obliga pe elevi sa ia meditatii? Ca toti acorda notele in mod incorect?
    D-na Andronescu trebuia sa ramana in istorie prin vreo reforma importanta, nu prin astfel de proiecte legislative. De propria situatie : rector, profesor, parlamentar....pe cand?
    Cata vreme platesc impozit, fiind inregistrat fiscal, nu vad problema. Asa arata filosofia social-democrata, probabil

    RăspundețiȘtergere
  9. Meditatiile nu trebuie interzise , ci reglementate strict ! NU TREBUIE SA FACI MEDITATIE CU ELEVII DE LA CLASELE LA CARE PREDAI , de exemplu ! Aceste reglementari mai trebuie si respectate !

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie stopat excesul de documente scolare INUTILE solicitat cadrului didactic ! Proiectul LEN propune ... noi documente scolare , care se adauga la cele deja existente ! E grav !

    RăspundețiȘtergere
  11. PREA MULT SECRETAriat ni se cere, pe lângă munca la catedra!DE NOI NICI NU MAI AVEM TIMP.FATA DE CEI...ORDINARI ORDONATORI, CORUPTI PORTOCALII!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cumpara-i-ar coroana la Basescu cu cei 800 lei pe care mi i-a furat din salar !

    RăspundețiȘtergere
  13. Iata cum intram in top 500 universitati din lume : "un loc un camin costa intre 200-6oo de euro" ! Administratorii de camin sunt Dumnezeu pe pamant in aceste zile ! Cine-i controleaza ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Meditatiile trebuie declarate la FISC !

    RăspundețiȘtergere
  15. Sper sa reusiti sa introduceti in lege si acea rectificare prin care cei din invatamantul primar si prescolari sa nu mai fie discrimiati- institutor si profesori,dar studiile sunt de acelasi nivel sau chiar in plus.
    Poate cineva va reusi sa faca ceva si pentru aplicarea legii 221,astfel incat sa nu o avem pe constiinta pe colega noastra din Caracal care este in greva foamei de 46 de zile.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare