14 oct. 2010

Cum se Impart Stimulentele la MFP

8 comentarii:

  1. La agentia de ocupare se dau stimlente cu repcadere la cei de la cabinetul presedintelui sau acolitilor sai, dar si unor persoane care sunt angajate pe hartie, nu se vad la lucru (muncesc doar tampitii). Nu se intreaba nimeni cine ia de fapt acesti bani? Intrebati pe directorul de resurse umane si pe altii de la cabinet. Bineinteles ca nu vor raspunde .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi de ce nu suntem uniti?Cine ne impiedica sa nu protestam si noi pana cand revendicarile noastre nu sunt solutionate? Noi nu avem taria sa luptam pana la capat.Toti trebuie sa nu cedam,altfel suntem bataia de joc a societatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce M.E.C.T. si ... Sporturilor nu asigura transmiterea meciului lui Lucian Bute ? Cadrelor didactice li se cere sa gaseasca ... sponsori ! Daca aveam campanie electorala ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde sunteti toti care aduceati acuze domnului Pop???De ce nu v-ati alaturat mai multi din Bucuresti ,ca si cei din provincie sa reactionam?Bravo tinerilor studenti care au fost alaturi de liderii nostri!Bravo colegilor care au avut curajul sa stea toata noaptea la minister!BRAVO DOMNULE POP!
    Unde suntem ceilalti???Solidaritatea nu ne caracterizeaza?????

    RăspundețiȘtergere
  5. Cerem si eliminarea astuia din Codul muncii?
    Art. 158. [confidenţialitatea salariului]
    (1) Salariul este confidenţial, angajatorul având obligaţia de a lua măsurile necesare pentru asigurarea confidenţialităţii.
    (2) În scopul promovării intereselor şi apărării drepturilor salariaţilor, confidenţialitatea salariilor nu poate fi opusă sindicatelor sau, după caz, reprezentanţilor salariaţilor, în strictă legătură cu interesele acestora şi în relaţia lor directă cu angajatorul.

    Ma intreb, daca in sectorul privat ar putea avea o logica aceasta CONFIDENTIALITATE, care este logica ei in sectorul bugetar, si mai ales in anumite sectoare (unde "securitatea nationala" nu poate sa fie invocata absolut deloc). Spre exemplu, care este logica prezentei acestei clauze in CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ UNIC LA NIVEL DE RAMURĂ ÎNVĂŢĂMÂNT
    mai precis prezenta acestei conditii sub forma
    Art. 38 (1) Drepturile băneşti cuvenite salariaţilor se plătesc lunar, înaintea oricăror alte obligaţii ale instituţiilor şi unităţilor de învăţământ.
    (2) Salariul este confidenţial, angajatorul având obligaţia de a lua măsurile necesare pentru asigurarea confidenţialităţii.
    (3) În vederea executării obligaţiilor prevăzute la alin. (1) şi (2), angajatorul va înmâna lunar, în mod individual, un document din care să reiasă drepturile salariale cuvenite pe luna respectivă şi modalitatea de calcul a acestora."
    Emil

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusine cadrelor didactice din Bucuresti!La aceasta ora ar trebui sa fie in fata ministerului.De ce atata lasitate?Ne meritam soarta,noi nu suntem uniti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce am facut noi cei de la agentiile de ocupare si finante? Nimic. Ne-au mintit si acum ca si de alte dati. Acum incep represaliile. Normal, tot pentru prosti. S/au semnat stimulentele? S-au analizat acordarea lor? Se vor da luni asa cum au spus? Minciuni desarte. Cred ca a fost o manipulare ieftina. Oare cine a castigat cu asta? In timp ce noi facem greve, desteptii rad de noi si fura in continuare din banii care ar putea fi pentru plata drepturilor nooastre. Oricum, vorbim degeaba. Suntem epuizati. Poate asta isi doresc. Sa ne oboseasca. Ne-au micsorat salariile, au redus personalul, ne-au dat sarcini in plus si ne cer calitate. Nu le pasa de nimic. Dupa ei, potopul Nu va uitati la ce se vede la prima vedere, ministrul muncii, ministrul finantelor, presedintele Agentiei de ocupare sunt niste oameni buni. Cum de nu se gandesc cai ii va bate bunul Dumnezeu? Oare ei sunt curati??????
    Oricum, noi comentam, si ei isi vad in continuare de "treaba"
    Un protestatar

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel putin voi puteti sta cu capul sus,deoarece le-ati demonstrat ca sunteti o forta!!!!!!Breasla noastra insa da dovada din nou de lasitate!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare