26 mai 2010

un model de intimidare

AM PRIMIT PE EMAIL (
Domnule ***

Sunt G. I., cel care v-a mai scris în 22 aprilie. Sunt din *** şi sunt profesor la ***, comuna vecină. Vineri a venit o adresă de la ISJ în care se sugera către conducerile şcolilor să aibă discuţii cu liderii de sindicat şi membrii să evite greva iar pentru cei care nu sunt de acord să se găsească înlocuitori la BAC. Azi conducerea a făcut un cap de tabel în care trebuia să ne scriem numele şi să spunem DA sau Nu dacă suntem de acord cu greva pe 31 mai. Au fost chemaţi sau contactaţi individual şi rezultatul a fost că din 25 au mai spus DA pentru grevă doar 4. Săptămâna trecută liderul PD din zonă a avut şedinţă cu directorii care sunt toţi de la PD şi cu profesorii membrii PD şi i-a instruit .
Nu ştiu dacă aceste mailuri ajung la dumneavoastră sau la cineva din birou. Eu am făcut facultatea la Bucureşti. Colegul d-voastră *** mi-a fost profesor şi îndrumător la grad. Sper să primesc o confirmare de primire.
Cu stimă I. G.

SUNT CONVINS CA IN MULTE UNITATI SE INTAMPLA ASA CEVA SAU POATE CHIAR MAI GRAV.
E NECSAR SA CUNOASTEM REALITATEA SI SA NU CADEM IN PLASA ARUNCATA DE CATRE MINISTER, INSPECTOR DIRECTOR CU ACESTE NOTE.
STIU CA SUNT SI ALTE METODE DE INTIMIDARE SI PRESIUNE ASUPRA MEMBRILOR DE SINDICAT, CHIAR DACA UNEORI SUNT CHIAR DIRECTORII.
SUNT CONVINS CA MULTI DINTRE COLEGI NU O SA CADA PRADA ACESTOR METODE SI PRACTICI COMUNISTE.
IN 31 MAI O SA VEDEM CU ADEVARAT CAT DE HOTARATI SI UNITI SUNTEM IN FORMELE DE PROTEST.
SI DIN 31 MAI PANA LA FINALUL ANULUI LA FEL.
TINEM LEGATURA


28 de comentarii:

  1. tabelul din scoli e cu schespsis...
    ...s-a postat da, nu daca esti de acord sa faci parte din cei care supravegheaza in 31 mai la Bac 2010...
    e loc destul in fata... lumea semneaza cu NU...
    asta e in Ro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu, fenomenul care se intampla acum in sistem e mult mai grav... lumea este inerta de ex. Cluj-Napoca...sper sa nu am dreptate...ca si Presedintele isi schimba optiunea de la o zi la alta...parerea mea este ca multi sunt dispusi sa ramana in sistem si pe 50%... numai sa nu-si piarda locul de munca...deja traiam intr-o tara in care ipocrizia si ridicolul au modificat sctructura firii umane...
    asta e in Ro.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un sfat de la un morosan trecut prin "diverse": ziceti ca ei si faceti ca voi! Asta o sa le dea cu "virgula".
    Liviu, aceste posturi nu aveau ce cauta pe acest blog. In loc sa incurajeze lumea, astea ii demoralizeaza pe oameni, le inspira teama.
    Sper ca aceste posturi sa nu reprezinte un indemn din partea sindicatelor de a "se da inapoi". Ce ziceti? Nu de alta, da "antecedente" ezigsta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si in Dambovita, d-na insp general a spus ca, daca dorim sa participam la greva, sa anuntam Inspectoratul sa ne trimita pe cineva in loc la scoala/ gradinita.Pana nu vor pleca acesti portocalii, nu va mai exista libertate de exprimare in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. e o presiune cumplita si in arges. nu e posibil asa ceva. lumea e speriata de amenintarile voalate, dar apasate, spuse printre dinti, sistematic. e groaznic cum se lasa manipulati, infricosati, dezarmati.
    NU CEDATI! ACUM E MOMENTUL! ACUM ORI NICIODATA!
    GREVA GENERALA!

    Adelina

    RăspundețiȘtergere
  6. BOC FORMA FARA FOND ...
    sau poate FOND FARA FORMA
    sa speram ca maine sau macar dupa ce vor trimite faimoasa scrisoare catre FMI, sa apara la rampa,..., eu m-am cam saturat de PM-ii Basescu si Udrea...
    CONCLUZIE
    VREAU UN ALT PM PT ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  7. tot eu(http://gabrielnicolaeteodorescu.wordpress.com)...doamnelor si domnilor profesori ... desi nu sunt nici pe departe specializat in drept si mai ales drept constitutional am si eu... o umila parere... eu cred ca si deciziile Curtii Constitutionale pot fi atacate(vedeti ma macina acel procent minus 25% la salar de prof. din preuniv. mai ales cand de ani grei stiinta nu mai are valoare la noi...si noi am cam pierdut toate sporurile ...) in Instante de Contencios Administrativ, si de fapt si OUG acestor guvernanti,... (eu am intrat in posesia lor de cateva zile,... chiar in forma finala... de fapt circula prin acest mediu virtual...)

    Concret putem sesiza incompetenta unor judecatori ai curtii si/sau partinirea, incompatibilitatea, si prestatia lor,... cuiProcuraturii Generale ... inca odata imi asum responsabilitatea vorbelor mele... pt ca Romania este inca un stat de drept.... si ca CETATEAN ONEST SI CORECT AL ACESTEI TARI MAI AM INCA UNELE DREPTURI CONSTITUTIONALE... pe care nici o guvernare nu mi le poate lua...
    Sper ca logica mea de teoretician nu are greseli...
    Astept pareri pertinente din partea dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  8. tot eu...
    In timp ce în trecut iti era rusine sa fii prins cu vreo minciuna, astazi se trece peste o asemenea situatie ridicand din umeri.
    Ne-am obisnuit atât de mult sa fim mintiti în toate domeniile existentei, incat privim minciunile ca pe o normalitate, ca pe ceva indispensabil. Cuvantul "onest" pleaca de la notiunea de "onoare" - un concept caruia inainte oamenii ii atribuiau o valoare mai mare decat a banul si averii.
    Un mincinos era un om lipsit de onoare.
    ...oricum adevaruri trunchiate si sau masluite sunt prezentate ca si adevaruri absolute ele fiind in fapt simple minciuni...

    ...REVOLTAT imi permit sa spun despre acesti guvernanti in frunte cu Basescu, Boc, ca sunt niste mincinosi notorii...inclusiv ministrul educatiei, Baba, Badea, Ispas fac parte din aceasta categorie...

    RăspundețiȘtergere
  9. ... tot eu...
    R TIMPUL DE TREZIRE PT TOTI ROMANII
    ...
    Pentru cei care va mai intereseaza Romania, sau care doriti o lume normala pentru urmasii vostri, militați pentru un viitor mai bun, si pentru a da o “palma morala” acelora, care desi DATORI, prin fisa postului, sa promoveze Binele Public, prefera sa manifeste o NESIMTIRE CRASA fata de orice solutie cat de cat rezonabila… vezi ce vor face acesti abilitati ai sistemului…

    greva este necesara ... sa speram ca nu vor fi multi spargatori de greva inca din prima zi...
    cazuri destule in sistem...au semnat tabelele sindicatului cu greva ... si pe cele ale isj-urilor cu NU GREVEI...

    RăspundețiȘtergere
  10. TOT EU...GABRIEL NICOLAE TEODORESCU

    APEL NATIONAL, ... PT EXISTENTA DECENTA INTR-UN STAT DE DREPT...

    OPERATIUNEA MATRIX SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI IDENTITATEA

    http://operatiuneamatrix.putblog.com/operatiunea-matrix-salvati-va-viata-familia-si-indentitatea/

    x Afara FMI din Romania, banii de la FMI se duc la firme particulare ale clasei politice si la corporatiile actionarilor de la FMI: Ford, Eads, bechtel, Airbus, dar nu sunt banii pentru salarii, medicamente, pensii si altele, iar romanii trebuie sa plateasca aceste datorii la FMI.
    x Industrie, cercetare, invatamant, agricultura si economie de stat si nu particulare, mafiote si teroriste.
    x Etatizarea resurselor energetice naturale ale Romaniei, sa treaca de urgenta in proprietatea statului si sa nu fie cedate precum Marea Neagra, ori cum vor acum cu Rosia Montana.
    x Stop regionalisarii Romaniei, desmembrarii Romaniei la ordin extern FMI, SUA-Israel, Rusia, Franta, ungaria si altele.
    x Afara NATO din Romania, pentru ca NATO a pregatit refugiati romani si maghiari in Ungaria sa atace Romania in decembrie 1989 si este o organizatie militara terorista.
    x Stop CIP-urilor si vaccinarilor criminale evreiesti- sioniste pentru exterminarea poporului roman.
    x Alegeri anticipate impotriva independentilor care s-au subordonat lui Basescu datorita presiunilor cu amenintarea dosarelor penale fabricate de comisiile lui Basescu si UNPR nu au participat la vot si nu au avut sigla si program propriu.
    x Desfiintarea comisiilor prezidentiale ale lui Basescu pentru ca exista deja in parlamentul si guvernul Romaniei comisii identice si mai mult, aceste comisii se folosesc de STS, SRI si CSAT si fabrica dosare penale impotriva cetatenilor Romaniei. basescu a ajuns dictator in Romania: un infractor cu cele mai multe dosare penale din toata clasa politica din Romania de dupa 1989, face legi in 10 zile.
    x Tineri cetateni romani trebuie sa intelegeti ca schimbarile dupa 1989 au fost facute in urma unei lovituri de stat organizata si finantata de actionarii de la FMI in Ungaria si la care au participat toate tarile membre NATO, SUA-Israel si Rusia care au implementat arma sionista: privatizare, restructurare si disponiobilizare, iar clasa politica manipulata de aparente si naiva nu a intrebat poporul roman daca este de acord sa instraineze resursele naturale energetice ale Romaniei, sa distruga industria si economia Romaniei si sa arunce romanii in strada, lasandu-i fara serviciu, slariu si pensie.
    x Tineri cetateni romani, daca nu iesiti acum in strada, dupa terminarea studiilor sunteti someri, putreziti de vii pe strada, fara serviciu, salariu si pesnie si membri clasei olitice va fura si va jefuiesc zilnic prin firmele lor particulare, care nu platesc taxe si impozite.
    x Romani, iesirea in strada pentru proteste este solutia, nu plecam din strada pana nu ni se rezolva problemele.
    x Trebuie sa facem actiuni de protest zilnice, in strada la toate institutiile statului.
    ROMANI – IN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN

    STRAINI – AFARA DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN

    X Singura lupta adevarata este STRADA, asa cum au facut mercenarii si teroristii de la Europa Libera si grupul pentru Dia log Social in Romania in ultimi 2 de ani, cum au facut semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara terorista a Romaniei in 15 — 22 decembrie 1989 care acum sunt membrii ai comisiilor prezidentiale cu care Basescu conduce Romania.
    JOS DICTATURA MERCENARA SI TERORISTA

    JOS DICTATURA BASESCU

    De 20 de ani se fura tot, se rade tot.
    STOP DISTRUGERII ROMANIEI.

    STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

    Cei care citesc acest mesaj si doresc sa-si salveze viata, bunastarea, casa, familia, copii si indentitatea sunt rugati sa trimita mai departe acest mesaj, care trebuie sa ajunga cat mai repede la toti cetatenii romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  11. greva o fi necesara cum spuneti voi , dar daca mi se pune pumnul in gura sa fac greva voi ce mai aveti de spus ? rusine sa va fie ca nu stiti sa respectati decizia proprie a fiecaruia, fiecare le are pe ale lui , de ce sa fim toti la fel ? pot trai mancand putin , dar sa nu mananc deloc nu pot . naivilor!

    RăspundețiȘtergere
  12. si noi (SB)am fost contactati personal de catre directiune si intrebati daca vom participa la bacalaureat in 31 mai-1 iunie .Eu am raspuns ca nu, dar intre timp s-au gasit profesori, deci proba se sustine. Ce e de facut? Unde e unitatea?

    RăspundețiȘtergere
  13. Părintele Arsenie Boca a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze într-o oarecare măsură. El a spus că, în mod paradoxal şi într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”. (Radu Cinamar- Viitor cu cap de mort – în culisele puterii, Editura Daksha)

    RăspundețiȘtergere
  14. cei din pdl pot sa incerce sa faca ce vor...problema este la ceilalti ca se lasa intimidati dovedind astfel ce putin le pasa de ei,de banii lor si nu in ultimul rand dovedind cat curaj,caracter si spirit de dreptate au...:(

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu inteleg!
    Directorii nu sunt si ei profesori?
    Pe de alata parte, daca majoritatea dascalilor dintr-o scoala sunt pt greva, asta inseamna comitet de greva, deci nimeni nu mai intra in scoala. Si atunci ce tot vorbim de faptul ca va veni nu stiu ce comisie pt incompetentele de la bacalaureat?

    RăspundețiȘtergere
  16. Liviu doresc raspuns cat mai urgent... cum de nu m-am gandit.
    vezi:pe forum edu... topicul ...demisia acestor guvernanti este iminenta, trebuie cerut politicului din Ro. demisia acestor guvernanti
    http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=129183&st=0&#entry1557889

    Revoltat...
    in continuare...
    ce nu am inteles eu din discursul Pm Boc de fapt declaratia facuta dupa sedinta de guvern este referitor la faptul ca... in urmatoarea perioada vor fi limitate drepturi si libertati cetatenesti...... pt ca numai atunci pot da astfel de OUG-uri care ni s-au pregatit... (ACUM INTELEG TOTUL...)
    atentie... nu gresesc si imi asum raspunderea vorbelor si demersurilor mele...
    ... acest incompetent .... nu a prea retitut poate prevederile Constitutiei Romaniei Cap IV...
    articolul 115, alin 4, si (interesante ca si teme de aprofundat sunt art. 94, 95...)...si mai si vezi:
    Iniţiativa legislativă ARTICOLUL 74
    (1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.
    ( ore mai putem contracara actiunile acestui guvern...printr-o initiativa legislativa care sa fie... Lg. nr... referitor Scoaterea romaniei din criza, prin ajutor diferentiat din partea cetatenilor tarii si monitorizarea cheltuielilor bugetare...) ...
    Boc
    este ca un scoler care nu si-a invatat si aprofundat tema si a fost prins pe picior gresit...
    asta e Ro. mai 2010

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce GREVA???? E inutila???? Mai tovarasilor care va intrebati de ce greva si de ce sa va riscati voi ultimii banuti zvarliti in bataie de joc de acest cretin de sistem !!!! DEOARECE MAI EXISTA DEMNITATE, ONOARE, CREDINTA, INTELIGENTA SI SPERANTA !!!!!!!!!! Deoarece nu toti suntem lasi, deoarece viata include LIBERTATE si NORMALITATE !!!! Voi care sustineti aberatiile cu banii si datoriile va asemanati cu cei ce tradau din inchisori pe cei de mai incredere pentru a obtine un colt de paine si devenind astfel informatorii unui sistem totalitar ce s-a dovedit in timp falimentar si condamnat. Va inruditi in caractere cu cei ce acum la rascruce de drumuri istorice distrug aceasta tara pentru propriile interese nerenuntand la putere, de fapt aparandu-si pielea pentru multitudinea de nelegiuiri infaptuite.Nu aveti calitatea de a va numi ROMANI, nu aveti dreptul de a beneficia ulterior de victoriile ce le vom obtine, cu toate ca in nemernicia voastra veti aclama ca de fapt v-ati adus direct si neigradit aportul la acestea.Nu aveti dreptul moral sa aveti aceasta tara, sunteti oricand in stare s-o vindeti pentru ca ceiutul pe care-l veti primi sa fie fierbinte.RUSINE VOUA celor ce nu vedeti un orizont de speranta in a trai normal si pentru care trebuie facute dure sacrificii pe viu, ajungand chiar la foame crunta.Greva generala trebuie sa blocheze tot sistemul pe termen nelimitat, fortandu-i pe ipocritii de la putere sa-si vanda toate averile ---obtinute prin furturi si inselaciuni aplicate statului fiind acoperiti de legile care le-au dat---- pentru a scoate tara din aceasta mocirla in care tot ei au tarat-o.Fac apel la cei care mai simt ROMANESTE!!! GREVA GENERALA NELIMITATA !!!!!!! SA DISPARA TROGLODITII SI GOLANII DE LA PUTERE !!!!!!! SA DISPARA BASESCU CU GASCA LUI DE GOLANI POLITICI !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. MAI GOLANILOR CARE NE HOTARATI VOI SOARTA !!! SOARTA NOASTRA A CELOR CE SUNTEM CINSTITI, AM INVATAT SI AM TRANSPIRAT PLINI DE EMOTII PE BANCILE SCOLILOR DURE SI SEVERE UNDE NU SE DADEA SPAGA PENTRU "A TE AJUNGE" IN STILUL EBA!!!!!!!!!!!
    MAI NENOROCITILOR CE ATI TRAS IN VIATA DOAR PENTRU A VA CAPATUI PE SPINAREA UNORA CA NOI !!!!!!! ATI CAUTAT DOAR OPORTUNITATI CA SA VA INAVUTITI DIN BOGATIA TARII, LOVIND ACUM LA GREU IN CEI CARE V-AU PUS ACOLO PENTRU A NE MINTI SI FURA DESTINELE SI IN FINAL VIETILE.CUM VA PERMITETI SA MAI IESITI LA TV SI SA NE SFIDATI???? CUM VA PERMITETI VOI NESIMTITII ROMANIEI D.P.D.V. A AVERILOR ACUMULATE SA NE HOTARATI SOARTA ACUM LA DRUMURI DE RASCRUCE??????? DONATI-VA AVERILE, TRAITI SI VOI CU 400-600 RON/LUNA AVAND 2-3 COPII SI CU DATORII, FARA PERSPECTIVE SI ORIZONTURI, INCLUSIV LA VARSTE PESTE 40 DE ANI !!!!!!!!!!!
    MAI VLADESCULE!!!
    DE UNDE VEI SCOATE TU BANI PENTRU A REVIGORA ECONOMIA DACA REDUCI SALARII SI PENSII, VEI REDUCE CONSUMUL, VEI MARI TAXELE SI IMPOZITELE, VEI SCAPA DE MULTI CONTRIBUTORI LA CAS SI ALTE FONDURI, VEI OMORA PENSIONARI, DEJA AI DISTRUS MEDIUL PRIVAT CU COTA UNICA, ADUCI DOAR NENOROCIRI IN ECONOMIE, IN VIATA OAMENILOR SI MACEREZI SADIC SUFLETELE ROMANILOR ????? TE ASTEPTI CA OAMENII SA-SI VANDA CASELE, TERENURILE, MASINILE, AGONISEALA DE-O VIATA???????? INTREBARE SOC PENTRU MINTEA TA BOLNAVA: CINE LE VA CUMPARA????????? TARA VA FI IN COLAPS, VA FI MURITOARE, VA INTRA IN FALIMENT, IAR NOI POSIBIL VOM EMIGRA.
    ESTI UN IPOCRIT INCOMPETENT, TU CU INTREAGA TA CLASA POLITICA DE TROGLODITI PLINI DE BANI CE ATI INSTAURAT DICTATURA CAPITALISTA.
    SA VA DEA DOMNUL DUPA CE INIMA SI CARACTERE AVETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ABIA AKU VA DATI SEAMA CA ASUPRA ROMANIEI S-A ABATUT APOCALIPSA ????? NU I-ATI VAZUT CE FATA SI CE PRIVIRE DIABOLICA ARE ACEST PERSONAJ BASESCU??? NU V-ATI DAT SEAMA CA SUN AFONI IN ALE A CONDUCE O NATIUNE??? NU ATI INTUIT DIN FAPTE CA EI DORESC DOAR PREAMARIRE SI AVANTAJE PROPRII SI DE GRUP?????NU ATI DESLUSIT SUBTILUL UMAN INFECT A ACESTEI CLASE POLITICE????
    CAM TARZIU.NU VREAU SA FIU PRAPASTIOS SI NICI PESIMIST SAU SA DESCURAJEZ O NATIE INTREAGA, DAR ESTE DOAR INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA, TARA ACEASTA MERGE SPRE O DISTRUGERE IMINENTA, IREVERSIBILA SI INTR-UN RITM RAPID.CONTEXTUL EUROPEAN NU NE AJUTA, CEL INTERN E INCOMPETENT SI AVAR, OAMENII SUNT PROSTI IN PROPORTIE DE 85% ALEGAND DOAR CU MICII SI BEREA IN MANA, CREIERUL ACESTORA STAND IN CAPUL CEL MIC DIN PANTALONI.TARA ACEASTA VA FI CONCESIONATA, INCHIRIATA, EXPLOATATA CA O COLONIE, VA FI DIZOLVATA.IDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI VA FI UN VIS FRUMOS, VOR FI PASAJE LITERARE DIN CARTI DIN VREMURILE DE DEMULT.
    NE MERITAM SOARTA, VOM SUFERI GROAZNIC, DEOARECE ORICE CORP GRAV BOLNAV ORI ZACE MULT NEMAIREVENIND LA STAREA INITIALA DE SANATATE NICIODATA RAMANAND INFIRM PE VIATA PARALIZAT, ORI MOARE! ASTA E SOARTA NOASTRA IN DICTATURA BASESCIANA. SA TRAITI BINE !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. DACA A FOST EL IN STARE SA LOVEASCA UN COPIL PESTE FATA LA ACEA INTRUNIRE ELECTORALA, CE CARACTER CREDETI CA ARE UN ASTFEL DE OM????? CUM CREDETI CA POATE AVEA SUFLETUL CURAT UN ASTFEL DE OM?????CUM POATE EL IUBI O NATIE DACA DA PESTE FATA UNUI COPIL SUBTIL SI REPEDE CU PUMNUL TICALOSESTE ??????? CUM ATI PUTUT VOI CEI PESTE 5 MILIOANE SA CREDETI UN ASA OM ????? ACUM NE VOM SCUFUNDA DE TOT, NE VOM DESFIINTA CA NATIE CU ACEST OM CE INTRUCHIPEAZA SATANA !!! A IMPUS SA FIE IMPOZITATA SI ACEA PENSIE MINIMA DE 350 DE LEI, SPUNAND CA SA FIE LUAT UN LEU IMPOZIT DIN EA.CUM ASA CEVA??????? CE MIZERABIL DE OM POATE GANDI ASA CEVA????????DAR EVAZIUNEA FISCALA SI ECONOMIA NEAGRA DIN CARE EL S-A ALIMENTAT CA SA CASTIGE ALEGERI SI SA PROSTEASCA UN POPOR N-O VEDE??????CAT DE PROSTI SUNTETI MAI ROMANILOR???????UNDE NE MAI TRIMITETI CU IMBECILITATEA VOASTRA???????IN IAD????? SA MURIM IN CHINURI???????NOI VREM SA MUNCIM, SA TRAIM, SA NE CRESTEM COPIII, SA AVEM DEMNITATE SI ONOARE, SA NU NE INCHINAM IN FATA CRETINISMULUI, A CORUPTIEI SI INCOMPETENTEI.CE-ATI FACUT CU NOI MAI BASISTILOR?????CUM REPARATI VOI ACEASTA STARE SI SITUATIE NATIONALA???? IA IESITI VOI AKU IN STRADA FARA A AFECTA VIATA NOASTRA SI FACETI O ALTA REVOLUTIE DANDU-L JOS PE ACEST NEMERNIC DICTATOR!!!! IA FITI VOI CURAJOSII CARE SA NU CONTINUATI A DISTRUGE DE TOT TARA ASTA!!!!!!!! NOI VREM SA TRAIM BINE, DAR NU CA VOI!!!!!!!! CI CA NOI, DUPA PRINCIPIILE NORMAL UMANE, LOGICE SI FIRESTI, DUPA CRITERII SANATOASE, GANDITE DE OAMENI NORMALI, NU SCELERATI CA BASESCU SI CAMARILA LUI. FACETI CEVA SA TRAITI NORMALI SI SA REPARATI CE ATI STRICAT IN ACEASTA TARA!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Si in grupul scolar Asachi din sector 6 s-a procedat ca mai sus, directoarea a chemat pe fiecare profesor individual in cabinet si s-a explicat ca vor fi dati afara si doar 4 din 80 mai au curaj sa faca greva.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim spunea...
    Si in grupul scolar Asachi din sector 6 s-a procedat ca mai sus, directoarea a chemat pe fiecare profesor individual in cabinet si s-a explicat ca vor fi dati afara si doar 4 din 80 mai au curaj sa faca greva.
    ... o prostie mai mare nu am auzit pana acum...
    actionati-o in instanta pe nenorocita portocalie... oricum e un drept garantat de a protesta ...
    este inimaginabil ce se intampla acum in Romania

    RăspundețiȘtergere
  22. Azi a fost sedinta. A trebuit, din pacate, din motive strict legate de familie, da ma retrag mai devreme.Cu siguranta ca voi afla maine ce a fost azi.Sincer, am motive sa ma intorc la catedra doar pt acei copii din clasa, dar de ce astfel, sa sacrific situatia copiilor mei?Se gandesc cei de sus la ei???Sincer, din cate am observat, deloc.Mai mult, daca s-ar fi putut, mi l-ar fi inlaturat pe cel mare din grupul sau din gradinita, tocmai pt a face loc "clientelei de care depinde bugetul grupei....Ar fi fost corect?VIata insasi m-a recompesat cu viata lor!Ce mi-a facut statul, in postura actuala?Doar teren deschis pt permanenta lupta pentru supravietuire!Va intreb: E CORECT?

    RăspundețiȘtergere
  23. Sincer, amenintari ca voi ramane fara paine, am mai primit.Stim noi cine, m-a linistit , oferindu-mi legile pe tava!Deci, nu e chiar asa de usor sa ameninti!Daca ati intrat si ramas pe picioarele proprii!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragi colegi,
    Ce sa mai batem pasul pe loc? Greva este ultima noastra sansa!!! ULTIMA! Acum ori niciodata!
    Am fost la mitingul din 19 Mai si am inteles ca putem fi o FORTA! Nu dati inapoi. Tocmai pe asta mizeaza guvernantii. Ma bucur ca muncesc intr-o scoala unde toate actiunile sunt normale, nimeni nu ne ameninta, nimeni nu ne cere sa facem ceva impotriva vointei noastre. Fiecare procedeaza dupa cum ii dicteaza constiinta.
    Draga Liviu Pop suntem cu ochii spre Tara Motilor, spre Ardeal. Asteptam doar un semn!
    Sanatate si CURAJ!
    gabrielacarmen45@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu se va rezolva NIMIC cu greva! Doar ceva banuti(deja putini) luati din buzunarele noastre...se mai fac ceva economii...tot de la noi. O sa vedeti! LIderii de sindicat(nu toti)au cazut la "pace" cu guv ,dar noi nu stim...o sa vedeti...!?

    RăspundețiȘtergere
  26. greva trebuiau ca liderii sa o faca cand lucrurile n tara erau linistite, nu acum

    RăspundețiȘtergere
  27. OAMENI BUNI, DRAGI COLEGI!NU STIU CUM SE DESCURCA UNII, DAR EU M-AM SATURAT SA MAI PRIMESC AJUTOR SI SUSTINERE, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE DIN PARTEA PARINTILOR!STITI CUM E?:BUNICII FAC TOTUL PT NEPOTI, CARE SUNT COPIII NOSTRI; IN LOC SA-MI AJUT PARINTII, NE AJUTA EI PE NOI! E CORECT, DOMNULE BOC? DOMNULE BASESCU, SA DEA BUNUL DUMNEZEU CA TOT AMARUL DIN SUFLETELE BUNICILOR COPIILOR NOSTRI(NU DOAR ATAT), SA FIE DESCARCAT IN SUFLETUL DV!POATE TOTUSI, DUHUL BLANDETII VA VA FACE ATUNCI SA NE INTELEGETI, MACAR PUTIN DIN PUTINUL CARE -L INTELEGETI!SUNTETI ROMAN, DOM2LE!DE CE NE VINDETI ROMANIA, CASTIGATA CU SANGE DIN COPILUL ECATERINA TEODORESCU, DIN MULTI ALTI COPII ORFANI AI RAZBOAIELOR MURDARE PT LACOMIA CELOR ORBI DE OCHII DRACULUI?DE CE DORITI CA DUREREA DIN ISTORIA ROMANILOR SA SE REPETE?NU VA E RUSINE DELOC?CUM VA MAI PERMITETI SA STATI IN FRUNTEA TARII ATATA TIMP CAT SE STIE CA ATI APROBAT O PENSIE, FIIND AFLAT SUB INFLUENTA ALCOOLULUI? CHIAR NU CUNOASTETI ETICA BUNELOR MANIERE? PAI, SINCER, MI-E RUSINE SA ADUC AMINTE DE DV, IN FATA COPIILOR MEI, CAND VOR FI MARI!MAI BINE LE VORBESC DESPRE CEAUSESCU, PT CA, ASA CUM A FOST, TOT OMUL A AVUT DE LUCRU!DACA NU LUCRAI ATUNCI, ERAI FORTAT SA LUCREZI! PE CAND DV, CE FACETI?NE AMENINTATI CU REDUCERI DE LOCURI DE MUNCA?RUSINE!RUSINE!RUSINE!RUSINE!RUSINE!RUSINE!SI AS MAI CONTINUA, PENTRU FIECARE ZI CARE TRECE SI IN CARE, INCA CU RUSINE NE REPREZENTATI TARA!RUSINE!......

    RăspundețiȘtergere

Postări populare