18 mai 2010

PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Motiunea de cenzura a cetateanului roman



Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual

Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.



AJUNGE!



Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!



NE-AM SATURAT:



- sa suferim noi ca sa prospere ei;

- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;

- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;

- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;

- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;

- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public

Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.



Doamne, ajuta!

19 comentarii:

  1. Nu se vede forta din partea sindicatelor, nu se vede unitate in randul membrilor de sindicat, nu se face odata o greva ce sa paralizeze sistemul, tot poate din slugarnicie si servilism fata de unii de acolo de sus.Incepem sa credem ca se joaca de fapt la doua capete, iar cei de sus sunt duplicitari cu noi cei ce de fapt suntem sacrificati pe altarul muncii.Gastile celor de sus asta vor: Sa ne inrobeasca pentru a-si vedea scopurile atinse, fara a face de fapt nimic pentru a contracara economic aceasta criza nemiloasa.Ei de fapt nu au cultura, nu au facut scoala decat prin faptul ca au deschis niste usi si atat.In rest se vede ca sunt inculti, imorali, ipocriti si avari.Vor sa se imbogateasca rapid pentru 4-5 generatii si sa se umple de admiratii si elogii pentru ce mizerii stiu sa faca sub stindardul binelui pentru noi romanii.Sleahta de golani si gastile ministeriale puse acolo de Basescu nu pot din incompetenta sa faca ceva pentru a revigora economia, nu au capacitatea ---deoarece nici scoala nu au--sa salveze natiunea de la un iminent dezastru economic.Trebuie sa iesim toti in strada pe termen nelimitat pentru ca astia sa plece rapid de la carma tarii.Va trebui sa fim toata natiune unita si ne va fi foarte greu, dar asa cum trebuie extirpata o masea stricata, asa trebuie sa facem noi acest sacrificiu daca mai vrem sa avem demnitate si onoare, daca mai avem cat de cat identitate de romani.Ambitionati-va si stimulati masele din invatamant pentru a nu ne mai umili in fata acestor farisei si friponi imbecili.Dati dovada ca noi cei multi de fapt avem suprema putere in aceasta tara si ca rezultatul votului de anul trecut a fost o mare greseala si un esec social si politic obtinut prin frauda, minciuna si specula umana.

    GREVAAA !!!!!!!!!!!!! ????
    CAM TARZIU.NU VREAU SA FIU PRAPASTIOS SI NICI PESIMIST SAU SA DESCURAJEZ O NATIE INTREAGA, DAR ESTE DOAR INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA, TARA ACEASTA MERGE SPRE O DISTRUGERE IMINENTA, IREVERSIBILA SI INTR-UN RITM RAPID.CONTEXTUL EUROPEAN NU NE AJUTA, CEL INTERN E INCOMPETENT SI AVAR, OAMENII SUNT PROSTI IN PROPORTIE DE 85% ALEGAND DOAR CU MICII SI BEREA IN MANA, CREIERUL ACESTORA STAND IN CAPUL CEL MIC DIN PANTALONI.TARA ACEASTA VA FI CONCESIONATA, INCHIRIATA, EXPLOATATA CA O COLONIE, VA FI DIZOLVATA.IDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI VA FI UN VIS FRUMOS, VOR FI PASAJE LITERARE DIN CARTI DIN VREMURILE DE DEMULT.

    RăspundețiȘtergere
  2. NE MERITAM SOARTA, VOM SUFERI GROAZNIC, DEOARECE ORICE CORP GRAV BOLNAV ORI ZACE MULT NEMAIREVENIND LA STAREA INITIALA DE SANATATE NICIODATA RAMANAND INFIRM PE VIATA PARALIZAT, ORI MOARE! ASTA E SOARTA NOASTRA IN DICTATURA BASESCIANA. SA TRAITI BINE !!!!!!

    DACA A FOST EL IN STARE SA LOVEASCA UN COPIL PESTE FATA LA ACEA INTRUNIRE ELECTORALA, CE CARACTER CREDETI CA ARE UN ASTFEL DE OM????? CUM CREDETI CA POATE AVEA SUFLETUL CURAT UN ASTFEL DE OM?????CUM POATE EL IUBI O NATIE DACA DA PESTE FATA UNUI COPIL SUBTIL SI REPEDE CU PUMNUL TICALOSESTE ??????? CUM ATI PUTUT VOI CEI PESTE 5 MILIOANE SA CREDETI UN ASA OM ????? ACUM NE VOM SCUFUNDA DE TOT, NE VOM DESFIINTA CA NATIE CU ACEST OM CE INTRUCHIPEAZA SATANA !!! A IMPUS SA FIE IMPOZITATA SI ACEA PENSIE MINIMA DE 350 DE LEI, SPUNAND CA SA FIE LUAT UN LEU IMPOZIT DIN EA.CUM ASA CEVA??????? CE MIZERABIL DE OM POATE GANDI ASA CEVA????????DAR EVAZIUNEA FISCALA SI ECONOMIA NEAGRA DIN CARE EL S-A ALIMENTAT CA SA CASTIGE ALEGERI SI SA PROSTEASCA UN POPOR N-O VEDE??????CAT DE PROSTI SUNTETI MAI ROMANILOR???????UNDE NE MAI TRIMITETI CU IMBECILITATEA VOASTRA???????IN IAD????? SA MURIM IN CHINURI???????NOI VREM SA MUNCIM, SA TRAIM, SA NE CRESTEM COPIII, SA AVEM DEMNITATE SI ONOARE, SA NU NE INCHINAM IN FATA CRETINISMULUI, A CORUPTIEI SI INCOMPETENTEI.CE-ATI FACUT CU NOI MAI BASISTILOR?????CUM REPARATI VOI ACEASTA STARE SI SITUATIE NATIONALA???? IA IESITI VOI AKU IN STRADA FARA A AFECTA VIATA NOASTRA SI FACETI O ALTA REVOLUTIE DANDU-L JOS PE ACEST NEMERNIC DICTATOR!!!! IA FITI VOI CURAJOSII CARE SA NU CONTINUATI A DISTRUGE DE TOT TARA ASTA!!!!!!!! NOI VREM SA TRAIM BINE, DAR NU CA VOI!!!!!!!! CI CA NOI, DUPA PRINCIPIILE NORMAL UMANE, LOGICE SI FIRESTI, DUPA CRITERII SANATOASE, GANDITE DE OAMENI NORMALI, NU SCELERATI CA BASESCU SI CAMARILA LUI. FACETI CEVA SA TRAITI NORMALI SI SA REPARATI CE ATI STRICAT IN ACEASTA TARA!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima spaga?numai la bani va e capul nenorocitilor care ati reusit sa ne distrugeti sindicatul!Dar pentru asta veti plati alaturi de basescu,boc,udrea....De bate,pietre,torte etc.n-ati auzit???numai la monede visati,ai?BA DA,E MOMENTUL CA MAMALIGA SA EXPLODEZE DIN NOU!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai hotarat ca baimarenii sa nu plece la Bucuresti,de ce?Ca sa-ti tii promisiunea fata de guvern?sau au secat fondurile cand e vb de membri?

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am inscris pentru participarea la miting. Daca vad vreun lider PSD acolo, voi iesi din sindicat! Nu am nevoie de micii si berea lor! Suntem un sindicat adevarat sau avem nevoie de proptele rosii??!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim spunea...

    Intrebare pt liderii FSLI.
    Azi liderul de sindicat la nivel de scoala ne-a comunicat ca greva generala care se va declansa in data de 31 mai 2010 va fi declarata ilegala, deoarece nu au fost parcurse toate etapele.

    De ce nu comunica liderii nationali situatia reala?

    Mariana, Constanta

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim spunea...

    Intrebare pt liderii FSLI.
    Azi liderul de sindicat la nivel de scoala ne-a comunicat ca greva generala care se va declansa in data de 31 mai 2010 va fi declarata ilegala, deoarece nu au fost parcurse toate etapele.

    De ce nu comunica liderii nationali situatia reala?

    Mariana, Constanta

    O sa postez acest text pana mi se va raspunde

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce curajoasa e lumea cand semneaza cu Anonim. De ce oare nu a iesit nimeni cand se discuta in presa despre cazuri de coruptie si sa ceara justitiei si celor competenti in luarea deciziilor sa curete sistemul juridic considerat corupt ? De ce va manifestati spiritul civic abia atunci cand sunteti loviti in buzunare, cand nu va mai puteti plati facturile, ratele si tot ce mai aveti voi de platit ? De ce nu am votat cu totii alte partide decat cele "consacrate" cand erau alegerile ? Toata lumea da vina pe guvernul Boc si pe Traian Basescu, cand de fapt ce se intampla acum inseamna decontarea tuturor politicilor paguboase si tolerarea coruptiei din ultimii 20 de ani, la care au contribuit TOATE partidele politice. Nici un partid care se afla acum in Parlamentul Romaniei nu poate spune ca nu a fost niciodata la guvernare.

    Abia acum au ajuns oamenii sa vada mizeria si gunoiul care s-a adunat sub pres in acesti 20 de ani ? Cand le-a ajuns cutitul la os ? Cand cineva opereaza pe viu nu se opreste la os, ci merge mai departe. Va plangeti cat vreti, dar e prea tarziu. Se cer bani exact cand statul e aproape de faliment, chiar daca nimeni din lumea politica nu declara asta.

    Nu o sa se faca nimic, pentru ca romanii sunt prea dezbinati. Iar in invatamant sigur nu o sa vad o greva generala pe termen nedeterminat. Oameni buni, lasati macar acum egoismele personale si frica de ziua de maine si uniti-va sa aratati unitate. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. MAINE SA FIM ,LA BUCURESTI-100000 SAU 200000,apoi 500000 si 1000000.NUMAI ASA VOM INVINGE!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii au uitat de Piata Universitatii. Ar trebui poate sa va aduceti aminte. http://ro.wikipedia.org/wiki/Fenomenul_Pia%C5%A3a_Universit%C4%83%C5%A3ii.

    RăspundețiȘtergere
  11. În ultimele două zile, via yahoo messenger, facebook, dar şi prin forumuri, gen galateni.net, internauţii pregătesc o formă inedită de protest
    .

    Iată care este textul moţiunii de cenzură postate pe site-urile de socializare:

    inclusiv Financiarul ca de altfel si altii nu citesc tot ce se posteaza sau primesc...
    ... vezi:
    mesajul Liviu ti l-am transmis si tie inca din 13-14 mai ...ca raspuns comentariu la un topic postat de tine, in 9 mai il publicam in forumul academic roman, si societatea romaneasca... si il trimeteam cotidienelor importante din Ro.
    ca de obicei massmedia minte si manipuleaza
    programul este lansat pe net din 7 mai 2010... in Cluj l-am transmis cunoscutilor inca din 9 mai deci de aproape 2 saptamani...VEZI ORIGINALUL:
    http://ultimaspaga.go.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. VEZI SI MANIPULAREA FACUTA DE MECTS
    ... TRANSPARENTA MINISTERULUI...
    referitor la anuntul de selectie a expertilor... posteaza ieri 18 mai 2010 dar abilitatilor sistemului inca din 21 aprilie 2010... si ca conditie esentiala pt a fi recrutat in comisia nationala de FIZICA de exemplu la pct 1. trebuie sa fi director si/sau inspector sau metodist SI TOTI STIM CUM AU FOST OCUPATE ACESTE POSTURI IN SISTEM ... DECI NU CONTEAZA COMPETENTA CI DOAR POSTUL OCUPAT...
    ASTA E RO 2010
    ... sa SPERAM CA DATORITA MANIFESTARII DE ASTAZI GUVERNUL VA REVENI CU IDEI MAI BUNE REFERITOR LA STRANSUL CURELEI DE CATRE CEI DE JOS...
    ca si parere personala Cluj este inert... iar pt mine este o mare dilema, care se pransforma intr-o adevarata paradigma... nu e vorba de frica pierderii locului de munca... lumea nu e interesata si s-a instaurat SPIRITUL DE TURMA...

    RăspundețiȘtergere
  13. si marea BOMBA
    ... inca de ieri PSD a agreat un protocol cu PD-L pt a intra la guvernare intr-o eventualitate...
    ...infantilitatea politicului romanesc isi spune cuvantul...

    mai vezi si
    vezi:
    Acad. Florin Constantiniu -

    "Clasa politica postdecembrista
    este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai
    aroganta din istoria Romaniei"

    20 de ani de la Revolutia romana

    La 20 de ani de la marea varsare de sange din decembrie 1989, Romania arata ca un animal bolnav si haituit.
    Ne uitam in urma si nu ne vine sa credem ca au trecut doua decenii de sperante zadarnice.
    Nimic din ce-am visat nu s-a implinit. In jurul nostru domnesc stagnarea si deziluzia, inceputurile neterminate, politica murdara,
    cu degetul pe tragaci, manipularea televizata. Lipseste o viziune, un proiect national de salvare.
    Lipseste harta viitorului. Trista priveliste n-a cazut din cer. Au creat-o politicienii si romanii insisi.
    Cum a fost turcul, asa a fost si pistolul. Din 1989, societatea romaneasca a fost profund divizata (vezi "Piata Universitatii"),
    "Un popor de oi naste un guvern de lupi"

    - Cine este vinovat de aceasta situatie?

    - Cred ca principalul vinovat de aceasta situatie este insusi poporul roman!
    El ilustreaza perfect observatia ca "un popor de oi naste un guvern de lupi".
    Spiritul de demisie, pasivitatea, resemnarea romanilor, au permis clasei politice sa-si bata joc, nepedepsita, de tara.
    Lipsit de spirit civic, poporul roman nu a fost capabil, in acesti 20 de ani, sa traga la raspundere
    clasa politica sau sa "tempereze" setea ei de inavutire. Pe roman nu-l intereseaza situatia generala.
    Daca prin fin, nas, cumnat, amic etc., si-a rezolvat pasul lui, restul duca-se stim noi unde!
    Mostenirea multiseculara a lui hatar si bacsis a ramas atotputernica.
    Cum sa indrepti o tara , cand cetatenii ei se gandesc fiecare la sine si nu la binele comun!?
    Astazi, asistam la situatii si mai dramatice. Romanii pleaca - din nevoia de castig -
    sa lucreze in Spania sau Italia, sa lupte in Afganistan. Energii si vieti se irosesc astfel in beneficii straine.
    Nu poti sa-i cond**ni: mai bine sa lucreze pentru straini, decat pentru noii ciocoi postdecembristi,
    care ii trateaza cu un dispret suveran.
    - Mondializarea este un proces caruia Romania nu i se poate sustrage, dar caruia ii poate rezista.
    Nu o rezistenta, as spune, de caracter antagonic, ci printr-o afirmare a identitatii nationale.
    In Franta, tara cu o atat de veche si stralucita cultura, guvernul a initiat o dezbatere despre identitatea nationala.
    La noi, cand cineva abordeaza aceasta problema, se aud imediat voci care il acuza ca este nationalist, nostalgic etc.
    Patriotismul e privit, in anumite cercuri ale intelectualitatii noastre si ale societatii civile, ca o boala rusinoasa.
    Americanii - ii am in vedere pe cetatenii SUA - ne ofera cel mai frumos exemplu de patriotism.
    Noi, care ii copiem in atatea privinte, ramanem indiferenti la minunata lor pilda.

    - Mai poate fi patriotismul o valoare in zilele noastre?

    ... rand, prin cunoasterea istoriei.
    Cand monumentele istorice se paraginesc si se ruineaza, memoria istorica e pe cale de disparitie.

    Sa dea Dumnezeu ca atunci, peste un secol, Romania sa aiba situatia fericita pe care a ratat-o astazi!

    RăspundețiȘtergere
  14. nu am putut posta textul integral, dar cu o cautare pe google.ro se poate citi tot...

    ...Sa dea Dumnezeu ca ACUM, SI NU peste un secol, Romania sa aiba situatie fericita pe TOTI SPERAM SA NU O RATAM ...

    CUM SPUNEAM DACA NICI IN CEASUL AL 12 LEA ROMANII NU SE TREZESC NE MERITAM SOARTA IAR SPERANTA NOASTRA NU VA MAI FI...(macar pt unii care inca mai cred ca inca se poate face ceva...)

    RăspundețiȘtergere
  15. D-le Pop,nu stiu de ce dar eu,ca membra de sindicat,tare ma mai simt MANIUPULATA politic in aceste proteste de strada!Si eu am multe nemultumiri dar,cand e vorba de proteste,sunt foarte rezervata.Nu mai am incredere absolut deloc in d-voastra,liderii de sindicat.Si nu gresesc cand sustin ca faceti politica.O faceti,fara doar si poate!Ma rog,asta e treaba sindicatelor,sa se lupte cu opozitia,dar mi se pare ca prea v-ati intrecut cu gluma la aceste proteste de azi,din P-ta Universitatii.Noroc de la Bunul Dumnezeu ca PSD-ul(partidul care e in spatele A TOATE) nu a reusit sa-si faca jocurile,asa cum preconizase(violente cu jandarmii,asa cum infiltratii cu PENSII NESIMTITE au facut-o la protestul pensionarilor cu putina vreme in urma,sau la protestul pampersilor,unde au iesit in strada doar Lavinia Sandru si Olguta Vacsiliscu,speriate ca,in loc de 40 mil. vor lua doar 30 mil. pentru ingrijirea copilasilor lor,in dispretul marii majoritati a mamelor care iau doar...6 milioane+2 mil.alocatie!)Am mari nemultumiri,repet,dar sunt extrem de rezervata in privinta intereselor liderilor de sindicat.Prefer sa am o atitudine rezervata.Stiu ca peste tot este greu.Vad la jurnalele televiziunilor(altele decat A3 si RTV) ce se intampla in Europa.Tocmai de aceea,nu vreau sa va fac jocul cu manifestatiile de protest,cu greva pe termen nelimitat...Cum sa-mi bat eu joc(profesor cu 40 de ani la catedra!) de copilasii pe care i-am condus patru ani? Cum sa-i las eu REPETENTI(sa inghet anul scolar) doar pentru ca asa doriti voi,sindicalistii?N-o voi face! Pentru mine interesul copiilor este mai presus,chiar daca voi pierde la salariu!In fond,nu banii sunt totul pe lumea asta! Ma mai gandesc si...cred ca voi renunta la calitatea de membru de sindicat,caci mi-a adus numai pierderi pentru a va sustine pe voi:tu,Hancescu,acest gunoi de Cornea,nesimtitul de Nistor,la fel de nesimtitul Bobu,hahalera de Hadar,incultul de Isvoranu...si ceilalti,din ce in ce mai multi(lideri).M-AM SATURAT SA VA DAU COTIZATIE SI SA VA CAR IN CARCA MEA,NESIMTITILOR!

    RăspundețiȘtergere
  16. A fost miting? Şi? Vi s-a părut că a fost mai mult decât material pentru mass-media? Opoziţia critică la greu, dar ei sunt mai buni cu ceva? Vi s-a părut vreun moment că au soluţii concrete care să facă bine şi oamenilor, dar şi ţării ăsteia bătute de soartă şi, mai ales, de lăcomia lor, indiferent de culoare politică?! Când nu au chef să participe la şedinţe, cică boicotează, pleacă, îşi fac alte treburi, dar leafa lor şi a armatelor de consilieri merge bine...Ziceţi, domnilor colegi din învăţământ, noi, când nu suntem mulţumiţi de condiţiile în care lucrăm, plecăm din şcoală, lăsându-i singuri pe elevi? Eu una am muncit ca fraiera 3 zile în comisia de bac română oral, de dimineaţă până seara,examinând 121 de elevi (dintre care unul la penitenciar, la 20 de km.,ca, de, are "copilul" dreptul...)Aţi auzit sindicatele să spună ceva despre cât am ajuns să muncim în plus? E vina mea că metodologia de bac mă obligă să fiu profesor examinator, să muncesc în plus, dar să iau cât cel de...muzică(scuze, dragi colegi cu această specializare, dar e o realitate...)? Cât muncim, dragi colegi, în zecile de comisii de lucru, câte mii de hârtii inutile?! Ce mai chef de muncă vom avea de acum...Nimic nu mai merită...Şi sindicatele cât fac cunoscute adevăratele noastre probleme? M-am simţit umilită când individul de la Antena 3, Radu Tudor, cu pretenţii de mare analist politic, spunea în toamnă să se mai potolească profesorii, că au atâta vacanţă...şi că la cât muncesc, chiar că să spună mersi la cât iau...De ce niciun lider sindical dintre cei atât de "vocali" când problemele sunt puse din perspectivă politică, nu a luat atitudine, măcar să spună că nimeni nu se compară cu parlamentarii sau cu judecătorii care au aceleasi vacanţe (se poate verifica uşor) şi încă pe salarii de peste 5000 de lei, adică cel putin de 4 ori cât profesorii...
    Asta e, domnilor colegi, puneţi-vă întrebarea cât ne mai reprezintă cu adevărat sindicatele. Cereţi să se facă publice declaraţiile de avere ale acestor lideri, eu văd cum, unora, le merge aşa de bine...
    Facem pariu (scuzaţi expresia, dacă vi se pare nepotrivită pentru un cadru didactic)că o să rămână totul la fel, că ori nu va fi grevă pe 31 mai ori se vor face compromisuri, ca până acum, că, de, să ne gândim la elevi...La copiii noştri ne gândim, domnilor? Când le vom lua de la gură ca să ne ajungă mizeria de salariu pentru rate, ne va încălzi idealismul profesional? De atâţia ani de când renunţăm la greve de dragul elevilor sau al părinţilor, vi s-a părut că a apreciat cineva sacrificiul nostru? Ne-au vorbit în urmă şi iată de ce ne tratează o întreagă societate aşa...
    NU UITAŢI, SUNTEM MĂSURA PROPRIEI VALORI! DACĂ NOI NU PUNEM PREŢ PE NOI, SĂ NU NE AŞTEPTĂM S-O FACĂ ALŢII!

    RăspundețiȘtergere
  17. anonimo,aia cu 40 de ani la catedra de ce nu esti la pensie,bosoroaga comunista? ai sictir, imbecilo! Mars la pensie jigodie basista pupa-i in 3 litere pe basescu si pe boc,da-le lor toti banii tai, imbecilo! de aia nu au tinerii posturi ca stati voi, sontoroagelor, vaci comuniste,mancate-ar canceru' de ipocrita

    RăspundețiȘtergere
  18. de ce nu esti la pensie,anonimo basista,daca ai 40 de ani la catedra? du-te si lasa-ne ca de aia nu au tinerii posturi ca nu mai plecati voi din scoli decat cu florile pe piept

    RăspundețiȘtergere
  19. eu cred ca noi tineretul nu avem nici un viitor daca nu suntem si noi lasati sa luam locul celor mai inaintati, pensionarilor, sau mai bine zis celor care nu vor sa iasa in pensie de frica, ca vine unul tanar si ii ia locul. cum sa avem experienta cand acesti domni nu ne lasa sa incercam. practic cersim si noi un loc de munca.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare