7 mai 2010

Pentru ceea ce guvernul Boc a făcut şi face în clipa de faţă, Nicolae Ceauşescu a fost împuşcat ca un câine.”

Pentru ceea ce guvernul Boc a făcut şi face în clipa de faţă, Nicolae Ceauşescu a fost împuşcat ca un câine. Mintea îngustă, dar paranoică a scorniceşteanului a dus la îndatorarea prostească a ţării faţă de finanţa internaţională; plata, în schimb, s-a făcut prin jupuirea până la os a populaţiei României.
De când l-a înfipt Traian Băsescu premier, Emil Boc n-a făcut altceva decât să îmbine năuceala frenetică a unui alt Emil, Bobu, cu o slugărnicie gen Manea Mănescu, cel care îi lingea, la propriu, mâna lui Ceauşescu. Plus o clanţă cum nu-mi amintesc să fi avut vreun demnitar comunist. Toată "strategia" guvernelor Boc s-a rezumat la plata salariilor şi pensiilor cu bani împrumutaţi de peste tot, de la FMI, de la UE, de la bănci. Nu trebuie să fii premier şi să fi făcut o facultate pentru asta, e o operaţiune la îndemâna unui handicapat mintal. Iar acum asistăm la o magistrală schimbare de paradigmă: de unde să mai luăm bani pe care să nu-i mai dăm înapoi, dar să-i facem praf cât mai repede? Păi, de la popor, bă, Emile. Da, să trăiţi, asta e soluţia, de la popor, sunteţi genial, ca întotdeauna, domnule preşedinte, mărim cota unică şi TVA-ul.
Imaginez acest dialog pentru că trebuie să fii handicapatul mintal pe care-l pomeneam mai sus ca să înghiţi acum datul vinei pe FMI că vrea mărirea taxelor şi impozitelor sau să crezi că mătrăşirea câtorva miniştri prea de tot idioţi sau hoţi ar rezolva ceva. Primul responsabil pentru subminarea guvernamentală a economiei naţionale este preşedintele Băsescu. El este cel care a folosit toate tertipurile imaginabile pentru a ţine gaşca lui Boc în Palatul Victoria. El a transformat guvernul României în corpul său personal de lachei, pe care-l cheamă la ordine la Cotroceni când are chef. Manikinul Boc nici tocurile pantofilor nu şi le-a înălţat fără aprobarea lui Băsescu. Dl. preşedinte a vrut conducerea executivă absolută a României şi o are.
Cristian Tudor POPESCU
GANDUL

10 comentarii:

  1. Acest popor hulit,scuipat,tradat,"ciuruit",sacrificat,vadut,umilit pana dincolo de limitele normalului,s-ar putea sa reactioneze altfel decat isi imagineaza potantatii zilei(efemerii).

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestui popor ii este frica numai de DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC care in curand il va ajuta sa se scuture de aceste "lifte" care se considera atotputernice de neamfrant si cuceritori in vremelnicie.Acest comentariu este facut in asentimentul tutor batjocoritilor acestui neam indiferent ca sunt majoritari sau minoritari. Le doresc acestor "conducatori" sa traiasca si ei asa cum traiesc milioane de romani.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  3. Liviu, pregatiti greva generala. Eu iti spun ca in mult unitati scolare oamenii nu stiu ce se intampla si ceea ce urmeaza sa se intample. Cred ca ar trebui sa trimiteti in acestea mai multe materiale informative.Trebuie sa pregatim foarte bine aceasta greva generala.

    RăspundețiȘtergere
  4. basescu are, pe langa ca este o jigodie ordinara, si rautatea omului mancat de cancer, si vrea ca...dupa el...potopul. il doare in c ca a distrus tot

    RăspundețiȘtergere
  5. OAMENI BUNI,SUNT SATULA DE VORBE !FAPTE !!!!!
    DORMIM DE 20 DE ANI MULTUMITI CA E BINE SI POATE FI MAI RAU !!!!ACUM VEDEM CA E RAU?! NE-AM AMAGIT PRECUM COPIII , LASAND O GASCA DE HOTI SI NEEDUCATI SA NE CONDUCA ! DE FAPT, NE MERITAM SOARTA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua tuturor,
    Nu este timp de pierdut! ,,Sculati voi oropsiti ai vietii/ Voi osanditi la foame, sus!'' Am prins din plin perioada- Ceausescu si pot spune ca este incomparabil mai rau acum decat atunci! In perioada lui iti dadeau de munca nu te dadeau afara, nici salariile nu erau ciuntite; erau alte tampenii dar asa cu 4 clase ale lui ne-a scos din datoriile in care, fireste , ne bagase...Acum dau dintr-un imprumut in altul ...acesti calai cu facultati sorboniene...Toata lumea stie ce se intampla dar asteptam semnalul.Jos Guvernul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ceea ce este in tara la ora actuala,intai trebuia impuscat ILIESCU SI GASCA LUI!Acum a dat criza peste noi si peste intreaga lume(o criza voita,programata,cred eu!),iar Basescu nu face altceva decat sa incerce sa mentina "nava pe linia de plutire"!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.emaramures.ro/Stiri/33057/ACTUALIZARE-TUPEU-Mircea-Dolha-cere-ca-angajatii-primariei-sa-primeasca-suplimente-la-salariu-de-pana-la-peste-1-300-de-lei-pe-luna-VIDEO-
    Cititi si va minunati. O gradinita este amenintata cu scoaterea afara din spatiul in care functioneaza, din lipsa banilor de chirie, iar d-nul ... doreste prime. La dansul in ograda se pare ca nu se va aplica -25%.
    GREVA FRATILOR
    HAI SA FIM UNITI SI SA NU MAI CEDAM.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand incepm greva? Poate asa-si vor da seama nenorocitii astia ca nu mai vrea nimeni sa munceasca gratis pentru ei. JOS DICTATURA NEOCOMUNISTA, cred ca astia sunt mai criminali decat hitleristii, vai de noi, ca ei si-au asigurat neamurile, de ei nu mai vorbim, sunt ultraghiftuiti pe seama noastra.
    De ce avem conducatori atat de prosti? Ma refer la sindicate. Ce v-au promis de nu incepeti greva macar acum, in ceasul al 13-lea?

    RăspundețiȘtergere
  10. ABIA AKU VA DATI SEAMA CA ASUPRA ROMANIEI S-A ABATUT APOCALIPSA ????? NU I-ATI VAZUT CE FATA SI CE PRIVIRE DIABOLICA ARE ACEST PERSONAJ BASESCU??? NU V-ATI DAT SEAMA CA SUN AFONI IN ALE A CONDUCE O NATIUNE??? NU ATI INTUIT DIN FAPTE CA EI DORESC DOAR PREAMARIRE SI AVANTAJE PROPRII SI DE GRUP?????NU ATI DESLUSIT SUBTILUL UMAN INFECT A ACESTEI CLASE POLITICE???? CAM TARZIU.NU VREAU SA FIU PRAPASTIOS SI NICI PESIMIST SAU SA DESCURAJEZ O NATIE INTREAGA, DAR ESTE DOAR INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA, TARA ACEASTA MERGE SPRE O DISTRUGERE IMINENTA, IREVERSIBILA SI INTR-UN RITM RAPID.CONTEXTUL EUROPEAN NU NE AJUTA, CEL INTERN E INCOMPETENT SI AVAR, OAMENII SUNT PROSTI IN PROPORTIE DE 85% ALEGAND DOAR CU MICII SI BEREA IN MANA, CREIERUL ACESTORA STAND IN CAPUL CEL MIC DIN PANTALONI.TARA ACEASTA VA FI CONCESIONATA, INCHIRIATA, EXPLOATATA CA O COLONIE, VA FI DIZOLVATA.IDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI VA FI UN VIS FRUMOS, VOR FI PASAJE LITERARE DIN CARTI DIN VREMURILE DE DEMULT.
    NE MERITAM SOARTA, VOM SUFERI GROAZNIC, DEOARECE ORICE CORP GRAV BOLNAV ORI ZACE MULT NEMAIREVENIND LA STAREA INITIALA DE SANATATE NICIODATA RAMANAND INFIRM PE VIATA PARALIZAT, ORI MOARE! ASTA E SOARTA NOASTRA IN DICTATURA BASESCIANA. SA TRAITI BINE !!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare