29 mai 2010

Funeriu compromite total examenul de bacalaureat si risca dosar penal impreuna cu inspectorii si directorii

Pe graba si in furis, fara sa fie trecut prin Comisie de Dialog Social, ministrul educatie, D. Funeriu a semnat ordinul 3979 din 27 mai publicat in M.O 354 din 28 mai 2010.
Practic a modificat doua articole 12 si 26 din metodologia de bacalaureat.

La art 12 a introdus posibilitatea arondarii candidatilor proveniti din mai multe unitati si faptul ca personalul didactic auxiliar poate sa ocupe functia de asistent in cadrul comisiei de bacalaureat de competente
La art 26 alin 2
Forma initiala Secretarul, membrii, asistenţii si profesorii examinatori din comisiile de bacalaureat de evaluare a competenţelor lingvistice si digitale sunt selectaţi din unitatea de învăţământ din care provin candidaţii, la propunerea consiliului de administraţie a unităţii de învăţământ.

Forma modificata Secretarul, membrii, asistenţii si profesorii examinatori din comisiile de bacalaureat de evaluare a competenţelor lingvistice si digitale sunt selectaţi, de regulă,din unitatea de învăţământ din care provin candidaţii.

ADICA NU ÎI MAI PROPUNE NIMENI SE AUTOPROPUN SAU SE GASESC CU ARCANUL SI AMENINTARI.

NU MAI ESTE NEVOIE DE CONSILIU DE ADMINISTRATIE, DECIZIA ESTE DOAR LA O PERSONA..CARE????

La art 26 alin 4

Forma initiala Cadrele didactice din alte unităţi de învăţământ se propun de consiliile de administraţie ale acestora, se avizează de inspectorul de specialitate si se numesc prin decizie a inspectorului scolar general.

Forma modificata

Cadrele didactice din alte unităţi de învăţământ se numesc in comisiile de bacalaureat de evaluare a cometentelor ligvistice si digitale prin decizie a inspectoratului scolal.

ADICA PROPUNEREA NU O FACE NIMENI. NU MAI ESTE NEVOIE DE CONSILIU DE ADMINISTRATIE. PERSONALUL DIDACTIC AUXILIAR NU IL MAI NUMESTE NIMENI. ASTA INSEAMNA CA TOATE COMISIILE IN CARE ESTE PERSONAL DIDACTIC AUXILIAR SUNT ILEGALE.

IAR DECIZIA TREBUIE SA O FACA INSPECTORATUL SCOLAR SAU INSPECORUL SCOLAR GENERAL?...NU STIU DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC DACA O INSTITUTIE POATE EMITE O DECIZIE.

Una peste alta prin acest ordin d ministru în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act legislativ, mai mult, îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o tulburare a examenului de bacalaureat ceea ce se incadreaza in ART. 248 din Codul Penal -Abuzul în serviciu contra intereselor publice-.

In aceste conditii trebuie sa actionam in instanta legalitatea acestui ordin si caracterul penal a actiunii. De asta o sa se ocupe juristii federatiei.

Prin acest ordin este posibil ca tot examenul de bacalaureat sa fie declarat ilegal

Bravo domnule ministru....

mai mult cred ca ar trebui sa meditati si la catea art din metodologie CODUL PENAL AL ROMÂNIEI *** Republicat

Art.6 - (1) Coordonarea pe plan naţional a modului de organizare si desfăsurare a examenului de bacalaureat este asigurată de Comisia Naţională de Bacalaureat, care se constituie, la începutul fiecărui an scolar, prin ordin al ministrului si care funcţionează în cadrul M.E.C.I.

Art.7 Comisia Naţională de Bacalaureat se compune din:

- presedinte: secretarul de stat responsabil pentru învăţământul preuniversitar;

Art.8 Comisia Naţională de Bacalaureat are următoarele atribuţii:

(9) controlează modul în care îsi desfăsoară activitatea comisiile de bacalaureat judeţene/a municipiului Bucuresti, comisiile regionale/judeţene/a municipiului

Bucuresti de contestaţii si comisiile din centrele de bacalaureat;

(15) propune ministrului Educaţiei, Cercetării si Inovării modificări în modul de organizare si desfăsurare a examenului national de bacalaureat.


iatasi putin abuz...dar...suntem obisnuiti...coroborat cu incapatanare e reteta perfecta

77 de comentarii:

  1. Putea sa bage si femeile de serviciu si paznicii, poate chiar oameni binevoitori de pe strada, membri de partid etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rugam sa faceti tot ceea ce depinde de dumneavoastra , ca aceste abuzuri inimaginabile sa ajunga la cunostinta OPINIEI PUBLICE , prin presa , televiziune , internet etc. Si noi , cu resursele infinit mai reduse pe care le avem la dispozitie , o sa icercam acelasi lucru !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ordinul relativ la plata bacalaureatului de ce nu a aparut cu aceeași grabă?

    RăspundețiȘtergere
  4. Liviu... unde scrie ca daca nu se intruneste procentul de 50% din nr total de personal al unei scoli... NU SE TINE GREVA...
    DORESC RASPUNS URGENT pe blogul tau.
    Stima domnule coleg...
    ...am observat ca cu toate actiunile intreprinse de tine... in MM se tine Bac 2010...se pare ca situatia a ramas cam aceeasi ca pe vremuri...
    profesori intimidati, dir. si inspectori zelosi pt pastrarea functiilor...
    asta e in Ro.
    inca odata te rog posteaza raspunsul la solicitarea mea... pt a cunoaste si ceilalti colegi din tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu inteleg de ce se strofoaca atata ministru sa aduca supraveghetori- personal auxiliar si nu ii cheama direct pe parintii elevilor sa- si supravegheze copiii? si ce atata corectori,sa ii noteze parintii lor si gata,nu? doar traim intr-o tara bananiera, ce atatea legi si cosmisii? :D Corect?

    Vai de mama lui de invatamant ... si asta tot de la cap e imputit

    E culmea grevei: unii o fac si ministru' ii inlocuie cu altii , niste lasi si niste lingai fara coloana vertebrala!!! Daca toti am fi in greva NU ar avea ce sa ne faca, sa te duci la bac "pt. ca ti se platesc 600 de lei " e egal cu prostitutia! Si demnitatea ta unde e? fara amenintarea grevei de ce nu erau bani?

    Sper sa se aleaga praful de banii asa- zisilor colegi care vor fi platiti din banii luati de la cei care FAC GREVA!!!

    Dana Marinescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceea ce se intampla acum este similar cu prostitutia unor colegi, care in schimbul unei sume isi ofera serviciile. Care solidaritate stimati colegi? De asta am ajuns bataia de joc a ministrului pentru ca stie ca suntem lasi, nu suntem uniti si ne vindem pe 30 de arginti. La Tg. Frumos a fost o presiune enorma la Lic. I. Neculce pt a se sustine bacalaureatul din partea directoarei si ISJ-ului...si colegii au cedat. De multe ori ma gandesc ca ne meritam soarta...nici acum in ceasul 25 nu suntem in stare de nimic...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt si lideri de sindicat care fac parte din comisiile de bacalaureat din licee ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze , am scris un cuvant gresit ! Il corectez acum : INCERCAM !



    Unitate !

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar vreau sa vad ca i se face dosar penal lui funeriu(desi cred ca juristii sindicatelor nu au curajul necesar, altminteri ar fi curs cu sesizari penale pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti pana acum)

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar acum ministrul multumeste la televizor liderilor de sindicat nationali pentru ... intelegere ! Diversiune , nu ?

    RăspundețiȘtergere
  11. funeriu dixit:"liderii de sindicat sa-si bage mintile-n cap"
    pentru aceasta afirmatie securistica
    PROPUN SA CEREM DEMISIA MINISTRULUI RUSINII NATIONALE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca 23 de cadre fac greva iar 11 nu, intr-o scoala nu se declara scoala in greva ?? Copiii sunt chemati la scoala pentru cei 11 ?? Un invatator face greva si ceilalti 3 nu, iar majoritatea profesorilor fac iar 3 care s-au declarat "de dreapta" cer sa faca ore cu elevii. Ce face o familie cu mai multi copiii in acea scoala ? Cel de clasa I nu merge ca invatatoarea lui face greva,cel de clasa a IV-a merge ca a lui nu face iar cel de clasa a VII-a merge sa faca doar 3 discipline. E normal asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Fara speranta29.05.2010, 10:24

    Draga Liviu, nu merita sa lupti si sa iti distrugi tineretea si sanatatea pentru o cauza pierduta! Oamenii pe care ii aperi nu mai sunt demult liberi,ei sunt doar niste bieti sclavi pe plantatie care sunt platiti ca sa nu moara de foame...Despre ce presiuni de sus vorbiti? In gradinita unde lucrez liderul de sindicat a scris in tabel NU grevei!!!!! si cu asta am spus tot!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa amenintari,santaje,mita etc,iata ca dl ministru Funeriu iese in conferinte de presa sa multumeasca profesorilor pentru"devotamentul" si "profesionalismul"lor,a celor care au inteles ca trebuie sa sparga greva cu orice pret.Ah,am uitat...presiunile,daca exista, (si NOI suntem BINE INFORMATI,ca ASTA E DATORIA NOASTRA) sunt, de fapt," din partea sindicatelor asupra profesorilor care nu vor decat sa-si exercite dreptul la munca!" Atata cinism si ipocrizie din partea unui om cu un CV remarcabil(?!) arata,insa, mari probleme de caracter.Cu o breasla ingenuncheata de pistolul pus la tampla de un un securist (poliglot,intamplator mare chimist,cu viitorul propriilor sai copii asigurat in bancile din strainatate),vom reusi sa scoatem de pe bancile scolii romanesti, si in viitor, noi generatii de lasi imbecilizati.Multumim dlui ministru ca s-a intors in tara sa puna umarul la darimarea ei!

    RăspundețiȘtergere
  15. lasa ti vrajeala asta ieftina sindicatelor care nu prea sunteti sindicate , decat oportunisti!

    RăspundețiȘtergere
  16. Deci, gata cu greva... bac-ul se tine. Si ministrul ne asigura:

    Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, nu se lasă intimidat de protestele cu care ameninţă sindicaliştii. Prezent, joi, la o videoconferinţă cu inspectorii şcolari, Funeriu le-a transmis un mesaj extrem de dur sindicaliştilor: "Guvernul conduce ţara asta, nu sindicatele!"

    "Vreau să vă spun că, dacă reuşim să organizăm proba asta, trebuie să fie un test extraordinar de solidaritate şi asta înseamnă că profesorii din România nu înseamnă sindicaliştii ăia de la televizor, nişte... să nu mai zicem, da? Vă rog, atenţie maximă, discutăm cât se poate de hotărât cu liderii locali de sindicat. Guvernul conduce ţara asta, nu sindicatele! (...) Nu vreau să am directori lideri de sindicat, nu vreau să am directori care să fie primii lideri de sindicat şi care să bată palma peste sau pe sub masă", a spus Funeriu.

    Liviule? Cum comentezi?

    RăspundețiȘtergere
  17. Metodologia de bac nu se da prin ordonanta a guvernului ?
    Un ordin al ministrului poate bate o ordonanta ?

    RăspundețiȘtergere
  18. E adevarat ce se spune la TV ca o mare parte dintre profesori au MUSCAT SPAGA CU 200-600 LEI PT BAC ? ...Atunci ne meritam soarta! Iar pierd din bani cu greva asta , ei fac economie pe seama mea si...TOT NU REZOLVAM NIMIC!!!!!!!!!!OARE CAT MAI DUREAZA BLESTEMUL ASTA PE POPORUL ASTA ...SA SUFERE DE PE URMA COZILOR DE TOPOR?! E vai de capul nostru de 'calcati in picioare ce suntem'!

    RăspundețiȘtergere
  19. Au ramas doi lideri de sindicat care cu adevarat lupta pentru noi: Liviu Marian Pop si Marius Nistor. Sa-mi fie cu iertare dar eu pe ceilalti nu-i vad. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un raspuns rapid, va rog:daca intr-o scoala nu se incheie sit scolara la 2-3 clase, din 24, este declarat anul scolar, in acea scoala, inchis, sau inghetat?Daca din totalul scolilor, doar un sfert nu-si incheie situatia, este declarat anul scolar 2009-2010, incheiat sau inghetat?

    RăspundețiȘtergere
  21. E pacat sa nu se inghete anul(pana conducerea nu da cu capul de pereti, nu se invata minte ca nu suntem sclavii nimanui; doar oameni care ne dorim sa ni se recunoasca drepturile, nu doar indatoririle, dupa cum se incearca sa fim obisnuiti)!Deci, in ce conditii se ingheata anul scolar?In ce conditii se incheie anul scolar?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ne meritam soarta ,noi dascalii din Romania
    Bine zicea cine zicea ca nu are destul otel in tot URSS-ul, pentru cate cozi de topor sunt in Romania
    Desi la mine la scoala majoritatea covarsitoare s-a pronuntat pentru greva, prevad ca luni o sa zica: da doamne sa dureze cat mai putin sau sa se termine acum
    Suntem Jalnici

    RăspundețiȘtergere
  23. Lasati constatarile si raspundeti la aceste intrebari: ce se poate intampla daca nu toate scolile participa la greva? ce se poate intampla daca nu toti dascalii din aceeasi scoala nu participa la greva?

    RăspundețiȘtergere
  24. Oameni buni!
    Cred ca se dovedeste inca o data ca nu suntem uniti.
    Clica directorului nu face greva ,ceilalti da.
    Ne-am impartit in doua tabere .Cativa arginti arata ca nu au coloana vertrebala cei care s-au razgandit.
    DOAMNE,UNDE ESTI, DOAMNE?
    SA VEZI CE-A MAI RAMAS DIN INTELECTUALITATE.

    RăspundețiȘtergere
  25. GUVERNUL CONDUCE TARA ASTA????????? NU SINDICATELE???? Da ce ,suntem in tara lui Papura Voda? Adica de cand o mana de putorosi si parveniti conduce? Eu pe asta l-as lua si l-as deporta pe vecie. Asta trebuie dat in judecata si apoi trepadusii si lingaii de pe langa el ( a se intelege inspectorii si directorii).

    RăspundețiȘtergere
  26. Din păcate din toate astea va rămâne doar fum... Tot ce va conta vor fi salariile reduse - sau poate şi mai reduse. Nu cred că guvernul actual va fi pedepsit în vreun fel pentru măsurile dictatoriale - în judeţul de unde sunt au avut loc schimbăril la 180 de grade ale colegilor - de la o zi la alta! Şi BAC-ul se va organiza sută la sută!

    RăspundețiȘtergere
  27. Dl. Pop, am tot respectul pentru dumneavoastra ca lider sindical, dar in organizatiile locale nu aveti oameni care sa ne apere de abuzurile angajatorului. Lidera de sindicat din scoala mea a avut urmatoarea reactie ca urmare amenintarilor si presiunilor facute de director asupra noastra : "Pana la urma, de ce sa schimbe directoarea daca se pune rau la inspectorat cu greva de la bac; cine stie ce alt director ni se aduce !" CINE NE APARA ??... Bucuresti - Sectorul 3 -Mihai Bravu . No comment !

    RăspundețiȘtergere
  28. Dascalu, Bucuresti29.05.2010, 15:59

    Oare de ce nu suntem in stare sa ne revendicam drepturile fara sa afectam tocmai pe aceia pe care ani de-a randul ne-am straduit sa-i formam, sa-i crestem, elevii?!
    Nu se gaseste alta metoda de a obtine ceva decat sa lovim in copii? Sigur ca nu impotriva lor luptam, ca aceia care sunt cu adevarat dascali au dat elevilor tot ce au mai bun, au incercat sa-i invete sa fie Oameni, le-au daruit o parte din sufletul lor. Acum cand trebuie sa fac greva si stiu ca daca actiunea mea reuseste cei care au de suferit sunt cei pentru care am muncit ani de-a randul, am o strangere de inima. Vreau ca elevii mei sa paraseasca scoala cu ganduri de recunostinta fata de mine, nu sa stearga cu buretele toata munca de ani pentru ca in doua saptamani de proteste le-am stricat viitorul. La ce bun i-am mai adus aici? Ca sa avem acum o arma impotriva guvernului?! Suntem profesori! am muncit patru ani cu acesti copii, avand salarii de mizerie, am facut ore suplimentare neplatite, am suportat jigniri si umilinte cand ni s-a reprosat ca suntem paraziti, traim din banii celor ce muncesc, cand statutul nostru a coborat sub cel al elevului. Nu mai avem demult nici un cuvant de spus, in fata nimanui! Elevii au mai multe drepturi decat noi, parintii nu ne respecta si ne trag la raspundere ca si cum ar fi toti specialisti in pedagogie si in disciplinele pe care le predam, inspectorii si ministerul nu numai ca nu ne sustin nicicum, ne mai umilesc si ei. Am acceptat toate astea, cu durere in suflet, cu unele semne de nemultumire, dar am continuat sa ne facem meseria, din pasiune.
    Patru ani am muncit ca sa aduc in pragul vietii niste copii, cu constiinta ca depinde si de mine ce fel de oameni vor fi, ce fel de viata vor avea! Acum, la soroc, sunt pusa sa aleg intre a-mi revendica un drept al meu sau a da drumul in viata celor carora le-am dat deja 4 ani din viata mea!
    Nu mai blamati atat pe cei ce nu fac greva, oameni buni! Nu e vorba ca sunt multumiti de salariile lor, sau ca accepta senini sa li se taie din ele. Nu e vorba de lasitate, nici de amenintari sau intimidari! Nu vreau sa cred ca profesorii sunt asa de usor de intimidat! pana la urma, cu ce ne-ar mai putea speria? sa ne de-a afara? nu e mare deosebirea, salariul pe care-l avem abia acopera cheltuielile pentru slujba. Poate sa ne puna sa aducem bani de acasa, ca altceva ce-a mai ramas?
    Pur si simplu mai sunt si profesori, Profesori cu P, care nu se impaca cu ideea ca lovesc in elevi. Pentru ca nu in guvernanti lovim noi, blocand bacul, ci in elevi! Si acei care au muncit cu pasiune si daruire 4 ani cu acesti elevi, ii considera copii lor. Da, dragi colegi, sunt copiii mei, am mai bine de 150 de copii, unii dintre ei sunt ai mei de 4 ani. Nu ma pot impaca cu idea de a-i sacrifica pentru a-mi cere dreptul meu. Copiii nu sunt victime colaterale, nu sunt efecte secundare. Sunt parte din viata mea si simt ca m-as trada pe mine daca ii tradez pe ei. Simt ca murdaresc si injosesc motivele pentru care protestez.
    Stiu ca daca nu actionam in forta, daca nu gasim o forma de protest care sa ii „doara” nu ne vor baga in seama, ca de atatea ori in trecut! Dar daca eu, care am crescut acesti copii, ii sacrific, trebuie sa ma astept de la guvernanti sa le pese de ei? Chiar vreti sa cred ca acei imbuibati, din birourile lor de deasupra noastra, isi vor apleca privirea si vor fi sensibili la soarta copiilor? Vreti sa cred ca guvernul va dovedi mai multa noblete decat corpul profesoral si va ceda de dragul copiilor? Nu, nu cred asta! Nu cred nici ca ne vor ignora, aveti dreptate! Cred ca vor gasi metode sa dea bacul fara noi, fara sa le pese cat e de legal sau de corect, sfidandu-ne sa-l contestam, ca sa poata spune ca profesorii, in lacomia si nepasarea lor fata de copii, ii sacrifica pe acestia. Le facem doar campanie electorala, oameni buni! Parintii, care acum ezita pentru ca au resentimente fata de guvern, cand isi vor vedea copiii sacrificati se vor ridica impotriva noastra, nu a lor! si nu ii pot condamna! pentru nici mie nu mi se pare corect sa sufere copiii!
    Hai sa gasim alta forma de protest!

    RăspundețiȘtergere
  29. Dascalu, Bucuresti29.05.2010, 16:00

    Greva nu e o soltie, daca inseamna sa blocam examenele sau anul scolar! Hai sa facem greva foamei, cum propunea cineva aici! Hai sa iesim in strada si sa blocam circulatia! Nu e legal, n-avem voie? Adevarat! dar hai sa ne asumam riscul de a nu repecta legea, ei n-o respecta de ani! Hai sa iesim in strada, sa ne intindem pe asfalt in fata coloanelor lor oficiale! sa ne asumam riscul de a fi amendati, arestati, concediati sau orice alt risc! Orice alt risc care ne ameninta pe NOI nu pe copiii nostri! Nici daca mi-ar da statul inapoi tot ce mi-a luat si ar respecta si legea pt marirea cu 50% tot n-as sacrifica o generatie de copii pentru asta!
    E o capcana aceasta greva, nu ne vor da nimic si vor obtine si aprobarea societatii pentru asta, punandu-ne intr-o lumina proasta, asa cum fac deja! Guvernul se va erija in salvatorul copiilor, in fata profesorilor ticalosi care vor sa-i sacrifice! Cu cat lupta va fi mai apriga cu atat vom sfarsi mai prost! Cat timp copiii vor fi moneda de schimb in lupta noastra sindicala, n-avem nicio sansa!

    RăspundețiȘtergere
  30. Dascalu, Bucuresti29.05.2010, 16:10

    Am scris mult. Pentru ca simt ca sunt intre ciocan si nicovala! Sper ca veti avea rabdare sa cititi si suflet sa intelegeti si intelepciune sa gasiti o cale de scapare din capcana asta! Dvs., Domnule Pop, liderii de sindicat, trebuie sa vedeti mai bine decat noi lucrurile astea. Trebuie sa veniti cu forme de protest eficiente, care sa ne aduca sanse de reusita, nu oprobiu public si frustrari. Ne cereti sa sustinem munca dvs. sacrificand-o pe a noastra!
    Cereti-mi sa ma sacrific eu, nu voi ezita! Propuneti sa facem o noua revolutie daca trebuie. Voi fi acolo!
    Dar nu ma puneti sa dau in copilul meu, chiar daca stiu ca luptati pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  31. D-na Dascalu, aveti dreptate şi nu prea.Copii am si eu, si dl Liviu Pop şi ....si colegii de la miting, de pretutindeni.lA FEL SI LA FEL.N-ATI AUZIT DE PROPUNEREA CRESTERII SALARIILOR IN DOLJ, DESI PRETUTINDENI SE VORBESTE DE REDUCERI DE SALARII?N-ati auzit si de REDUCERI DE PERSONAL(DE POSTURI DE BUGETARI), desi la guvern se doreste angajare de alt secretar de stat, consiliei, cu tot tacamul de alte posturi si cheltuieli pt achizitii?N-ati auzit ca, desi suntem invinuiti ca se cheltuie mult cu noi, pe salarii, la executia bugetara din zilele trecute s-a vazut ca in investitie a crescut cheltuiala mult, devreme ce la cheltuieli de INVESTITII s-a crescut mult?E corect? Din cate inteleg, reducerile de posturi de la bugetari inseamna crestere de investitii, dar UNDE?AVETI O PROPUNERE MAI BUNA DECAT GREVA IN TIMPUL BAC-ULUI SAU INAINTE DE FINISUL ANULUI SCOLAR?AR FI O MINUNE!DECI?

    RăspundețiȘtergere
  32. ete na =))
    ati uitat ca la alegerile prezidentiale au modificat de urgenta componenta comisiilor de la sectiile de votare? in loc de juristi si economisti au pus mecanici autori(?!), in loc de profesori au pus femeile de servici de la scoli... toti cu studii superioare, nu?! ATI UITAT PE CINE ATI VOTAT? sa fim seriosi. pe Ceausescu l-au impuscat pentru aceleasi fapte. oare pe astia cand ii impusca cineva?
    Reluam:
    la Univ de Nord Baia Mare se va face "greva japoneza", pe la gradinite nu tare se va face greva iar pe la scolile si liceele din Maramures idem la fel :)....
    Administratiile financiare si trezoreriile statului din teritoriu nu tare fac greva ca au fost amenintati liderii de sindicat ca vor fi acuzati de "subminarea economiei nationale", primariile s-au resemnat...
    Solidaritatea umana a emigrat. Am ajuns exact unde am spus acum cateva zile: se va face mult zgomot pentru nimic.
    Ca de obicei, romanu, resemnat, "o ia in freza" injurand printre dinti si mergand mai departe.
    A, nu stiu nimic de campania "Ultima spaga". A fost careva in fata la prefectura MM ieri la 6 pm? Ca n-am vazut pe nimeni. Nu m-am mai vazut nici pe mine de atatia oameni care nu s-au simtit (si deci nu sunt) liberi. Pacat de natiunea asta si de inaintasii nostri. Rusine guvernantilor si rusine celor ce accepta ceea ce ei ne fac.
    NU va ganditi decat la binele vostru. Uitati ca aveti COPII DE CRESCUT. OARE UNDE LE VA FI DEMNITATEA CAND DUMNEAVOASTRA ATI PIERDUT-O DE MULT?
    "Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." (Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel)
    Roamnii mai au oare ceva din ce a zis Sf. Pavel?
    Sa analizam: Credinta? Nu. Nadejde? Pai daca s-au resemnat, desigur ca nu. Dragoste? Da! Dragoste de banii pe care ii arunca in batjocura guvernul, nu de banii pe care ar trebui sa ii revendice cei care isi dedica viata si sanatatea pentru a educa generatia de maine. Nu aveti dragoste de copiii vostri atat timp cat va plecati in fata oricarei amenintari venite de la niste hoti mincinosi.
    Pacat. A plecat si ultima drama de demnitate a bugetarilor atat de huliti, a celor huliti de toata lumea.
    Morosanul de Viseu nu mai spune nimic de acum incolo. Vom fi cativa care vom face greva, cu riscul de a fi dati afara. DAR MACAR PLECAM CU CAPUL SUS, NU UMILITI! NOI SI COPIII NOSTRI VOM FI LIBERI. INFOMETATI, DAR LIBERI SI CU CAPUL SUS. Pentur cei care credeti ca e un discurs demagogic, va informez ca unii dintre noi am avut si avem puterea de a spune SUNTEM LIBERI!
    Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  33. De ce GREVA???? E inutila???? Mai tovarasilor care va intrebati de ce greva si de ce sa va riscati voi ultimii banuti zvarliti in bataie de joc de acest cretin de sistem !!!! DEOARECE MAI EXISTA DEMNITATE, ONOARE, CREDINTA, INTELIGENTA SI SPERANTA !!!!!!!!!! Deoarece nu toti suntem lasi, deoarece viata include LIBERTATE si NORMALITATE !!!! Voi care sustineti aberatiile cu banii si datoriile va asemanati cu cei ce tradau din inchisori pe cei de mai incredere pentru a obtine un colt de paine si devenind astfel informatorii unui sistem totalitar ce s-a dovedit in timp falimentar si condamnat. Va inruditi in caractere cu cei ce acum la rascruce de drumuri istorice distrug aceasta tara pentru propriile interese nerenuntand la putere, de fapt aparandu-si pielea pentru multitudinea de nelegiuiri infaptuite.Nu aveti calitatea de a va numi ROMANI, nu aveti dreptul de a beneficia ulterior de victoriile ce le vom obtine, cu toate ca in nemernicia voastra veti aclama ca de fapt v-ati adus direct si neigradit aportul la acestea.Nu aveti dreptul moral sa aveti aceasta tara, sunteti oricand in stare s-o vindeti pentru ca ceiutul pe care-l veti primi sa fie fierbinte.RUSINE VOUA celor ce nu vedeti un orizont de speranta in a trai normal si pentru care trebuie facute dure sacrificii pe viu, ajungand chiar la foame crunta.Greva generala trebuie sa blocheze tot sistemul pe termen nelimitat, fortandu-i pe ipocritii de la putere sa-si vanda toate averile ---obtinute prin furturi si inselaciuni aplicate statului fiind acoperiti de legile care le-au dat---- pentru a scoate tara din aceasta mocirla in care tot ei au tarat-o.Fac apel la cei care mai simt ROMANESTE!!! GREVA GENERALA NELIMITATA !!!!!!! SA DISPARA TROGLODITII SI GOLANII DE LA PUTERE !!!!!!! SA DISPARA BASESCU CU GASCA LUI DE GOLANI POLITICI !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. ABIA AKU VA DATI SEAMA CA ASUPRA ROMANIEI S-A ABATUT APOCALIPSA ????? NU I-ATI VAZUT CE FATA SI CE PRIVIRE DIABOLICA ARE ACEST PERSONAJ BASESCU??? NU V-ATI DAT SEAMA CA SUN AFONI IN ALE A CONDUCE O NATIUNE??? NU ATI INTUIT DIN FAPTE CA EI DORESC DOAR PREAMARIRE SI AVANTAJE PROPRII SI DE GRUP?????NU ATI DESLUSIT SUBTILUL UMAN INFECT A ACESTEI CLASE POLITICE????
    CAM TARZIU.NU VREAU SA FIU PRAPASTIOS SI NICI PESIMIST SAU SA DESCURAJEZ O NATIE INTREAGA, DAR ESTE DOAR INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA, TARA ACEASTA MERGE SPRE O DISTRUGERE IMINENTA, IREVERSIBILA SI INTR-UN RITM RAPID.CONTEXTUL EUROPEAN NU NE AJUTA, CEL INTERN E INCOMPETENT SI AVAR, OAMENII SUNT PROSTI IN PROPORTIE DE 85% ALEGAND DOAR CU MICII SI BEREA IN MANA, CREIERUL ACESTORA STAND IN CAPUL CEL MIC DIN PANTALONI.TARA ACEASTA VA FI CONCESIONATA, INCHIRIATA, EXPLOATATA CA O COLONIE, VA FI DIZOLVATA.IDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI VA FI UN VIS FRUMOS, VOR FI PASAJE LITERARE DIN CARTI DIN VREMURILE DE DEMULT.
    NE MERITAM SOARTA, VOM SUFERI GROAZNIC, DEOARECE ORICE CORP GRAV BOLNAV ORI ZACE MULT NEMAIREVENIND LA STAREA INITIALA DE SANATATE NICIODATA RAMANAND INFIRM PE VIATA PARALIZAT, ORI MOARE! ASTA E SOARTA NOASTRA IN DICTATURA BASESCIANA. SA TRAITI BINE !!!!!!

    DACA A FOST EL IN STARE SA LOVEASCA UN COPIL PESTE FATA LA ACEA INTRUNIRE ELECTORALA, CE CARACTER CREDETI CA ARE UN ASTFEL DE OM????? CUM CREDETI CA POATE AVEA SUFLETUL CURAT UN ASTFEL DE OM?????CUM POATE EL IUBI O NATIE DACA DA PESTE FATA UNUI COPIL SUBTIL SI REPEDE CU PUMNUL TICALOSESTE ??????? CUM ATI PUTUT VOI CEI PESTE 5 MILIOANE SA CREDETI UN ASA OM ????? ACUM NE VOM SCUFUNDA DE TOT, NE VOM DESFIINTA CA NATIE CU ACEST OM CE INTRUCHIPEAZA SATANA !!! A IMPUS SA FIE IMPOZITATA SI ACEA PENSIE MINIMA DE 350 DE LEI, SPUNAND CA SA FIE LUAT UN LEU IMPOZIT DIN EA.CUM ASA CEVA??????? CE MIZERABIL DE OM POATE GANDI ASA CEVA????????DAR EVAZIUNEA FISCALA SI ECONOMIA NEAGRA DIN CARE EL S-A ALIMENTAT CA SA CASTIGE ALEGERI SI SA PROSTEASCA UN POPOR N-O VEDE??????CAT DE PROSTI SUNTETI MAI ROMANILOR???????UNDE NE MAI TRIMITETI CU IMBECILITATEA VOASTRA???????IN IAD????? SA MURIM IN CHINURI???????NOI VREM SA MUNCIM, SA TRAIM, SA NE CRESTEM COPIII, SA AVEM DEMNITATE SI ONOARE, SA NU NE INCHINAM IN FATA CRETINISMULUI, A CORUPTIEI SI INCOMPETENTEI.CE-ATI FACUT CU NOI MAI BASISTILOR?????CUM REPARATI VOI ACEASTA STARE SI SITUATIE NATIONALA???? IA IESITI VOI AKU IN STRADA FARA A AFECTA VIATA NOASTRA SI FACETI O ALTA REVOLUTIE DANDU-L JOS PE ACEST NEMERNIC DICTATOR!!!! IA FITI VOI CURAJOSII CARE SA NU CONTINUATI A DISTRUGE DE TOT TARA ASTA!!!!!!!! NOI VREM SA TRAIM BINE, DAR NU CA VOI!!!!!!!! CI CA NOI, DUPA PRINCIPIILE NORMAL UMANE, LOGICE SI FIRESTI, DUPA CRITERII SANATOASE, GANDITE DE OAMENI NORMALI, NU SCELERATI CA BASESCU SI CAMARILA LUI. FACETI CEVA SA TRAITI NORMALI SI SA REPARATI CE ATI STRICAT IN ACEASTA TARA!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. MAI GOLANILOR CARE NE HOTARATI VOI SOARTA !!! SOARTA NOASTRA A CELOR CE SUNTEM CINSTITI, AM INVATAT SI AM TRANSPIRAT PLINI DE EMOTII PE BANCILE SCOLILOR DURE SI SEVERE UNDE NU SE DADEA SPAGA PENTRU "A TE AJUNGE" IN STILUL EBA!!!!!!!!!!!
    MAI NENOROCITILOR CE ATI TRAS IN VIATA DOAR PENTRU A VA CAPATUI PE SPINAREA UNORA CA NOI !!!!!!! ATI CAUTAT DOAR OPORTUNITATI CA SA VA INAVUTITI DIN BOGATIA TARII, LOVIND ACUM LA GREU IN CEI CARE V-AU PUS ACOLO PENTRU A NE MINTI SI FURA DESTINELE SI IN FINAL VIETILE.CUM VA PERMITETI SA MAI IESITI LA TV SI SA NE SFIDATI???? CUM VA PERMITETI VOI NESIMTITII ROMANIEI D.P.D.V. A AVERILOR ACUMULATE SA NE HOTARATI SOARTA ACUM LA DRUMURI DE RASCRUCE??????? DONATI-VA AVERILE, TRAITI SI VOI CU 400-600 RON/LUNA AVAND 2-3 COPII SI CU DATORII, FARA PERSPECTIVE SI ORIZONTURI, INCLUSIV LA VARSTE PESTE 40 DE ANI !!!!!!!!!!!
    MAI VLADESCULE!!!
    DE UNDE VEI SCOATE TU BANI PENTRU A REVIGORA ECONOMIA DACA REDUCI SALARII SI PENSII, VEI REDUCE CONSUMUL, VEI MARI TAXELE SI IMPOZITELE, VEI SCAPA DE MULTI CONTRIBUTORI LA CAS SI ALTE FONDURI, VEI OMORA PENSIONARI, DEJA AI DISTRUS MEDIUL PRIVAT CU COTA UNICA, ADUCI DOAR NENOROCIRI IN ECONOMIE, IN VIATA OAMENILOR SI MACEREZI SADIC SUFLETELE ROMANILOR ????? TE ASTEPTI CA OAMENII SA-SI VANDA CASELE, TERENURILE, MASINILE, AGONISEALA DE-O VIATA???????? INTREBARE SOC PENTRU MINTEA TA BOLNAVA: CINE LE VA CUMPARA????????? TARA VA FI IN COLAPS, VA FI MURITOARE, VA INTRA IN FALIMENT, IAR NOI POSIBIL VOM EMIGRA.
    ESTI UN IPOCRIT INCOMPETENT, TU CU INTREAGA TA CLASA POLITICA DE TROGLODITI PLINI DE BANI CE ATI INSTAURAT DICTATURA CAPITALISTA.
    SA VA DEA DOMNUL DUPA CE INIMA SI CARACTERE AVETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Comentariu unui "dascal" m-a impresionat pentru ca asa gandesc si eu si pentru ca asa ar trebui sa gandim toti, numai ca acum suntem ocupati sa ne uram unii pe alti si sa analizam cat de tradatori sunt unii sau altii. Spunea cineva ca la ei in scoala s-au hotarat sa nu blameze pe nimeni chiar daca ei, profesorii de limbi au cedat si au hotarat sa-si evalueze copii pentru ca exista deja un plan de rezerva cu profesori de la scolile generale care nu faceau greva. Va intrebati de ce? Pentru ca asa le facem si mai bine jocul.Pentru ca ei vor sa bage indoiala intre noi fiindca miza este mai mare decat cea de a nu da bacul. Acum se incearca innabusirea oricarei miscari sindicale ulterioare, care le va reusi daca noi ii lasam sa ne dezbine. Cred ca acum era clar ca vor reusi pentru ca era nevoie de un numar relativ mic de profesori pentru a putea desfasura aceasta proba de bacalaureat. Si mai este adevarat si faptul ca nu toti liderii din teritoriu lupta, sau cel putin nu o fac asa cum ar trebui. In experienta mea de 11 ani am trecut printr-o experienta umilitoare cand mi-am pierdut postul care aparuse deja in dreptul numelui meu in urma unui concurs de titularizare. M-am indreptat si spre sindicat. Stiti ce au decis? Mi-au delegat un lider local care preda aceeasi materie ca si mine si care intamplator o cunostea foarte bine pe dna inspector. Pe drum spre cladirea inspectoratului am fost incontinuu convinsa ca nu am dreptate sa o supar pe dna inspector. Evident ca m-am simtit tradata, dar nu am iesit din sindicat.Oricum majoritatea profesorilor si-au pierdut increderea in sindicat, probabil asa cum si-au pierdut increderea si in alte lucruri fiindca neincrederea este o realitate a societatii noastre. Incercati sa nu porniti de la premisa ca toti cei care au ales sa isi evalueze copii sunt tradatori, ganditiva si la faptul ca directorii care au facut presiuni au avut o slujba usoara. Profesorii de limbi reprezinta un procent destul de mic. Unitatea trebuie sa se vada atunci cand suntem toti expusi. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. Creez interfete pentru site- uri si bloguri. Ma ocup in special de site- urile gen business. Preturile incep de la 45 de RON si cresc in functie de cerinte. Totodata ma ocum si de SEO-urile site-urile si de inscrierile in directoare nationale si internationale. GARANTEZ un numar mai MARE DE VIZITATORI cu peste 30-45%. Mai multe detalii la adresa de e- mail: site_ brasov@yahoo. com .

    RăspundețiȘtergere
  38. RUSINE CELOR CARE NU AU INVATAT NIMIC DIN CURAJUL EROILOR DIN ISTORIA NATIONALA!RUSINE MITUITORILOR SI MITUITILOR!RUSINE PROFITORILOR SI COMPROMISILOR!RUSINE FALSILOR ROMANI CARE AU VANDUT TARA VIITORULUI ROMANESC-COPII DE CARE SE TOT VORBESTE!RUSINE CELOR CARE-SI TRADEAZA ASTFEL TARA!RUSINE CELOR CARE NU-SI RECUNOSC RECUNOSTINTA FATA DE TRECUTUL SANGEROS AL ADEVARATILOR ROMANI!PRIN NEPARTICIPARE LA GREVA!RUSINE CELOR CARE -SI PIERD LIBERTATEA DE ROMANI ADEVARATI, SUPUSNANDU-SE CLANURILOR D-LUI FUNEBRIU!CEI CARE NU SE SIMT, MACAR IN PIELEA UNEIA DINTRE ACESTE RUSINI, SA PARTICIPE ASTFEL, SPUNAND !TOP PROFITORILOR DE PUTERE POLITICA, HAPSANI DE BANII NOSTRI!!!RESTORA?DEOPOTRIVA CA SI CELOR CE DEJA SI-AU VANDUT ISTORIA ADEVARA
    TEIROMANII, RUSINE, RUSINE, RUSINE,...............!CE VETI SPUNE COPIILOR DV?NU VA E EDELOC RUSINE?

    RăspundețiȘtergere
  39. SCUZE PT ERORI DE REDACTARE,IDEEA E ACEEASI: RUSINE TRADATORILOR!

    RăspundețiȘtergere
  40. CORECTEZ:....SPUNAND "STOP PROFITORILOR DE PUTERE POLITICA!"

    RăspundețiȘtergere
  41. stimati colegi,trebuie sa recunoastem ca suntem niste penibili.in loc sa facem o greva adevarata stam si latram ca prostii, dansam la mitinguri dansul pinguinului cu un ranjet pe fata de numai oameni suparati nu parem, dam note politicienilor, de parca i-ar durea undeva.
    cum sa ne mai bage cineva in seama? trebuie radicalizata miscarea sindicala si asta urgent.

    RăspundețiȘtergere
  42. PE SITEUL ISJ ARGES A APARUT LISTA CENTRELOR DE BAC: IN TOATE LICEELE BACUL SE TINE FARA OPRELISTI. pana mai ieri toata lumea urla ca boicotam bacul, acum bratu a reusit sa-l organizeze si fara dascalii grevisti. a strans cu usa directorii, i-a amenintat cu demiterea, directorii au strans cu usa la randul lor pe cine au gasit mai fricosi in scoli dar si pensionari hamesiti - si gata aranjamentele. insisi liderii de prin scoli dau bir cu fugitii. iti vine sa crapi de nervi si neputinta. dovedim ca suntem mai slabi decat pensionarii sau decat soferii de ratb sau mecanicii din metrorex. iar aia lupta pentru salarii de minim 25 milioane vechi. noi nu luptam nici macar pt alea cateva milioane de le luam acum... am ajuns sa ma gandesc la mineri ca la niste salvatori, ca poate vor veni ei si vor da cumva jos guvernul asta de macelari. sau poate batraneii aia in baston sa ne salveze de dictatura instalata, ca noi, intelectualii, nu mai suntem in stare de prea multe. sau mamicile cu bebelusi in carucioare... fratilor, am ajuns niste carpe ! Adelina.

    RăspundețiȘtergere
  43. ----- Forwarded Message ----
    From: xxxxxxxxx@ubm.ro
    To: Mircea Horgos xxxxxxxx@ubm.ro
    Sent: Fri, May 28, 2010 2:17:44 PM
    Subject: Greva din 31.05.2010 - Precizari
    Stimaţi colegi sindicalişti şi ne-sindicalişti,

    Biroul Sindicatului Liber din UNBM, întrunit azi 28 mai 2010, a analizat situaţia existentă la nivel naţional şi local, inclusiv semnăturile de aderare la greva generală centralizate la nivel de universitate. În proporţie de 50% salariaţii UNBM au optat PENTRU declanşarea Grevei Generale începând cu ziua de LUNI, 31 mai 2010. Echilibrul este însă deosebit de fragil şi reuşita totală a acţiunii de protest este cu un semn de întrebare. S- a avut în vedere şi faptul că este ultima săptămână de ore şi activitatea studenţilor ar putea fi grav afectată prin nepredare de laboratoare, proiecte, etc.

    În concluzie, deciziile Biroului Sindicatului referitoare la protestul în Universitatea de Nord din Baia Mare au fost următoarele:
    1. Grevă japoneză de solidaritate în perioada 31.05.2010-4.05.2010. Programul decurge normal dar cu banderola albă pe mână. VĂ ROG să ridicaţi banderolele de la secretariatele facultăţilor şi să le purtaţi toată săptămâna!
    2. Grevă generală din 4.05.2010 pe termen nelimitat - se ţin examenele dar nu se trec notele în catalog decât după încetarea grevei la nivel naţional sau în luna septembrie.
    Decizia este o formulă prin care să protestăm dar salariile să nu fie afectate prin diminuare. Ajunge faptul că Guvernul Boc IV ni le va tăia cu 25%!

    Doresc de asemenea ca, în eventualitatea organizării unui miting sau unor pichetări de către sindicatul nostru în perioada imediat următoare, să răspundeţi pozitiv şi în număr căt mai mare pentru a protesta împotriva acţiunilor inacceptabile ale acestui guvern incompetent!

    Biroul Sindicatului Liber din UNBM,

    preşedinte conf. dr. ing. Mircea HORGOŞ

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt din Neamt.D/nul Plosca "nu are cu cine pleca la lupta". Chiar la Liceul unde este titular profesorii "sunt convinsi" sa nu se faca greva de catre d/nul director.(d/nul director este nasul de cununie al domnului Plosca).Stie foarte bine sa lamureasca profesorii, "nasul". Pacat , aveam o sansa acum , dar deja este pierdut totul(libertate, incredere, profesionalism, etc).
    Doamne , mai am vre-o cativa ani pana la pensie , n-am crezut sa ajung sa vad in postul de director asemenea ...

    RăspundețiȘtergere
  45. ... demersurile mele pt amendarea a ceea ce se intampla acum in Ro... nu sunt de acum...
    Am scris peste tot unde am putut ... depre problemele grave cu care se confrunta invatamantul romanesc si Romania in general dupa anuntatele masuri ale guvernului BOC...
    ... a forumul prof. de edu.ro este in continuare BLOCAT DE ASEARA...mySQL error: Too many connections...

    in dimineata aceasta am primit un mesaj STRANIU, pe email-ul personal.../...
    precizez ca pana acum nu am fost amenintat sau intididat de nimeni referitor la ceea ce am scris...( se poate vedea cu o simpla cautare pe google.ro tastand gabriel nicolae teodorescu)
    ... postez ultima parte...
    ...Vei spune că dreptul de exprimare este liber în democraţie; Dar şi democraţia are limitele şi principiile ei. Atenţie! Te poţi trezi oricând cu o chemare în judecată pentru calomnie...ori astfel de lucruri se pedepsesc de lege.
    ... asta e Ro. mai 2010...
    atat doar pana cand nu vor modifica Constitutia ... am sa-mi scriu in continuare opiniile unde vreau...( stiti aseara am postat peste tot faptul ca voci din PDL nu vor vota cu guvernul aratand ce se intampla in unele organizatii ale lor... ex. cea din Ploiesti)... se ceream politicului din Ro reparatia morala prin votarea motiunii PSD...
    ......restul daca mai exista pe forum.edu.ro

    RăspundețiȘtergere
  46. Vizita la videoconferinta :
    "[...] tutunul este o otrava ...
    - Da tu de ce tragi ? [...]
    ................................................
    - Scuipa-l , sa nu mi-l deochi ! "

    RăspundețiȘtergere
  47. Pt.acel ,sau acei "dascali"care au uitat ca in 20 de ani au dat tarii generatii care acum ne sanctioneaza.Tot din mila si respect fata de elevi au promovat multi dintre ei.Si acestia de acum vor face ca ceilalti.Ei sunt cei ce ne vor da pensiile peste cativa ani ,poate chiar mai mici.
    Totul e o cacialma.Mistrul asta a gasit bani!Sigur,penru ca tot nu se pot da conform noii legi de reducere cu 25% a salariilor,sporurilor si a ALTOR PLATI DE NATURA SALARIALA, INCEPAND CU 1 IUNIE!
    ciar nu se vede ca totul e o minciuna?!

    RăspundețiȘtergere
  48. DACA NICHIDUTA SE DISTREAZA PE SEAMA NOASTRA, CAND I-A FI DISTRACTIA MAI APRINSA, PREASFANTUL DUH VA TRIMITE POTOPUL.DE DATA ACEASTA, TREBUIE SA SE RASFRANGA ACEST POTOP PESTE CAPETELE CELOR ALESI DOAR DE NICHIDUTA!ATENTIE, SACRIFICIILE NU VOR EZITA SA VINA, PENTRU CA, SE VEDE BINE, ESTE INCEPUTA O DISPUTA CARE CONTINUA, DESTUL DE PUTERNIC APRINSA, FARA VIOLENTA VIZIBILA, PASNICA, DAR CARE, SIGUR SE VA TERMINA CU TRAGEDII, PT AMBELE PARTI, INTR-UN CURAND EXTREM DE APROPIAT!DOAMNE, DACA NICHIDUTA-SI DORESTE SA APARAM COPIII ALTORA, TE ROG, PT CA STIU CA POTI, TE ROG SI TE ROG, AI TU GRIJA DE COPIII MEI!DOAR ASA MA VOI SIMTI CU SIGURANTA IN SUFLET, DECI, SA MERGEM INAINTE, PT SIGURANATA COPIILOR NOSTRI!

    RăspundețiȘtergere
  49. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7339142-rolul-nefast-sindicatelor-evolutia-romaniei.htm ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  50. Sa nu se inteleaga gresit : Goe ne semnaleaza , de spus , a spus un
    "colegutz" ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  51. Au uitat de art.27 si 29.din metodologie!!!!Acelea sunt inca in vigoare,deci tot incalca legea!!! TICALOSII

    RăspundețiȘtergere
  52. F e l i c i t a r i domnului Constantin Rada !

    RăspundețiȘtergere
  53. Vizitati asta:

    http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=129369

    RăspundețiȘtergere
  54. Domnule Pop,

    Poate ar fi bine sa ne dati o adresa de mail unde sa va trimitem numere de telefon, la care sa putem fi contactat in direct la emisiunile la care participati, pentru a "povesti" ce ni s-a intmplat si cum am fost amenintati. Bineinteles, sub protectia anonimatului. Si sa insistati pe faptul ca profesorii vor sa spuna ei ce se intampla in scoli, nu INFORMATORII ministrului, asa cum tocmai a afirmat cu putin timp inainte la Antena3.

    RăspundețiȘtergere
  55. adresa este pe site
    secretargeneralfsli@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Domnule Liviu Marian Pop, va rog sa analizati o mica PROPUNERE ...
    Eu sunt absolut convinsa ca Funeriu nu are bani pentru bac-ul de anul acesta si ca acel ordin de plata a fost emis doar ca "momeala".
    Daca si dvs. aveti aceasta convingere (banuiesc ca, in calitate de lider sindical, stiti mai multe despre aspectele financiare decat un prof. de rand), atunci somati-l pe Funeriu (sau cereti public) sa vireze banii in conturile celor care au supravegheat anul trecut (sau celor care au participat la diverse probe si nu au fost platiti INCA!, desi li se promisese!). Dati-i un termen limita (ex, 30 mai, ora 23.59). Daca ii vireaza, atunci sa mearga profii la bac. Daca nu ii vireaza, inseamna ca nu-i are! Riscati si dati-l in vileag pe acest mincinos!!!
    ps: Chiar si fara bani, sunt oameni care vor merge la bac din cauza amenintarilor, insa macar asa aveti o sansa de a-l demasca pe Funeriu!
    Cu respect,
    un profesor.

    RăspundețiȘtergere
  57. la ora 14.00 la Antena 3

    la ora 17.00 la Realitatea TV

    spre seara la Gadeaa pe Antena 3 o sa fie d Nistor cu ministru

    RăspundețiȘtergere
  58. daca sunt unitati in care nu s.a platit bacul anul trecut rog un sms pe 0744473459
    sau un email pe secretargeneralfsli@yahoo.com
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  59. profesor dezamagit30.05.2010, 13:32

    FSLI, un alt sindicat care dansează pe muzica internaţionalei PSD-iste, în tandem cu federaţia lui Isvoranu, are şi el, la vârf, un sindicalist care, odată, a cochetat oficial cu politica.
    Liviu Marian Pop, azi secretar general al FSLI, a candidat din partea APR (2000) şi PNL (2004) la funcţia de primar al localităţii Vişeu de Jos. N-a fost ales primar dar a devenit, în ambele rânduri, consilier local, funcţie la care a renunţat înainte de termen. În plus, aflu de la faţa locului că “din banii sindicatului a construit un hotel la Ocna Şugatag în care a investit până acum peste 40 de miliarde de lei vechi, în acelaşi timp „răsărindu-i” în curtea proprie din Vişeu o superbă vilă. De asemenea, cu toate că el stă mai mult la Bucureşti, sindicatul judeţean din Maramureş a închiriat pentru familia lui un apartament în Baia Mare”. Aşa o fi? Depinde din care parte priveşti toate acestea. Să le luăm pe rând.
    Hotelul Eurosind din staţiunea balneo-climaterică Ocna Şugatag este o construcţie costisitoare, un refugiu de lux pentru sindicaliştii din SLIMM (Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş). Dl Pop a făcut parte din comisia de cinci persoane care s-a ocupat de finalizarea proiectului.
    Dotat cu 24 de camere confortabile, cu restaurant, centru de conferinţe, piscină (bazin exterior cu apă sărată - foto dreapta) etc., "refugiul" "Eurosind" e un vis pentru membrii săi. Iată că deşi sindicaliştii se plâng de salariile mici, dar sigure şi vioaie, ei îşi permit şi astfel de ghiduşii de un milion de euro.

    Cât priveşte vila din Vişeul de Jos, care i-ar fi "răsărit" în fundul curţii, în paralel cu Eurosind, afirmaţia e răutăcioasă, deoarece vila a fost începută prin 1992 şi continuată cu sprijinul unui frate mai avut, revenit după câţiva ani de muncă peste hotare.

    În fine, apartamentul din Baia Mare este unul de serviciu şi i-a fost pus, într-adevăr, la dispoziţie de către SLIMM, după ce sindicatul l-a primit de la Primărie, în 2005, ca locuinţă socială.

    Oricum, observ că e palpitant să fii sindicalist.

    RăspundețiȘtergere
  60. Domnule Liviu Pop, va rog sa luati in calcul propunerea facuta. De asemenea, stiu ca sunteti foarte stresat in aceasta perioada, ca profesorii va cer centralizari cat mai rapide ... lucru care e ff dificil de realizat, intrucat colegii se razgandesc de la o ora la alta ... As mai avea cateva remarci de facut:
    1. Funeriu a spus la tv ca titularii nu isi vor pierde postul. Deci, o amenintare e stearsa.
    2. Profesorii sunt santajati de directori, inspectori ca vor pati nu stiu ce. Daca greva se tine, acesti oameni vor fi demisi pe capete, deci nu are cine sa mai puna in practica amenintarile. Ba mai mult, va fi posibil chiar sa treaca de partea profesorilor, nu?
    3. Daca nu ma insel, Funeriu a mintit cum ca liderii sindicali ii santajeaza pe profesori ca sa participe la greva. Cereti-i sa dea 1 SINGUR EXEMPLU prin care ne-ati putea santaja. Nu va fi in stare, caci toate parghiile sunt numai la el.
    Inchei urandu-va mult succes in actiunea dvs. Imi doresc din suflet sa reuseasca macar acest protest.
    Cu respect,
    un profesor.

    RăspundețiȘtergere
  61. @ profesorul dezamagit
    e veche (pe un blog) si tendetioasa postarea in aceste momente.
    deci nu e nevoie de ea decat daca nu o postati sub alt nume care trebuie sa contina INFORMATOR.
    dar totusi un profesr dezamagit de taierea cu 25%.
    asa ca daca vreti rezultate incercati sa terminati cu demagogia...Numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  62. Spânzuraţi-ne !!!
    Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu la mine.
    De ce mă ameninţă că intră România în colaps.
    În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut.
    Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură.
    Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps.
    În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri.
    Şi-acum aud că România se duce fix în faliment.
    Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.
    Mă uit la Băsescu şi nu seamănă a om aflat în criză!!!!!!!!! Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză!!!!!!!!!!!Nici miile de hectare de vile nu-s crizate.!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.
    - Da. Aparatul de stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.Voi, clasa politică,
    l-aţi transformat în monstru.
    - Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi, PDL, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuţia anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc… Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă
    i-aţi vârât pe gât.
    - Aţi spart instituţiile statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.
    - Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie.
    Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem.
    - Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
    - Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat… instituţia preşedintelui României.
    - Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeţene ale voastre, primăriile voastre.
    - Nu populaţia a prăpădit banii statului - sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani- pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştri voştri, ai clasei politice.

    RăspundețiȘtergere
  63. - Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăştia pe care-i tăiaţi azi de la pensionari!
    - V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi înstituţiile mai ceva decât poliţia politică a lui Ceauşescu.
    - Nu populaţia se află în AGA şi CA din companiile şi băncile de stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.
    - Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.
    Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri!
    Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce România de râpă.
    Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere.
    Ce ce curaj? Cu ce moralitate?
    Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructuraţi-vă întâi pe voi!
    Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi.
    După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite.
    După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui… gras, de 500 sau 600 de lei.
    1.Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor.
    2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame!
    3. Luaţi-vă clientela politică din toate AGA şi CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.
    4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul?
    5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.
    6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele (primăriile, consiliile judeţene) cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.
    7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru. Oamenii voştri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcţionari, să nu-i descopere. Îi apără de lege.
    8.După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări.
    Asta este România, dle Băsescu. O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuţi.
    Loviţi-i cu nădejde!!!!!! Nu ţipă…

    RăspundețiȘtergere
  64. Optimismul pesimistului

    Dacă-n ”faimoasa” Românie
    Vorbim de „şcoală”-n băşcălie,
    Devine cert, c-aproape mâine,
    Nu vom avea nici ban de pâine!
    Mă-ntreb cum „dascăli” îşi spun azi
    Acei ce, prea făr` de obraz,
    Lipsesc la ore în neştire,
    Da-s primii-n listele de prime?!
    Tot primii-s şi la linsu-n fund
    Al şefului! Cel grav, profund,
    Ce-ndată-i face să semneze
    Şi lege şi fărădelege!
    Dar ce contează legea ţării,
    Când ei sunt slugoii puterii!
    Copii, colegi, părinţi sunt fix
    Ce, cum, când, cât fac ei din pix!
    Veni-va, poate, ziulica
    În care mândra Românica
    Se va trezi din stat pe vine
    Şi-i va pocni cum se cuvine
    Pe-aplaudaci, pupincurişti,
    Pe popândari, pe hoţi, blatişti,
    Pe toţi cei ce batjocoresc
    Dreptul la traiul omenesc!
    Curlinguriştilor de azi,
    Oricât întinde-vor de-obraz,
    Când le-o veni ziua de post,
    Nu le-o-ncăpea scuipatul nost` !
    Las versu-mi astăzi dedicat
    La toţi flămânzii de rahat,
    Ce-n varii scaune-aşezaţi
    Lovesc în şcoală şi-n confraţi!
    de D.O.R.I.M.*(*DOR= Demnitate, Onoare, Responsabilitate)

    RăspundețiȘtergere
  65. Joc:
    Anulaţi una sau mai multe litere sau semne din grupurile următoare de cuvinte, pentru a obţine câte un enunţ (sau o propoziţie logică):

    1. SMINISTRU SMINISTRU

    2. ŞCOALĂ ŞCOALĂ

    RăspundețiȘtergere
  66. Trei motive pentru grevă:
    1.colegii tineri vor ajunge să fie plătiţi de guvernul pinguin la aprox.600lei adică atat cat este plătit un muncitor necalificat.
    1.colegii cu varsta de peste 40 de ani vor fi plătiţi la pensie cu 40 % mai puţin-15 % este reducerea de pensie acum iar salariu lor fiind diminuat cu 25 % in prezent va duce si la o pensie cu incă 25 % mai mica ....total 40 %
    3.DACĂ STĂM 2 SAPTAMANI ÎN GREVĂ NU VOM PIERDE BANII PENTRU CĂ-I AVEM LA MANĂ CU NEANCHEIEREA SITUAŢIEI LA ÎNVĂŢĂTURĂ.
    Transmiteţi acest mesaj la cat mai mulţi colegi.

    RăspundețiȘtergere
  67. Toţi cei cărora li s-a cerut pe orice cale vreo declaraţie sau angajament în sensul participării "voluntare" la bac şi neparticipării la grevă ar fi foarte util ca, dintr-o anumita perspectivă, să solicite, de urgenţă şi anterior intrării la examene, înregitrarea la secretariatele unităţilor şcolare a respectivelor declaraţii ori cereri şi eliberarea unui exemplar (copii)conform celui depus, pentru cadrul didactic în cauză, care să aibă consemat nr. de înregistrare şi, ar fi foarte bine dacă ar avea şi ştampila unităţii şi semnătura de conformitate cu originalul a directorului! În caz de refuz a eliberării documentului ,poate ar merita să vă (re-)evaluaţi poziţia de îndată! Posibil să nici nu ştiţi ce pierdeţi!!!!
    D-lor lideri de sindicat şi prieteni jurişti, ce părere aveţi?!? Ar fi în limitele statului de drept "care este" ?!?

    RăspundețiȘtergere
  68. profesor dezamagit30.05.2010, 17:47

    Dle Pop, eu asa ... ca un profesor dezamagit ... am inteles ca informatiile despre dv sunt de pe un blog, dar mergand pe logica dv asta ar insemna ca si informatiile pe care le raspanditi dv pe blogul personal nu sunt adevarate doar pt ca sunt scrise pe un blog. In alta ordine de idei daca ceea ce am postat mai sus ndespre dv n-ar fi adevarate ... atunci nu ati fi sters imediat postarea mea initiala. Nu sunt informatorul nimanui, sunt profesor de aproape 20 de ani si sunt total dezamagit de solutiile oferite de sindicate. In orice tara din Europa sindicatele sustin financiar membrii sai pe perioada de greva ... dar cotizatiile noastre sunt de mult investite in turismul sindical la care are acces doar high-society-ul sindicalist.

    RăspundețiȘtergere
  69. Greva generala anuntata in domeniul EDUCATIEI va fi un ESEC TOTAL punand astfel in evidenta o serie de carente ale SISTEMULele :
    1.Incapacitatea cadrelor didactice de se solidariza si de a realiza adevaratele cauze ce au condus la situatia in care se afla Romania.
    2.Incapacitatea liderilor nationali(cu unele exceptii)de a proiecta,organiza si gestiona o asemenea miscare de mare amploare.
    3.Teama unor lideri nationali si judeteni de a nu fi pusi sub supraveghere in privinta averilor dobandite.
    4.Compromisurile facute de lideri sindicali si cardasia cu inspectorii generali,directorii de unitati scolare si chiar unii lideri din scoli.
    5.Lipsa de reactie fata de imixtiunile Ministerului,Inspectoratelor scolare si pPatronatelor in viata sindicatelor.Este interesant de vazut ce se va alege de Plangerile penale anuntate!!
    6.Impasul in care se afla miscarea sindicala ca urmare a imobilismului si incercarii din partea unor lideri nationali de a ramane in fruntea sindicatului si dupa pensionare.
    7.Lipsa unor revendicari care sa conduca la eliminarea unor structuri anacronice precum ISJ/urile care nu sunt decat curele de transmisie ca pe vremea comunismului;eliminarea din Ministerul Educatiei a peste 300 de angajati care blocheaza sistemul;desfiintarea multor agentii in subordinea MEC;
    8.ETC,ETC,ETC...........

    RăspundețiȘtergere
  70. As vrea sa stiu daca legea somajului tehnic se aplica si pentru bugetari, daca vom fi platiti 75%.Pentru ca daca ar fi asa, ar trebui sa stam cu totii acasa, pe timpul somajului tehnic.

    RăspundețiȘtergere
  71. Unul care cica vrea sa faca greva: "Si ce vom obtine cu greva asta? Nimic! Ei tot vor face ce vor dori si noi nu vom primi nici putinii bani pe care ii avem acum!"... Unul care nu vrea sa faca greva: "Bietii copii, cu ce sunt ei vinovati pentru problemele noastre, la ei nu ne gandim?... Dupa o facultate de fizica, 21 de ani de munca in care am mai facut si facultatea de informatica, pe banii mei, eu unul m-am saturat de meseria de profesor. De ce? Pentru ca am ajuns sa fac parte din comunitatea celor mai prosti oameni, cu studii superioare, si nu e cazul meu!?! Ca urmare, daca esueaza aceasta greva, eu refuz sa mai imi pun inteligenta si experienta in slujba celor care, fie se lasa calcati in picioare (si mai si gasesc scuze care sa ma faca pe mine sa cred ca nu mai stiu pe ce lume traiesc), fie vor sa-si cladeasca renumele si averea pe spinarea mea, pe care o calca cu bocancii, si mai si invoca articolele de lege care le convin lor, uitand complet de legile in care sunt stipulate drepturile mele! EU DE LA TOAMNA REFUZ SA MAI FIU PROFESOR IN ROMANIA!!! Oricum salariul imi va fi echivalent cu cel al unul spalator de vase, macar sa fac meseria pentru care sunt platit la justa mea valoare!?! Dar daca o fac in strainatate, s-ar putea sa mai raman cu ceva euro prin buzunare..., fara ca sa ingras porcii din Romania!!! :-))) Cati aveti curajul sa recunoasteti ca ati facut numai alegeri gresite pana acum si ca singura modalitate de a arata ca nu sunteti multumit cu acest sistem este aceea de a parasi sistemul si de a incerca sa va descurcati fara el? Asa-i ca e o intrebare de 1000 de puncte?.....

    RăspundețiȘtergere
  72. U N I T A T E ! ! ! Ne luptam dupa VICTORIE intre noi !

    RăspundețiȘtergere
  73. Ce vom obtine cu greva?
    Eu sper sa cada guvernul!!!
    Nu-mi pasa daca trebuie sa platesc 25% din salariu pentru relansarea economiei, dar vreau sa fiu sigur ca va fi folosit pentru relansarea economiei si nu pentru a satura clientela politica.

    RăspundețiȘtergere
  74. In Ungaria la inceputul anului trecut guvernul socialist cand a vazut ca e depasit de situatie si-a dat demisia. A venit un guvern tehnocrat care a tras inapoi tara din prapastie. Si sunt sigur ca noul guvern de dreapta nu va goli bugetul statului cum au facut ai nostrii (in toate tarile se fura, dar ai nostri au cazut in exces de zel).
    Boc trebuia saplece la inceputul anului trecut, dar nu putea ca trebuia sa "organizeze" alegerile pt. Marinaru'. Iar dupa aceea nu mai poate pleca ca atunci noul guvern va face publice "gaurile negre" pe care Boc a incercat sa astupe.

    RăspundețiȘtergere
  75. SUNTEM JENANTI. NE GANDIM LA COPII ALTORA, DAR ALTII SE GANDESC LA COPILUL MEU...CARE POATE MAINE NU V-A AVEA CE MANCA SAU CE IMBRACA...ADICA DE CE TOT TIMPUL ALTII SUNT MAI IMPORTANTI SI NU EU SI FAMILIA MEA.
    DE LA INCEPUTUL ANULUI AM PIERDUT UN SPOR DE CONDITII VATAMATOARE IN PROCENT DE 15%, CUM SA MAI PIERD INCA 25% PENTRU INCOMPETENTII DE L GUVERN.
    LASATI-NE SA NE FACEM TREABA SI DUCETI-VA

    RăspundețiȘtergere
  76. Isi bat joc de invatamintul din tara noastra.
    "Nu ne vindem tara" ... Ha ha ha !

    RăspundețiȘtergere
  77. si la noi s-au cerut tabele peste tabele cu semnaturi despre faptul ca cine mai este in greva... eu una am tras linie si am semnat. toate notele le am trecute in catalog in afara de teza. si nici nu o voi trece. ce se poate intimpla?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare