2 dec. 2009

Comisie de dialog Social ora 11.00 sediu MECI

Joi 3, decembrie 2009, are loc la sediu M.E.C.I. Comisia de Dialog Social care are pe ordinea de zi:

1. Proiectul METODOLOGIEI ŞI CRITERIILOR DE ACORDARE A GRADAŢIEI DE MERIT ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR

2. Proiectul Centralizatorului privind disciplinele de învăţămnt, domeniile şi specializările, predcum şi probele de concurs, valabile pentru încadrarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar 2010.


12 comentarii:

  1. Dar de salariile de merit se mai aude ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, in legatura cu centralizatorul, am vazut ca se iau in considerare numai anumite programe de master, nu este corect sa nu fi primit la concurs pentru ca nu ai un master a carui denumire nu figureaza in centralizator, ce se va intampla cu cele 640 de programe aprobate de d/na ministru inainte de debarcare, in acest moment este valabila Legea 250 in legatura cu programele de master.Va rog daca este posibil sa semnalati acest aspect.
    Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce stiti de sporul de doctorat?
    Nu stiu care e noul Ordin dat de MECI in data de 27 nov., care precizeaza acest aspect.
    Ma puteti lamuri?

    RăspundețiȘtergere
  4. mai bine ca nu se mai acorda salariile de merit.in zece ani am luat o singura data , in rest numai pile si relatii. o veste buna pe ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu confirm, in 19 ani de munca in folosul scolii am luat o singura data pe vremea fostei dorectoare care era corecta, dupa ce a iesit al pensie actuala directoare da salariu de merit doar prietenelor ei, degeaba ai dosar solid de activitati si diplome, conteaza doar pila, chiar nu face nimeni nimic impotriva nepotismului si incompetentei, chiar muncesc degeaba cei care nu sunt rude/prieteni/sponsori de cadouri la directori?????

    RăspundețiȘtergere
  6. si tot eu revin cu completare, sper sa citeasca dl Pop si sa poata sesiza mai departe unde trebuie. In sectorul 5 la scoala noasatra suntem 4 profesori de engleza.Ni s-a zis in sedinta ca nu ne ies normele asa ca sa ne cautam mutari sau completari de norme, iar pe usa din dos(secretariat)ni s-a zis ca ramane numai cine impinge usa cu piciorul, ca mana sa fie plina de cadouri la director, ceilalti pleaca , nu se streseaza nici un director sa-ti iasa norma pe gratis, desi se pot acoperi 2 ore cu optional, dar....poate ca n=-am posibilitati materiale s-o hranesc pe dna director, sunt divortata si intretin singuira 1 copil, o sa raman pe drumuri sau sa caut scoala pt ca n-am avut cu ce s-o motivez pe directoare, degeaba am olimpici, rezultate bune la concursuri, activitati extrascolare, ramane cealalta care na- participat la nimic si n-a facut mai nimic dar a dus la director sticle scumpe, tigari si alte alea, ca toata scoala stie doar ca nimeni nu ia masuri.m-am saturat de coruptie, muncesc degeaba pentru copiii altora.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adriana Petre03.12.2009, 19:37

    Vedeti figura prea zambitoare a d-lui Pop si-o sa va dati seama de ce ne rade in fata! Atat poate sindicatul, sa isi bata joc de noi, pe banii nostri, n-ati inteles ca exista numai ca sa incaseze banii din cotizatii si, mai ales, sa-si pastreze posturile ?
    Cand se vor retrage?
    Ceea ce afirma d-na de mai sus este foarte adevarat, stiut de toti de la putere, dar de ce sa se deranjeze, cand isi pot completa avantajos veniturile?
    Poate nu ati vazut cum se lauda dl. Pop care spunea ca in familia dansului exista multe persoane care lucreaza in invatamant. Probabil ca au rezistat atat pentru ca au fost lideri de sindicat si nu au facut nimic decat pentru ei, altfel luau masuri care sa-i avantajeze pe toti, nu numai pe dvs., d-le Pop.
    La nivelul celor care ne conduc in sindicat exista numai, dar NUMAI oameni care s-au cocotat acolo pentru a-si apara propriile interese, nu pe ale noastre, ale membrilor de sindicat. Daca ar fi fost altfel, invatamantul nu ar fi ajuns in halul in care este, si de acum inainte este in cadere libera si intentionata. Dvs., cei din sindicat, sunteti marionetele celor de la putere, care fac ce vor ca stiu ca pot. Si daca pot, de ce sa n-o faca?
    Eu zic sa dispareti, inainte de a fi prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara ! ...inteleg ca se discuta despre noua Metodologie pentru acordarea gradatiei de merit, dar cei care deja au obtinut aceasta gradatie anul acesta , vor primi in continuare ?
    Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  9. DOMNULE POP, CRED CA NUMAI DVS MA PUTETI LAMURI INTR-O PROBLEMA DE INTERES GENERAL, SI ANUME ACEEA A ZILELOR DE CONCEDIU FARA PLATA. ASA CUM AM FOST ANUNTATE NOI, EDUCATOARELE UNEI GRADINITE CU PROGRAM PRELUNGIT, CA PE DATA DE 30 NOIEMBRIE SI INTRE 14 - 18 NOIEMBRIE NU SE DESCHIDE UNITATEA, TOT ASA DIRECTOAREA UNITATII NOASTRE NU ESTE DE ACORD SI OBLIGA SI SANTAJEAZA COLECTIVUL DE CADRE SI PERSONALUL NEDIDACTIC SA SE PREZINTE LA SERVICIU IN CIUDA ZILELOR DE CONCEDIU FARA PLATA FORTAT, PE CARE PANA LA URMA NOI TREBUIE SA IL EFECTUAM.CE ESTE DE FACUT? CUM PUTEM PROCEDA? DIRECTOAREA NU DORESTE SUB NICIO FORMA SA INCHIDA UNITATEA, CHIAR DACA LIDERUL SINDICAL A ANUNTAT CLAR CA NOTA DE LA MINISTER ESTE LITERA DE LEGE SI TREBUIE RESPACTATA CA ATARE, DECI UNITATEA TREBUIE INCHISA IN PERIOADA SUS MENTIONATA. LA NOI, PE 30 NOV. GRADINITA A FOST DESCHISA IAR CADRELE CARE AU VENIT LA MUNCA AU FOST OBLIGATE SI SANTAJATE SA VINA.

    RăspundețiȘtergere
  10. poi si cu ce va santajeaza fraitilor? k va taie ziua ? oricum e neplatita! sunteti culmea!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ 3.12. 14.59 faceti un meoriu detaliat catre FSLI sector 5. Sunt singuri care pot intrveni.
    @ Adriana Petre. Va inteleg dezamagirile insa nu inteleg de unde atata rautate la persoana mea. Poate reusiti sa va impuneti punctul de vedere in grupa dvs, in judetul dvs si aasa mai departe.
    A sta pe margine si a critica e mult mai usor decat sa ne implicam. Cei din familia mea erau inainte de a veni eu in sindicat in invatamant si nu sunt lideir de sindicat. Numai de bine
    @ 3.12. 19.37 Da

    RăspundețiȘtergere

Postări populare