7 mai 2009

ASCULTAM, ASCULTAM

surpins si intrigat de ceea ce se poate intampla inca in Romania.
Presa isi permite sa instaleze microfoane SAU CAMERE ASCUNSE fara ACORDUL si APROBAREA proprietarului in camera acestuia.
ne intoarcem inainte de 89?
oare care este interesul acestul "demers de presa"?
Oare CNA si alte institutii nu ar trebui sa se sesizeze?
O sa vedem si noi ca si miscare sindicala daca nu cerem ceva drepturi prin instantele
judecatoresti
Romania, tara tuturor posibilitatilor

12 comentarii:

  1. ASTA va doare? ca presa va asculta si riscati sa va dea pe fata matrapazlacurile?

    bine fac ca va asculta. ca altfel noi v-am fi crezut mereu curati.

    si sa nu aveti tupeul sa apelati la intelegerea sindicalistilor pe care i-ati tradat chiar ieri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e rau ca au ascultat...mai rau este ce au auzit...

    RăspundețiȘtergere
  3. v-ati contaminat si d-voastra, domnule Pop? v-a predat domnul C. lectia jumatatilor de adevaruri? hai, c-a fost interesant ce-am auzit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Urit ce-au facut "antenele"
    Hiene,
    Mergeti mai departe.
    Si acum v-as ruga sa-mi spuneti ce viitor mai are un profesor titular de specialitati tehnice cu studii de SCURTA DURATA

    RăspundețiȘtergere
  5. Mizerabila prestatia "liderilor" de sindicat. Pur si simplu v-ati batut joc de cei pe care ii reprezentati. Desi nu veti avea bunul simt sa va dati demisia in bloc, sper sa aveti parte de beneficiile personale sperate la fel cum au avut parte profesorii de promisiunile primite. Rusine, "domnule" Pop!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt profund dezamagita de tot ce s-a intamplat saptamana aceasta. Nu mai avem nici o credibilitate ca breasla (poate nici nu am avut, cel putin in ultimii 20 de ani). Astazi vreau sa-mi anunt liderul de la scoala ca ies din sindicat si nu sunt singura.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-le Pop, dupa razboi multi viteji s-arata. Singura lor solutie este sa recomande demisia. Nu vin cu propuneri concrete, pentru solutionarea problemelor, crezand ca la sindicat este ca la partid; am fost numit si daca nu fac ce spune partidul... "demisia".
    Dupa cate stiu eu, la sindicat se iau hotarari, in urma consultarii celor care ne-au ales. Asa ca nu se poate lua o decizie ca urmare a unui nemultumit.
    Eu va doresc succes in continuare si nu va lasati!

    RăspundețiȘtergere
  8. Întru totul de acord cu domnul Mocian...capu sus, și mergem mai departe.Sănătate și multă putere de muncă în continuare, domnule Pop.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din cate am inteles si ca vrem si ca nu vrem taxa de sindicat se opreste oricum . Si eu am spus in cateva randuri ca nu vreau sa fiu in niciun sindicat dar.....nu avem de ales....acei bani putini sau multi platiti lunar i-as putea da fiului meu sa-si completeze banutii de pachet pentru scoala....care si asa sunt din ce in ce mai putini...

    RăspundețiȘtergere
  10. nu exista asa ceva..ca dam banii la sindicat ca vrem ca nu..
    intrebare legitima: stiti ca pentru a face parte dintr-o asociatie/organizatie etc se completeaza o foaie de adeziune/foaie de inscriere etc...cati dintre voi ati completat o astfel de foaie?
    daca nu ati completat asa ceva..practic nu faceti parte din sindicat..doar cotizati..si aveti dreptul sa renuntati..eu asa vad lucrurile..si cred ca vad bine..inca

    RăspundețiȘtergere
  11. Adriana Petre09.05.2009, 13:20

    De ce nu mai zice nimic dl. Pop? Ati fost prinsi cu ocaua mica????????????????
    Eu cred ca cel mai bine e ca fiecare sa se reprezinte singur, sindicatul oricum nu face nimic, decat creeaza posturi tot pentru pile, cunostinte, relatii, adica fostul p.c.r.
    Am vazut un lider de sindicat incercand sa aranjeze un post, si cate astfel de cazuri n-or fi, dar noi trebuie sa muncim, nu sa vedem neregulile care, de 20 de ani incoace, au culminat cu situatia groaznica in care ne-am impotmolit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am intrat p eblog de 2 zile din motive strict personale ( am avut un eveniment de 10 mai) asa ca revin.
    nu inteleg la ce trebuie sa zic.
    si nu vad cum am fost prins. eu privesc cu fruntea sus totul

    RăspundețiȘtergere

Postări populare