5 mar. 2009

modificare met miscare personal si cifra de scolarizare

ORDIN nr. 3316/02.03.2009 de modificare a ordinului ministrului educaţiei, cercetării şi tineretului nr. 5746/28.10.2008 pentru aprobarea Metodologiei privind fundamentarea cifrei de şcolarizare şi stabilirea reţelei unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat pentru anul şcolar 2009-2010

ORDIN nr. 3317/02.03.2009 pentru modificarea Ordinului ministrului educaţiei, cercetării şi tineretului nr. 5742/2008 privind Calendarul mişcării personalului didactic din învăţământul preuniversitar pentru anul şcolar 2009 - 2010

13 comentarii:

  1. Calendarul trebuie refacut de la inceput...nu numai asta din martie!! Toate etapele! Semnalati, va rog, celor de la inspectorate!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai prima etapa din calendarul de miscare o reprezinta prelungirile pensionabililor si lor le-a fost admisa deja continuitatea, inainte de ac. planuri cadru noi. Acum insa se vor reface incadrarile, vor aparea restrangeri si cei pensionabili nu ar trebui sa predea in continuare cand alti titulari din aceleasi catedre nu mai au ore. Nu e corect?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca se dau in reducere anumite posturi, siguri in disciplina respectiva nu se va mai acorda continuitate pensionabililor

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt f.suparata. deoarece liderii nostri apar f. putin la tv. si atunci nu vin cu explicatii cit mai complete.De exp. astazi pe realiattea TV. s-a aratat care sunt sporurile cd. didactice(erau in nr. de 3),dar dl. Nistor nu a precizat ca nu toata lumea face naveta si nu toti prof. iau salariul de merit,ca de altfel nici gradatia de merit care se acrda pe 4 ani.Si orele suplinite nu apar la toti prof. si acolo unde apar sint de la 4-5 ore pe luna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sunt purtatorul de cuvant a d Nistor.
    Marti cand ma intalnesc, sper, la negocieri cu dansul. O sa incerc sa fac putina formare cu dansul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dle.Pop sint din Rm.Valcea si la liceul unde sint titulara ,dupa realizarea incadrarii la fizica aveam 4 catedre si noi suntem 5 prof.Unul din noi va iesi in 2010 la pensie si atunci conducerea scolii a reusit sa ne faca incadrarile cu completare discipline de specialitate cu care noi am fost de acord.Dar acum ni se cere sa completam o declaratie scrisa ca suntem de acord cu aceasta incadrare ptr. anul 2009-2010.Este obligatorie aceasta declaratie sau se ascunde ceva sub aceasta declaratie?Astept raspuns de la dv.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca sunteti in mediu rural e ok.
    Vedeti ca au aparut noile planuri cadru si modifica incadrarile

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad ca ati raspuna prompt unor colegi. Incerc si eu sa va intreb ce ma sfatuiti.
    Sunt titular si, in conditiile noilor incadrari, unui pofesor iesit anul acesta la pensie, dar prelungibil cfrm. Statutului nu se stie daca i se ma aproba sa ramana. Astfel, eu, prof. titular, pot sa cer intregire de norma (nu completare!) la inspectorat, am nevoie de vreo 3 ore.
    Nu stiu daca am vreo sansa, nu sint la reducere de post. Dar care este procedura, unde depun cerea, cine o aproba etc. Trebuie aprobarea directorului?? Nu am vazut cere tip sau se fol. aia de la transfer. Cu stima, Cornel T.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunteti in aceeasi unitate sau in unitati diferite?
    Ca nu inteleg in ce conditii doriti completarea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am ore si in alta parte si vreau sa le am acolo unde am majoritatea. Deci intregire prin transfer intr-o unitate doresc(eram in doua de acelasi nivel). Multumesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule POP. Va multumesc pentru prmptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele privind baza legala a remunerarii coordonatorului de structura arondata. Va inoportunez cu rugamintea de a ma pune la curent cu obligatiile fisei post a coordonatorului de structura arondata, deoarece se bajbaie in aceasta privinta. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  12. As dori sa predau in invatamant, mentionez ca sunt studenta anul 2 la sociologie- psihologie si urmez in acelasi timp si modulul pedagogic, discipline socio-umane.Cum ar trebui sa procedez?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare