19 apr. 2012

Imi cer scuze fata de cei care asteapta un raspuns...

Sarbatorile de Paste m-au gasit ca de obicei in Maramuresul istoric, in sanul familiei la Viseu. Locuri extraordinare, departe de mijloacele de comunicare moderne si in mijlocul prietenilor.
In primul rand vrea sa va multumesc tuturor de urari.
In al doilea rand vrea sa ii asigur pe toti care mi-au transmis intrebari pe cele 4 adrese de email, ca incerc  in cateva zile sa le raspund.
E vorba de peste 3500 de emailuri primite si se stie ca in zona internetul functioneaza mai greu, asa ca doar incepand de azi raspund..
Multumesc de intelegere si sper sa  folositi pana atunci si forumul de pe site-ul federatiei si pagina de FACEBOOK.
Sunt convins ca o sa gasiti raspunsuri la multe intrebari.
Tinem legatura si toate cele bune

6 comentarii:

  1. Ar fi nevoie de rezolvari efective ca raspunsuri am primit destule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezolvari? Sunt unele lucruri care depind de lider, unele de manager si unele de dumneavoatsra. Depinde la care ne raportam. Pot spune ca in sutele de articole din ordinele si metodologile emise de ctre MECTS imi este greu si mie. La fel si in ceea ce priveste calculul salariului si a proceselor castigate.

      Ștergere
    2. Eu ma raportez la rezolvarile liderilor de sindicat care cunosc problemele noastre, care au intalniri cu ministrul, care pot insista pentru rezolvarea unei probleme. Sunt de acord, rezolvarile depind uneori de mai multi factori. Multe cadre didactice, printre care ma numar si eu, se confrunta cu problema neeliberarii diplomelor de licenta de la USH, blocate de minister. Aceasta problema este mai arzatoare, mai stresanta, mai importanta decat gradatia de merit a auxiliarului, sunt cadre didactice care au iesit la pensie si nu au luat gradatie de merit. De problema aceasta nu spuneti un singur cuvant, stiti ca ministrul Funeriu a promis o rezolvare si nu a facut nimic.

      Ștergere
  2. Raspnsuri... si de cotizat cotizam si tot de-a-n proasta!!! cand ajung banii la ei atunci e bine!!!!Nimic, nicio actiune, nu vad in favoarea prof!!!!CAnd???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred. Cotizezi la partid "de-a-n proasta!!!". La ce mai cotizezi "de-a-n proasta!!!"? La amanta/amant? La carciuma? In mod cert nu esti profesor pentru ca profesorii au luat niste bani de pe urma muncii sindicatelor si vor mai lua.

      Ștergere
  3. nu inteleg ce exprimare este citez "In primul rand VREA sa va multumesc....." si mai jos "In al doilea rand VREA sa ii asigur.....". In romana persoana intaia singular prezent spune VREAU asa ca declinarea verbului a vrea la prezent singular este pentru majoritatea care vorbesc si scriu corect romaneste:
    eu vreau
    tu vrei
    el vrea.... Dl Marian Pop spune eu vrea

    RăspundețiȘtergere

Postări populare