22 dec. 2011

Scrisoare deschisa adresata de catre FSLI ministrului educatiei

Scrisoarea o gasiti AICI

7 comentarii:

  1. FELICITARI pentru cei care au initiat si redactat aceasta scrisoare !
    Competati , dupa o luna , scrisoarea cu toate propunerile primite in acest interval de timp ! Solicitati un raspuns in scris in termenul legal !
    FELICITARI !

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm...nu vedeti ca nu se face nimik???..de ca va irositi timpul??...afara cu actualul guvern si poate o sa va ia cineva in seama..in rest vorbe cu valoare..dar fara rezultat!

    RăspundețiȘtergere
  3. E bună inițiativa....dar sunt semnalate doar inadvertențe la matematică, pe când ele există la absolut toate disciplinele.
    Ex: la fizică, profil vocațional, specializarea învățători-educatoare (cls.9,10), din septembrie 2011 este prevăzută doar 1 oră/săptămâna în planul cadru, iar programa este făcută pentru 2 ore/săptămână (e cea din 2004).
    Ce putem face ?..... nimic.
    Când semnalăm aberațiile din sistem, ni se răspunde că noi profesorii nu suntem în măsură să comentam programe,legi,..... ci doar să le aplicăm.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări celor care au conceput scrisoarea şi suntem din ce în ce mai dornici să-i felicităm pe cei de la sindicat că au reuşit să-l convingă pe ministrul nostru (oare?)că şcoala românească este într-o situaţie dramatică,probabil cea mai grea din istoria ei.Oare de ce suntem atât de neputincioşi, noi- cadrele didactice?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca suntem exigentii doar cu ceilalti !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Anonim 23.12.2011, 15:21. Eu as fi lasat toate felicitarile pentru dvs. daca ati fi venit cu noi la pichetarile MECTS de la sfarsitul lui noiembrie si am fi reusit impreuna sa-l convigem " pe ministrul nostru (oare?)că şcoala românească este într-o situaţie dramatică",in mod cert cea mai grea din istoria ei. Oricum, va asteptam la viitoarele actiuni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule ministru...va multumim pt modificarea ordinului 5553 de echivalare a studiilor IP3 dar pana acum,din luna iulie,nu s-a rezolvat nimic si nu se stie nimic,toata lumea tace!!
    ROG INTERVENITI LA MINISTER SA SE DEA UN VERDICT,TERMEN CLAR DE REZOLVARE SI SA SE RESPECTE ORDINUL EMIS SI SEMNAT DE DV!!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare