24 dec. 2011

Craciun fericit si un an nou plin de impliniri!

Din Maramuresul istoric, din sanaul familiei va doresc tuturor un Craciun fericit si un an nou plin de impliniri.
Nasterea Domnului sa va aduca pace si liniste sufleteasca.
Un 2012 mai bun decat 2011.

9 comentarii:

 1. Sa avem sanatate si solidaritate precum si forta de a rezista pentru ca, in privinta anului 2012, politicienii, si de la putere si din din opozitie, se inteleg perfect: va fi mai greu, mai dificil decat 2011.

  RăspundețiȘtergere
 2. An după an, veac după veac, sărbătorile de iarnă, care cuprind întreg pământul cu frumusețea și vraja lor, reamintesc omenirii de dragostrea Creatorului pentru noi.
  Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice de Sărbătoarea Crăciunului să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lui să vă aducă fericire în suflet, sănătate și belșug în casă!
  Crăciun fericit alături de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sarbatori fericite tuturor si d-voastra domnule Pop!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa va bucurati de familia Dvs. multi, multi ani si, atunci cand ne reprezentati, faceti-o ca si cum ar fi pentru aceasta minunata familie! Craciun cu bine si An Nou mai bun! prof. Oltea Preluca, Suceava

  RăspundețiȘtergere
 5. Ana si Gelu DRAGOS25.12.2011, 15:54

  CRACIUN FERICIT!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Craciun Fericit si zile magice sa aveti alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sa aveti un an nou cu multa sanatate si plin de realizari,domnule POP!

  RăspundețiȘtergere
 8. Fie ca Anul Nou, ce sta sa-si ridice fruntea din adancul Sperantei, primindu-ne cu bratele deschise la pragul cumpenei fermecate dintre el si Anul cel Vechi, sa-si reverse, intr-o ploaie binecuvantata, harurile peste noi toti, daruind, fiecaruia, Slava lui Dumnezeu!

  Sa ne binecuvinteze Domnul Dumnezeul nostru cu pace, sanatate, bunatate, intelegere, credinta, bucurii si implinirea tuturor bunelor doriri, in fiecare clipa a vietii noastre, iar Maicuta Domnului, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria, ceea ce vindeca cu har neputintele noastre, ceea ce e grabnica ajutatoare si potoleste intristarile noastre, ceea ce a zis "Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra!", ceea ce este grabnica ascultatoare, dimpreuna cu Sfantul Ierarh Vasile cel Mare, sa ne ocroteasca etern!

  Numai bine, tuturor!!!

  ”La multi ani!”

  RăspundețiȘtergere
 9. Cu multumiri in suflet, asemeni va dorim
  Un an mai bun, si sincer,
  Pentru cei dragi sa fim
  Mai buni si mai curati
  La suflet si moral,
  LA MULTI,MULTI ANI
  Prietenesti si IDEALI!

  RăspundețiȘtergere

Postări populare