20 nov. 2011

Regulamentului de inspecție a unităților de învățământ ---inca un pas spre intimidare

Ministrul Funeriu nu a fost capabil sa emita toate metodologiile obligatorii de aplicare a LEN in termen de 8 luni. Si totusi face metodologii suplimentare. Este vb de Regulamentului de inspecție a unităților de învățământ preuniversitar......http://www.slimm.ro/noutati/Regulament%20de%20inspectie%20a%20unitatilor%20de%20invatamant%20preuniversitar-%20Anexa%20la%20OMECTS%20nr.%205547%20din%2006.10.2011.pdf care e facut in baza art 94 alin 2 s) elaboreaza metodologii si regulamente pentru asigurarea cadrului unitar al implementarii politicilor educationale nationale;

9 comentarii:

  1. O să fie vai de noi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un regulament bun. Cei care nu recunosc imbunatatirea acestuia se descalifica. Nu cunosc realitatea din invatamant si nici rolul acestuia in societate. Altele sunt problemele reale: plata muncii, abuzurile, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catre Anonim> "Nu cunosc realitatea din invatamant si nici rolul acestuia in societate". Se vede ca NU CUNOSTI realitatile din invatamant incat apreciezi minunile trimise de MECTS !

    RăspundețiȘtergere
  4. Regulamentele si metodologiile sunt mai numeroase si greu de numarat decat absentele elevilor ! Evident , tot cadrele didactice sunt vinovate si de acest aspect !

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar daca s-ar simplifica toate, s-ar crea premisele muncii eficiente. Dar nu se doreste asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Amendament : lectii model sustinute de catre inspectori/directori !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sobolanul se baga in seama! Nu e in stare sa faca ceeace e util pentru invatamant si face ceeace distruge invatamantul. Pare-mi-se ca, o imparateasa a imperiului tarist, cand a urcat pe tron, primul lucru pe care l-a facut a fost sa spanzure un sobolan intr-o ceremonie grandioasa. Din cate stiu, nici pana acum, istoria nu a inteles semnificatia acestui fapt. Oare acest fapt a avut vreo semnificatie?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare