16 nov. 2011

Dictatura portocalie se intinde pas cu pas

Incredibil....paznicul de la MECTS care săptămâna trecută ne-a direcţionat către Registratura Ministerului ca să înregistrăm cererile de audienţă A FOST DETAŞAT de la sediul central MECTS. Detaşarea a fost pusă pe seama indicaţiilor care cică le-ar fi dat sindicaliştilor. Adică dânsul a spus că nu putem intra în minister decât dacă suntem chemaţi. Nefiind chemaţi, am mers să depunem o cerere de audienţă pe care era normal să o înregistrăm la Registratură.
Nu mai e nimic de comentat.
Dictatura portocalie se aşază pas cu pas.
După ce au privatizat paza plătind în loc de 60.000 de lei cât era fondul de salarii, aproape 200.000 de lei cât e contractul cu firma de pază, Ministerul ameninţă angajaţii. Ruşinos.
P.S. Ataşez cererea de audienţă la care aştept  încă răspuns…

13 comentarii:

  1. Acola scrie "Tovarasule Ministru"?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe 30 noiembrie 2011 avem liber ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Pop Liviu, dictatura nu are dimensiune cantitativă ci calitativă. Sintagma „Dictatura portocalie se intinde pas cu pas” este desuetă. Personal aș putea înțelege că aveți o mie de probleme de rezolvat, deși ultimele teme abordate aci (paznici, muzică) nu sunt prea convingătoare că prioritățile dumneavoastră sunt la zi, dar mesajele pe care le dați pe această cale trebuie să fie mai atent formulate, lipsite de confuzie și cu orizont. Vă asigur de sinceritatea și buna mea credință însă dacă dumneavoastră sunteți abia la stadiul de a constata, ceea ce consider că este o glumă, v-aș putea suspecta fie de blat, fie de naivitate ; așa se luptă cu un monstru, fie sistem, fie om ? Operaționalizați (acționați concret) obiectivele sindicale, altfel muriți, murim; asta ar mai fi de comentat!

    RăspundețiȘtergere
  4. CC esti de KK. Ti se vede limbuta maroniu-portocalie de la lins..... Liviu Pop are TOATA DREPTATEA !!! Nici Antonescu, Nici Ceausescu, nici Stalin si nici Hitler n-au avut curajul de a subjuga atat de marsav un intreg popor, prin infractiuni repetate (incalcarea legii se numeste INFRACTIUNE, in orice stat de drept !). Si-au intins tentaculele putrede de la ministru pana la portar !!! Oare nu i-au pus si camere de supraveghere ? Ca DOAR asta stiu sa faca: sa SUPRAVEGJEZE ! Pe ORICINE, ORICAND, ORICUM !

    RăspundețiȘtergere
  5. Minifederatia17.11.2011, 08:48

    Tot pentru CC. @Anonim 17.11.2011, 07:36 are dreptate: Mai bine facem in felul urmator: vorbim cu catalin croitoru si cu mircea toader, obtinem o promisiune de cacat, apoi dam un comunicat catre liderii judeteni ca noi (adica cc), exclusiv, am rezolvat problema. Afisam comunicatul in cancelarii. (a se vedea materialul pe http://danielmalaelea-media.blogspot.com/2011/11/dormiti-linistiti-pentru-ca-fen.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca exista astfel de oameni in invatamant, care vorbesc dupa cum si gandesc, ca niste analfabeti. Ma refer la cei doi de dinainte.
    Unul este, bineinteles, anonim, probabil vreo ruda de-a doamnei vaci elena sau dintre fratii basescului.
    CC a vorbit frumos si culmea e ca are si dreptate, chiar daca e portocaliu, sau verde sau galbeni cum vom deveni noi in curand, de ciuda ca nu suntem buni de nimic, lasam sa ne calce in picioare hotii lumii!
    Dl. Pop o face pe prostul si posteaza niste aberatii, in loc sa faca ceva util pentru cei carora le e sef.
    Cu-asa lideri nu mai prindem sfarsitul anului ci doar sfarsitul nostru,
    Eu ma semnez de aici, ca am coloana vertebrala, inca, nu ca, cele doua moluste de mai sus!!
    prof Adriana Petre, Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  7. @ CC, Minifederatia, Anonim, Adriana....e sau nu placut aceasta este constatarea mea. Dupa ce a pus dictatura pe cabinetul sau, a continat cu sediu, acum cu angajatii si in curand cu tot sistemul. Sentimentul de frica pe care l-am vazut in unele sali profesorale este maxim. Si nu e normal. Am facut Revolutia din 89 ca sa avem curajul sa ne exprimam liber. Prioritatile sunt enorme in acest moment. Le atacam pe toate. Pe site-ul federatie si pe al sidicatelor judetene vedeti o parte dintre acestea. Insa e nevoie ca fiecare sa reactioneze in locul in care se afla. Multi insa lasa pe altii sa se zbata pentru ei..si atunci este de munca foarte mult. Am inceput numaratoarea inversa..Mai au cateva luni si sper sa scapam de ei...Poate ii ajutam sa se grabeasca

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru a face ceva cu adevarat noi profesorii trebuie sa avem un singur sindicat care sa se faca auzit asa cum trebuie la minister fie cu audienta sau fara.
    Va multumesc
    Prof. Matei Constantin Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  9. asa va fi in cel mai scurt timp..si totul va incepe de la nivel de unitate scolara, apoi judet si in cele din urma tara

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper sa fie asa . Iar in unitatile scolare sa fie lideri de sindicat pe care sa-i vedem primi la greve.
    Va multumesc .
    Prof Matei Constantin Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  11. Minifederatia17.11.2011, 21:46

    Adriana Petre, mai discuta si cu cineva care se pricepe in sociologie si in politica. Numai asa, ca sa intelegi ca CC nu are dreptate, e sfertodoct dar se da mare. Dictatura are si dimensiune cantitativa si dimensiune calitativa. Dictatura se poate manifesta si la nivel macrosocial dar se poate manifesta numai pe anumite paliere ale societatii sau numai in anumite sectoare sociale. Ex.: Si in cele mai democratice tari, in armata si in alte sectoare (transporturi feroviare si aeriene, energia nucleara etc.) este dictatura si este normal si bine sa fie asa. Democratia are numai dimensiune calitativa. Dar si la tine si la CC se vede clar atacul la liderii FSLI de pe pozitiile unei alte federatii sindicale din invatamant aflata pe cale de disparitie. Problema era ca, in timp ce FSLI are actiuni energice impotriva actualei dictaturi fiind atenta si la alte aspecte ale vietii, alta federatie umbla exclusiv cu susoteala si incearca sa se strecoare printre picioarele celorlalti. Daca faci parte din aceasta ultima categorie, te inteleg: "cum e turcul si pistolul" sau cum spune romanul, "cine se aseamana se aduna".

    RăspundețiȘtergere
  12. 17.11.2011, 21:46. Vă înțeleg iritarea; pesemne în lipsa coordonatelor cantitative, mini, sfert, macro, nu v-ați putea identifica.

    RăspundețiȘtergere
  13. Minifederatia18.11.2011, 21:59

    Esti penibil cc. Mai sus era vorba tocmai de capacitatea de a intelege sistemele si functionarea lor. Dar se vede ca tu nu ai asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare