4 mai 2011

Au trecut şi astea...

Legea salarizării personalului didactic şi Codul dialogului social au trecut fără probleme de Curtea Constituţională. Era de aşteptat.  N-am avut nicio clipă iluzia că ar putea fi altfel. Cumplite vremuri mai trăim !

6 comentarii:

  1. Se intentioneaza scurtarea vacantei de vara incepand cu anul scolar urmator ! Imaginati-va cum vor veni . . . imbracati elevii la scoala in iulie ! Daca vor mai veni !

    RăspundețiȘtergere
  2. MD-afiliat FSLI04.05.2011, 17:10

    Dupa legea (ne)salarizarii si a (ne)dialogului social va urma asumarea pe legea statului intr-un picior, in mod oficial, la porunca stapanului, scuze angajatorului....

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori cred că merităm ceea ce ni se întâmplă, pentru că de cele mai multe ori am participat pasiv la acţiunile de protest desfăşurate de FSLI, aşteptând să pice din cer o minune… Dacă nici acum nu reacţionăm TOŢI, învăţământul va ajunge pe ultima treaptă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un fleac! Ne-au ciuruit! Inca o data. Definitiv(?!?). Totusi, nu pot sa nu ma intreb: unde sunt trepadusii pedelisti care-i atacau pe liderii de sindicat in urma cu cateva luni? Vor reaparea pentru a "cultiva" cu devotament neincrederea in reorganizarea sindicatelor/sindicala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vointa celor multi si truditori a fost franta de FORTA celor putini si puternici ! Originea si natura acestei puteri ... ? O alta poveste ...

    RăspundețiȘtergere
  6. ,,Mai traim?????"....asta e intrebarea...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare