11 apr. 2011

VOI CANDIDA LA ALEGERILE DIN LUNA MAI

ca sa se linisteasca atat carcotasii mei cat si sustinatorii mei pot declara linistit...
VOI CANDIDA LA ALEGERILE DIN LUNA MAI A ANULUI 2011...
Asta pentru ca e nevoie de concurenta reala si de alternativa sanatoasa..in acelasi timp cel care va fi ales va avea o notorietate mult mai buna...
Succes tuturor candidatilor si mare atentie votantilor
In curand imi voi face publica strategia pe termen scurt si mediu. Asta pentru ca si anul viitor vor fi alegeri, alegeri nu numai pentru functia numarul unu.

PRECIZARI...ESTE VORBA DE ALEGERILE DE LA FSLI NU DE LA PRIMARIA MUNICIPIULUI BAIA MARE

15 comentarii:

  1. Succes, Liviu, dar este mult prea tarziu. S-a ales praful de miscarea sindicala. Liderii nationali si cei judeteni au o parte insemnata de vina. Sunt la un curs de formare la care participa inspectori, directori si profesori din toata tara. Cred ca suntem cel mult 5(din peste 250) aceia care suntem de partea liderilor de sindicat. Ati reusit sa va intoarceti toata breasla impotriva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar... despre ce alegeri este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  3. SUCCES !
    SERIOZITATEA, CORECTITUDINEA, PROMPTITATEA, PAROLISMUL, ALTRUISMUL,PERSEVERENTA SA VA CALAUZEASCA ACTIUNILE !
    SA NU PROCEDATI CA LIEDERUL SINDICAL DE LA PRAHOVA, GIURUMESCU GH., CARE A AVUT CEVA ACTIVITATE NUMAI PANA CAND FIUL SAU A "PRINS" UN POST DE INSPECTOR IN MINISTERUL INVATAMANTULUI, ACUM NU MAI TRECE NICI PRIN SCOLI, ACTIUNILE IN INSTANTA SUNT DESCHISE CU MARE INTARZIERE,CARACTER DUPLICITAR...

    RăspundețiȘtergere
  4. Este drept ca liderii de sindicat si-au pierdut din credibilitate, mai ales cei de la nivel local si judetean, care au facut ca si parlamentarii, ce a fost bine pentru ei si nu pentru cei care i-au ales. Dar cred ca, daca noi am fi mai incisivi si i-am fi tras mai demult de urechi nu se ajungea la lancezeala si lehamitea de acuma.
    Oricum eu sper ca sindicatele sa se revigoreze si asta si cu ajutorul unor oameni inimosi si care sa ne reprezinte cu adevarat. Va doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. -foarte bine
    -concurenta a fost si va fi buna mereu
    -sper ca dupa alegeri sindicatul sa devina mai puternic, mai ambitios, mult mai aproape de oameni

    RăspundețiȘtergere
  6. Bafta! Sunteti un om minunat.Cei din Caras-Severin, desi putini va saluta si va sustin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Victor Bistrita12.04.2011, 15:39

    Va felicit pentru decizia dumneavoastra de a candida la functia de presedinte al FSLI! Avem nevoie de dumneavoastra! Va doresc mult succes la alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dona, cat de incisivi ati fost pentru mitingul din 16 martie a.c.?

    RăspundețiȘtergere
  9. Alegeri????...chiar nu au nico relevanta pentru mine care sunt undeva la talpa sindicatului, vointa mea nu conteaza pentru nimeni iar pe cei de sus oricum nu-i cunoastem sa stim si noi cine si de ce ajunge intr-o functie de conducere in sindicat. Pe tine Liviu te cunoastem de aici, ai facut o treaba buna tinand legatura cu noi si mai ales raspunzand deseori fiecaruia atunci cand ai fost solicitat. Dar am dilema : daca cotizatia lunara pentru sindicat nu ar fi obligatorie ci facultativa oare cati membrii ar mai avea fiecare organizatie????? Ar mai exista sindicat???? sau si mai rau.... mai este necesar un sindicat daca nimeni din tara asta nu tine cont si de parerea lui????

    RăspundețiȘtergere
  10. Gigi-sindicalist apolitic12.04.2011, 21:28

    Rasmina, hai ca joci tare! Iata de ce:
    1) Daca ai fi fost la vreun miting, vointa ta chiar ca ar fi contat.
    2) Vrei sa faci un sindicat fara cotizanti? Ai drumul liber!
    3) Din cabinetul carui parlamentar pedelist comentezi?

    RăspundețiȘtergere
  11. Georgeta Popa13.04.2011, 14:27

    Mult succes! Sunteti un om minunat!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. MULT,Mult SUCCES.Este nevoie de oameni care se implica in rezolvarea problemelor din invatamant cu seriozitate si raspundere.Maramuresenii sunt ambitiosi.Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stimate coleg,
    Gigi-sindicalist apolitic spunea...

    Lucrez in invatamant de 17 ani, am participat la toate formele de protest oragnizate pana acum si crede-ma ca marea mea lehamite vine doar din faptul ca NU NE BAGA NIMENI IN SEAMA!!!!! Sa-ti povestesc cum m-am simtit cand am pichetat Parlamentul ???? ce soare arzator si cum am fost umiliti cand am fost ingramaditi in tarcurile supravegheate????? Sa-ti vorbesc despre Piata Victoriei???? De orele recuperate sambata?????...Probabil ca nu mai este necesar sa-ti spun ca nici macar membru de partid nu sunt si nu am fost vreodata dar nu mai pot sa cred in ceva ce statul nu lasa sa aiba un rol pe masura. Poate ma luminezi tu si-mi spui pe scurt ce reusite a avut sindicatul in ultimii ani pentru ca pe hartie este una...in teren este alta.......

    RăspundețiȘtergere
  14. @rasmina..la aceste forme de protest si la multe altele am participat si eu. Dintre realizari pot spune ca au fost foarte putine fata de alte perioade. In concret castigarea proceselor cu L221 e pnctul forte, chiar daca s.a amanat plata acestora. Mai sunt procesel castigate si platite pentr cheltuielile de transport (naveta) Euro 100 diferenta din 2009 si cei din 2010, plata cu ora inv edc, transele suplimentare 30,35 peste 40 de ani, etc... in ce priveste alte castiguri e nevoei de raportul de activitate a sindicatului din care faceti parte. raportul FSLI de activitate este pe site-ul federatiei

    RăspundețiȘtergere

Postări populare