19 apr. 2011

MINTE BOC IN RITM CONSTANT...IN LOC DE 33,4% SPUNE CA E 50%

Pe site-ul Guvernului am citit
Alocuţiunea primului-ministru Emil Boc în cadrul şedinţei comune a Camerelor reunite ale Parlamentului cu prilejul angajării răspunderii Guvernului pentru Proiectul de Lege privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ

care incepe asa...


Am venit în faţa dumneavoastră, pentru a ne asuma răspunderea asupra proiectului de lege care vizează încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ. Acest proiect de lege are un pronunţat caracter tehnic, dar şi un caracter politic şi am să încep cu cea de-a doua componentă. De ce este nevoie, astăzi, de acest proiect de lege în aplicarea Legii salarizării unitare a personalului plătit din fonduri publice? Iar, din acest punct de vedere, vreau să spun direct şi fără ocolişuri: acest proiect de lege este necesar, întrucât, astăzi, România nu are posibilitatea să majoreze salariile profesorilor, cu 50%. Spun asta, în condiţiile în care, datorită practicii neunitare existente la nivelul ţării, în unele judeţe, în speţă Suceava şi Botoşani, s-au obţinut, prin sentinţe, reîncadrări pe salarii majorate cu 50%. Cu alte cuvinte, astăzi, în România, pentru aceeaşi poziţie, pentru aceeaşi funcţie, doi profesori în două judeţe diferite au salarii diferite: unul, majorat cu 50%, altul are salariul nemajorat cu 50%, datorită acestei practici neunitare....continuarea AICI

E clar ca domnul BOC nu stie sau se face ca nu stie ca e vorba de 33,4%  
SI CONTINUA SA MINTA CA E VORBA DE 50% 

Se vede ca nu are un "soptitor:" ca cel de la ministerul educatiei sa afle adevarul
NU E MORAL DOMNULE BOC SA MINTITI DE 3 ORI IN 2 MINUTE...
RUSINOS PENTRU UN PRIM MINISTRU

5 comentarii:

  1. Nu, domnule Pop! Nu se poate retine ca d-l Boc nu stie; nici ca se face ca nu stie. Nici nu are nevoie de "soptitor:" El minte deliberat pentru a manipula opinia publica. El a mintit deliberat intotdeauna. El stie prea bine ca prostime care sa-l creada este foarte multa inclusiv dintre cei care au ceva "carte". Ceea ce ma contrariaza este atitudinea USL-ului care nu depune motiune de cenzura. Ii este teama ca motiunea va fi votata, ca va fi nevoita sa formeze un nou guvern si ca va fi nevoita sa aplice cresterea de 33,4%. De aceasta data, erau sanse reale sa fie votata motiunea de cenzura. Dar USL-ul ne lasa la discretia C.C.R. Si daca acea sansa de 0,00001% va face sa fie neconstitutionale cele 2 legi, USL-ul va ramane in continuare in opozitie (crede el, numai pana la alegerile din 2012, dupa care va invoca "greaua mostenire), "vajnic aparator" al drepturilor personalului didactic si a democratiei. Asta este "lucratura".

    RăspundețiȘtergere
  2. profesor de aritmetica20.04.2011, 08:16

    Nici măcar formularea de 33,4% nu este corectă.
    Un calcul corect (pe care l-ar putea face și un elev de clasa a VI-a) arată cam așa:
    Salariul din septembrie 2008 (adica înainte de legea 221): 100 lei
    Salariul din octombrie 2008 (conform OG 15/2008): 117 lei
    Salariul conform hotărârilor judecaătorești: 150 lei
    Salariul după reducerea de 25% (Legea nr.118/2010): 112,5 lei
    Salariul din ianuarie 2011 după majorarea de 15%: 129,375 lei
    Concluzie: majorarea față de salariul avut înainte de legea 221 este de 29,375%

    RăspundețiȘtergere
  3. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!


    Muzica Noua,Free Music

    RăspundețiȘtergere
  4. "Care spune minciuni e ca omul care fura."

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te-as intreba altceva, mai este ceva normal in politica romaneasca? Boc saracul nu are ce cauta acolo, e rusinos ca el inca nu isi da demisia, sa nu mai zic ca minte incontinuu.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare