20 apr. 2011

LEGEA REDUCERII CU 33% A SALARIILOR DIN INVATAMANT

Am scris AICI de ce sa nu ne inscriem in comisiile de bacalaureat...
Guvernul si.a angajat raspunderea pe LEGEA PLAFONARII SALARIILOR IN INVATAMANT sau  LEGEA REDUCERII CU 33,4% a SALARIILOR DIN INVATAMANT (click AICI pentru a descarca forma finala), modificand Cap II Art 2 alin 2 C, transformandu-l in D "gradatia de merit, acordata in conditiile legii"...
Asta inseamna ca pentru anul acesta personalul didactic auxiliar beneficiaza de gradatie de merit (ultimul an, asta daca FSLI nu reseste sa modifice legea in acest punct).
Apreciez totusi ca  cei din laboratoarele MECTS au citit blogul meu si au indreptat acel articol...
forma din proiect


 forma din legea asumata

Prin art 1 alin 6 MECTS este singurul minister care nu doreste sa poata fi negocoate pentru angajatii din invatamant alte drepturi

Art 2 alin 4 ne obliga sa incasam taxe la nivel de unitate de invatamant  ptr a avea salarii mai mari....
Art 9 alin 3 permite acordarea sporurilor pentru conditii grele 
MATERIAL IN CURS DE ACTUALIZARE

6 comentarii:

  1. Sunte-Ti singurul din sidicatul preuniversitar FSLI care are coloana vertebrala
    Stima si respect ptr ceea ce faceti...

    RăspundețiȘtergere
  2. " SUNTETI" se scrie fara cratima

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai uitat sa pui punct !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o nelamurire;intre salariul meu de incadrare la ora actuala si cel propus de noua lege a salarizarii este diferenta de 200 lei.Cum se poate afirma ca nu scad salariile?Mentionez ca nu beneficiez da marirea salariala de 33%(sunt profesor gr 1 si am 29 ani vechime)

    RăspundețiȘtergere
  5. DOMNULE POP!!

    NU TRB SA NE MAI ARATI CE VREA PUTEREA CU NOI AMARASTENII,CI NUMAI CE FACI DUMNEATA CU RESTUL IMBUIBATZILOR DIN BANII SINDICATULUI...DE CE NU SE FACE UN REFERENDUM?DE CE OPOZITIA PARLAMENTARA DOAR DA DIN GURA SI NU FACE NIMIC?
    SA SE CONTIUNE,ORICE DEMERSI ACTIUNE...ATACA LEGEA CARE NE UMILESTE..INCLUSIV CONTENCIOSUL LA CURTEA CONSITUTIONALA SI SA SE DESCHIDA,ALTE SI NOI PROCESE PT RECUPERAREA SALARIILOR!!SUNT,SUME DIN COTIZATII DE SINDICAT STRANSE IN VALORI URIASE,DE LA NOI...MERGI,CU AVOCATII, ALATURI DE NOI,DIN IN TRIBULALE DOMNULE SAU ITI DAI DEMISIA...FA ODATA CEVA,ORICE METODA LEGALA LA INDEMANA, SI NU TE MAI LAMENTA!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Ardelean Deja la Curtea Cocstitutionala este depusa contestatia. Cu siguranta mergem in instanta si in tara si in strainatate...Procesele vor continua fara probleme..
    Insa se pare ca e putin ...asa ca mai e de completat reteta cu ceva

    RăspundețiȘtergere

Postări populare