10 mar. 2011

Inca o ineptie in Legea Educatiei Nationale...cine aproba executia bugetara a universitatilor?

Daca în ultima perioade am prezentat multe dintre problemele "perfectei" Legi a Educatiei Nationale, ieri (9 martie)  am studiat si partea de universitar fiind invitat la un post de Televiziune.
Ce am gasit? O noua ineptie inventata de mintile crete din MECTS incepand cu juridicul, continuand cu financiarul si terminad cu "menestrul".
Astfel:

Art. 213. (2) Atributiile senatului universitar sunt urmatoarele: 
e) aproba proiectul de buget si executia bugetara
Art. 213. (13) Consiliul de administratie al universitatii asigura, sub conducerea rectorului sau a unei alte persoane desemnate prin Carta universitara, in cazul universitatilor particulare si confesionale particulare, conducerea operativa a universitatii si aplica deciziile strategice ale senatului universitar. De asemenea, consiliul de administratie: 
   b) aproba executia bugetara si bilantul anual; 

DECI???
CINE APROBA EXECUTIA BUGETARA A UNIVERSITATILOR tovarasilor din minister?
Inca o dovada a incompetentei ministeriale...si discutam de o parte esentiala a functionarii oricarei entitati...bugetul....
REPEDE O ORDONANTA DE MODIFICARE A LEGII ASUMATE SI DEMISIA



4 comentarii:

  1. EEEE Lasati asa ca doar raspunderea trebuie reevaluata si redistribuita astfel incat sa raspunda cei mai mici si cei ce fura in tara asta sa scape fara raspunderi si repercusiuni.Aici la noi la romanica trebuie sa se realizeze un canal deschis la furturi din partea celor de sus, iar raspunderile trebuie sa le aiba cei de jos, cei ce nu au nici salarii bune, nici viata lor normala, nici macar un viitor.Lasati asa ca se poate si mai rau.Mai stati in casele voastre mai dragilor ca sa-si puna astia toate planurile de devalizare in practica lasand tara asta un desert.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi facem LEN de nota zece !

    RăspundețiȘtergere
  3. am inteles
    daca vrei sa te faci primar mai bine lasa-ne cu "ineptiile"
    http://eualegprimarul.ro/index.html

    RăspundețiȘtergere
  4. E scris adanc : "Trandisciplinaritatea - concept esenţial al Legii Educaţiei Naţionale" ( www.edu.ro)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare