17 feb. 2011

Replica Cereri ISJ implicare in procesele legate de L 221

Sambata a avut loc o videoconferinta cu inspectorii generali unde le.a fost trasata sarcina de a obliga directorii sa blocheze toate procesele.
Am postat AICI un material care opreste  tavalugul si excesul de zel al unor inspectori.
E materialul facut la nivelul judetului Maramures unde peste 75% dintre persoane au sentinte definitive,irevocabile si executorii

12 comentarii:

  1. In calitatea de reprezentant al parintilor , membru in CA si in alte comitete scolare , am sa propun ca notele la purtare sa fie puse exclusiv de catre noi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha! ha! ha!... Dar d-voastra insotiti copilul la scoala pe parcusul programului scolar? Stiti cum se comporta copilul d-voastra intr-o colectivitate si in lipsa d-voastra?!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ca bine mai ziceti! Eu, cadru didactic, propun ca dumneavoastra sa predati in locul meu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu si cei patru nazdravani ai mei stim una si buna : indiferent ce fac elevii la scoala , VINOVATE sunt cadrele didactice ! In acesta situatie , nu ar fi pacat sa fie potcoviti cu 9 la purtare ? Importante sunt mediile , nu cunostintele teoretice si practice dobandite !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bucuria predarii trebuie sa apartina cadrelor didactice ! Daca micutzii ajung analfabeti cu diploma ,trebuie sa existe niste ... VINOVATI : ore plictisitoare , lipsa metodelor active , materie incarcata , teme in exces, memorare mecanica , rezistenta la reforma , galagie la ore , invatarea de lucruri inutile etc. !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca bine zici,atata plictiseala cu scoala asta ca nu stiu la ce bun ii mai trimiti sa faca scoala.Oricine si orice e vinovat in afara de elev!El e ingeras!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eee , DIPLOMELE saracele , plus CV-ul Europass !

    RăspundețiȘtergere
  8. pt.Mache,Lache....
    Notele la purtare sub 7 le stabileste CP, nu CA, la propunerea dirigintelui.Daca vrei sa le stabilesti 'mneata, pune mana pe carte si fa-te cadru didactic!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Apoi Mache draga, noroc cu cei ca tine care perpetueaza specia, ne asigura in acest fel locul de munca avand destui elevi la clasa iar mai tarziu dupa modul cum le "deschizi orizontul referitor la educatie" va apela la ajutor social din partea statului ca de...la final diplomele nu se obtin chiar atat de usor pe cat cred unii sau vor navali alaturi de alti semeni prin livezile iberice de portocali. Nu ca sunt destule optiuni???? Ce mai conteaza o nota la purtare????? Sau un parinte ajuns aiurea in CA????

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu trebuie sa ne enervam! Eu am scris civilizat despre REALITATE !
    Trebuie sa iubim copiii ! Si cartile !
    Referitor la cat de greu se obtine o diploma , cred ca ati auzit expresia "si-a cumparat nota" ! Cine oare are note de vanzare ?
    Nu este o rusine sa culegi portocale . Painea trebuie castigata . Cinstit !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mache, te rog frumos, du-te si
    te-mpusca! Sau, mai bine, fa-te profesor pentru o zi doar, si-o sa te destepti brusc din foarte buna impresie pe care o ai despre tine si loazele tale.
    Rusine, asemenea parinti polueaza invatamantul cu odraslele lor nesimtite si, bineinteles, dau vina pe profesori! Dar ei nu stiu de existenta plozilor decat cel mult o data pe an, de obicei la sfarsit de an scolar, cand aud, daca aud, ca lichelele au ramas corigente sau, si mai rau, repetente!!
    Din punctul meu de vedere 99% dintre elevii din liceu sunt,
    e-adevarat, analfabeti pentru ca asa vor, asa le place, inclusiv parintilor care dau bani grei pe pregatiri si alte cadouri, in loc sa-si supravegheze plosnitele!
    Ia sa vedem ce vor face in CA atatea capete tari care n-au nici o legatura cu invatamantul si care cred ca formarea unui copil e floare la ureche!!
    Si cine-si mai face datoria cu un salariu de mizerie? Ar fi culmea prostiei din partea noastra, a profesorilor care trecem prin atatea nedreptati si nimeni nu face nimic, ne luptam sa supravietuim.
    Iti pasa, mare domn Mache? Sau Ianche? Sau cred ca esti un mare catar!!! Intr-un mod elegant, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Du-te si te-mpusca,loaze,odrasle nesimtite,existenta plozilor,lichele,plosnite,capete tari,catar. "Dictionar de argou al limbii romane" . Respectul reciproc ?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare