19 oct. 2010

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA TUTUROR CELOR CARE VOR SA AUDA SI SA REACTIONEZE

 
Consternata de faptul ca in Romania s-a ajuns sa se moara pentru a-ti revendica drepturile obtinute prin lege, fac un apel catre toate cadrele didactice din Romania de a se alatura prin aceasta scrisoare deschisa, demersului d-nei invatatoare Cristina Irina Anghel, în vârstă de 51 ani, învăţătoare la Şcoala nr. 2 din Caracal, de a sensibiliza  autoritatile  responsabile din Romania pentru a intra in legalitate.
TREBUIE  gasita o solutie rezonabila pentru ca acest DASCAL al Romaniei sa fie salvat!
Sta in puterea noastra, a tuturor cadrelor didactice din Romania sa fim alaturi de acest om atat de curajos si determinat sa se faca dreptate unei categorii sociale care este desconsiderata in Romania .
Va propun sa trimiteti acest mesaj tuturor cadrelor didactice si institutiilor din Romania care raspund de invatamantul romanesc .
Este fara precedent ca in Romania anului 2010 sa se moara pe un pat de spital  pentru o cauza dreapta si nimeni sa nu reactioneze!!!!
 
Domnilor responsabili, gasiti o solutie pentru aceasta problema!
Nu asteptati sa moara un  dascal al Romaniei !
 
Profesor
Irina Constantinescu

Profesor Constantinescu Irina
Eco Scoala ,,Matei Gr. Vladeanu"
Candesti -Vale, Dambovita, Romania, cod postal 137083

11 comentarii:

  1. Iata raspunsul autoritatilor : http://www.jurnalul.ro/stire-special/protejatii-lui-funeriu-primesc-stimulente-de-sute-de-milioane-557407.html !

    RăspundețiȘtergere
  2. 28 octombrie 2010 poate fi o zi F A T A L A pentru invatamantul romanesc ! Propunerile venite de la cadrele didactice nu se regasesc in Proiectul LEN !

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Pop : va rog frumos sa publicati propunerile la Proiectul LEN facute de catre cadrele didactice din scoaLA la care suneti titular ! Sau din alta scoala ! Sa vedem in mod concret cate se vor regasi in lege !

    RăspundețiȘtergere
  4. Un amanunt legat de noua grila de salarizare : retributii regesti pentru sefii din sistemul invatamant ! Prietenii stiu de ce !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ministerul aduna in regim de urgenta , de la cadrele didactice , propuneri de modificare a Legii Educatie Nationale ! Cei care aveti astfel de idei , pac cu ele la M.E.C.T.S. ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  6. Si credeti ca tine cont cineva de propunerile noastre? Am mai facut si alta data si nu s-au regasit . E praf in ochi . Domnul ministru rade de noi, iar noi il credem cand ne spune ca la anul ne va fi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si un secretar SEF are , conform grilei de salarizare , o retributie mai MARE decat orice cadru didactic ! Nu m-am uitat la portarul SEF , femeia de servici SEFA !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce femeie demna, curajoasa si cat de trist poate fi totusi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cer voie sa pun un link : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/201957/Geoana-a-depus-la-CC-sesizarea-legata-de-Legea-educatiei.html !

    RăspundețiȘtergere
  10. sindicalistul19.10.2010, 19:41

    este pacat ca o invatatoare sa dea tonul si sa duca in spate aceasta povara ? cum se poate asa ceva stimati lideri ca o simpla membra de sindicat sa dea un astfel de exemplu!unde sunteti voi sau mai bine ce sunteti voi? niste marionete politice? rusine... rusine... rusine...luati atitudine pe masura indemnizatiilor pe care le luati din contributia noastra .

    RăspundețiȘtergere
  11. E ORIBIL CE SE INTAMPLA!AM AJUNSI SCLAVI SAU SERVITORI AI UNOR PARVENITI?CE FEL DE SUFLETE AU INDIVIZII CARE -SI SPUN ORDONATORII NOSTRI?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare