19 oct. 2010

Petitie: "Încetarea din partea d-nei înv. Anghel Cristina Irina a grevei foamei și continuarea luptei împotriva genocidului social programat aplicat românilor de către Președintele și Guvernul României"

Am fost azi cu o delegatie a FSLI la dansa

sper ca demersul FSLI sa o determine sa renunte la aceasta forma de protest

Apelul FSLI catre doamna Anghel Cristina

Încetarea din partea d-nei înv. Anghel Cristina Irina a grevei foamei și continuarea luptei împotriva genocidului social programat aplicat românilor de către Președintele și Guvernul României

17 comentarii:

  1. O frumoasa dovata de respect , sprijin si solidaritate !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intreb mareu:DE CE?PENTRU CE?CINE AUDE SI VEDE????????????????????CU DEOSEBITA STIMA, STIMATA DOAMNA, VIATA DUMNEAVOASTRA INSEAMNA SIGURANTA COPIILOR DUMNEAVOASTRA!Dumnezeu sa aiba urechi si ochi pentru NESIMTITII CARE VA IGNORA, ASA CUM EI VA VAD SI VA AUD!

    RăspundețiȘtergere
  3. inst. Gelu DRAGOS, Scoala Miresu Mare,jud. Maramures20.10.2010, 06:30

    Sunt profund miscat de gestul DOAMNEI CRISTINA ANGHEL!Ma simt las ca noi la scoala mea n/am reusit sa/i sensibilizez in de ajuns pe colegii mei sindicalisti!Cand aud ca nu stiu cine din Finante a luat prima 8000 de lei intr/o luna imi vine sa mor!Eu am un CAR invatamant de 5 000 lei pt ca am consolidat ceva la o anexa iar acum platesc 300 lei,raman in mana cu 500 lei!Daca as lua si eu prima aceasta intr/un an ! nu intr/o luna AS FI CEL MAI FERICIT OM DIN LUME!As scapa de datorii!Ati vazut unde suntem situatii pe grila de salarizare?!Este ceva de nedescris!Daca lovesti in invatamant,daca tai din sanatate,daca nu dai bani la cultura/toate acestea peste cativa ani se vor intoarce ca un bumerang impotriva noastra,a ROMANILOR!!!Toti guvernantii vor plati prin uitare!Da,romanii ii vor taxa numind aceasta perioada ca fiind cea mai FANARIOTA si NEAGRA perioada din toata istoria ei a ROMANIEI!Cea mai ramas din ea...

    RăspundețiȘtergere
  4. DOANMA SCUMPA! VA SPUN DIN SUFLET CA NU STITI CU CINE AVETI DE-A FACE! ASTIA NU-S OAMENI! SUNT RUPTI DIN COASTA DIAVOLULUI, DIN FUNDURILE NEGRE ALE IADULUI.LOR LE PARE BINE DAC-ATI DISPAREA.LE DA SATISFCTIE, BUCURIE SI AU MAI MULTI BANI IN VISTERIE CA SA SE LAFAIASCA.NU ATI VAZUT CE BANI A TOCAT DOMNUL BOC LA PARIS????SI-A LUAT SATRA DE MIZERI SA-L "OCROTEASCA" SI A TOCAT APROAPE 500.000 EURO DOAR PE UN MOFT.SUNTETI DOAR O VICTIMA A LOR, NU-I VETI SENSIBILIZA NICIODATA!! VOR DEVENI MAI INFLEXIBILI, MAI SADICI, MAI RAPITORI DECAT SUNT, LE DATI APA LA MOARA PRIN GESTUL DUMNEAVOASTRA.
    IMI PARE RAU CA NE CONDUC VAGABONZII ASTIA, ADMIR GESTUL DUMNEAVOASTRA, DAR CRED SI SUNT CONVINS CA-L FACETI DEGEABA.VETI FI SCRISA DOAR IN EVIDENTELE MARTIRILOR TARII SI ATAT.GESTUL E INALTATOR,E NOBIL, E FACUT PENTRU FIINTA DUMNEAVOASTRA, PENTRU CONSTIINTA DUMNEAVOASTRA, DAR NU IN TARA ASTA, NU CU ACESTI DUSMANI DE NEAM SI TARA.VA ROG MULT SA RENUNTATI LA ACEST PROTEST !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Loooooool,in Romania un membru de sindicat face greva foamei si liderii o viziteaza abia in a 58 a zi!!!RUSINEEEE
    Pe langa asta,in loc sa ii aprecieze protestul si sa se solidarizeze organizand masele si pornind si alte forme de protest,lasa totul in voia sortii,RUSINEEEEEEE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum e clar ca in cot va doare de noi,va intereseaza doar invartelile voastre.
    Am crezut ca demult ati facut acest gest,din primele zile de greva,lasilor,nu sunteti cu nimic mai buni ca basescu.Oare daca am intra 1000 in greva foamei ati zice ca videanu?
    Semnat,
    Rosioara din Poplaca(daca tot vrei o semnatura,chiar si fictiva,de parca n-ar fi totuna cu anonim)

    RăspundețiȘtergere
  7. Care demers???n-o bagi in seama 2 luni de zile si azi te dai mare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Octavia
    E bune si mai tarziu,decat niciodata!
    Toti cei care-i improscam cu noroi pe colegii din aceeasi breasla ce am facut!Asa cum spunea colegul nostru SUNTEM NISTE LASI,facem galagie doar pe la colturi.
    De ce nu am avut curajul ca cei din Urziceni care au incetat activitatea pentru cateva ore sau cei din alte colturi ale tarii sa intram in greva japoneza macar sau sa purtam un ecuson in semn de solidaritate??? De ce???? De ce nu am fost mai multi la mitingul din fata ministerului unde liderii nostri ne-au asteptat o noapte??? E mai usor sa dam vina pe altii,in loc sa ne vedem barna din lungul nasului!!!!
    300 de oameni dintr-un minister au reusit sa-si obtina drepturile pentru ca au fost uniti!!!!Noi sute de mii am asteptat ca altii sa ne rezolve problemele !Parca va aud ca spuneti ca suntem prea saraci sa mai renuntam la o zi de salariu,dar nu era greu daca toti,macar in ultimul ceas faceam o greva japoneza!!!!
    Sper sa nu o avem pe constiinta pe aceasta doamna si sa nu ramanem doar cu parerile de rau!!!
    Intr-adevar si liderii nostri puteau reactiona mai devreme,dar stiind ca noi am batut in retragere mereu cum sa mai avem pretentii de la ei!
    Imi pare rau daca am deranjat pe cineva!!!
    Si poate acum ,domnule POP sunteti de acord sa declansam toti macar o greva japoneza,ca sa nu renuntam noi la putinul pe care il mai primim.Ne-am obisnuit sa ne supunem unor reguli si sa pornim niste actiuni de protest coordonate de liderii nostri.
    Astept raspunsul dumneavoastra!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. pt.Octavia
    Asa o invarti ca la pdl!Ce raspunsuri aburite mai astepti,cat de naiva poti fi?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ati gasit timp s-o vizitati?ce frumos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Liviu Marian Pop ,astazi 20 octombrie in judetul Dambovita unitatile scolare au primit ordin sa dezbata(!) legea educatiei nationale.In acelasi timp ISJ a trimis un comunicat prin care cei care se opun legii sunt numiti "nostalgici" "cu o pregatire precara".Mai trebuia sa fie numiti fascisti si legionari ca sa fie tacamul complet.Sunt extrem de revoltat.Ce face sindicatul nostru?
    Radu V.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oare a ramas singurul om cu coloana vertebrala din invatamant?

    RăspundețiȘtergere
  13. Face si FSLI greva in ziua motiunii?????Eu nu am auzit nimic....

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru anonim - 20.10.2010, 15:29
    Octavia
    Despre verticalitate si bun simt ati auzit???
    Daca asa credeti ca dati dovada de maturitate si curatenie morala va inselati.

    RăspundețiȘtergere
  15. Greva in ziua motiunii ? Dar pe 28 octombrie , joia neagra a invatamantului romanesc daca motiunea nu trece , ce sa intampla ? Greva , miting , pichetare sau ... scapa cine poate ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna invatatoare este libera sa protesteze cum doreste, dar nu ar fi mai bine sa-si continuie greva foamei, acasa la dansa, pentru a nu mai fi cheltuiti banii tarii, cu asistenta medicala?

    RăspundețiȘtergere
  17. Va faceti griji pentru BANII TARII, CU ASISTENTA MEDICALA?DAR BANII NOSTRI DIMINUATIP ENTRU CARE FACEM ATATEA SI ATATEA, PENTRU CARE NU SUNT MULTI MULTUMITI, UNDE SUNT<<+E VORBA DE MILIARDE DE EURO1DE BANII DECARTATI IN CASELE "ALESILOR" UNDE-S+DE BANII PROIECTELOR EUROPENE, IN CARE TREBUIA SA SE INVESTEASCA, PENTRU CALITATEA EDUCATIEI NATIONALE, UNDE-S???????????????????????????????........................................................

    RăspundețiȘtergere

Postări populare