11 oct. 2010

Incredibil DIMINUARE BOC pe fluturse de salariu

Ieri am avut o sedinta zonala de sindicat in Sg Marmatiei unde am primit un fluturas de salariu de la un coleg.
AM GASIT SCANAT UN ASEMENEA FLUTURAS AICI

Deci toti colegii din zona stiu cum e cu diminuarea salariala.

Sursa http://www.sighet-online.ro
Sper sa reusesc scanarea maine. Desi e cat se poate de elocvent.

25 de comentarii:

  1. Stam si ne plangem ! Atata stim ? De ce nu se gasesc niste forme de protest adecvate situatiei ? De ce nu facem ore de 35 min ca doar ni s-a diminuat salariul cu 25 % ! De ce trecem note in catalog si clasificam elevii ? De ce organizam examene nationale si eliberam diplome si adeverinte ? De ce nu protestam in Weekend in fata prefecturilor?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce dracu mai mergem la scoala?Am salariu 9 milioane,profesor gradul 1 si o norma didactica.Oare de ce sa mai stam in invatamant,vanzatoarea de la magazinul de la scara are salariu 10 milioane si bonuri de masa,de studii ce sa zic abia acum face liceul la seral..............

    RăspundețiȘtergere
  3. imi spuneti daca aceasta taiere se face la salariul brut? la mine la scoala ni s-a diminuat salariul de incadrare.este legal?

    RăspundețiȘtergere
  4. daca s-a diminuat din tarifar doar e un caz fericit

    RăspundețiȘtergere
  5. Gresit,trebuia :"diminuare basescu" ha,ha,ha!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tragic moment : asumarea raspunderii pentru LEN ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  7. ne-au luat noua ca sa faca loc pentru pupin.... lor.
    asa am ajuns sa vorbim, birjareste, pe limba mai marelui nostru.
    unii desfiinteaza pe capete, altii infiinteaza ilegal, asta-i Romanica noastra!
    Caz concret: la 32 elevi I-IV s-a infiintat al treilea post de invatator.Legal??????????????
    Spun ca da, se numara copiii pe unitate scolara, din toata comuna, nu doar cei din scoala respectiva.La fel cum numara Roberta asa numara toti pdl-eii.
    SINDICATE, TREZITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rusine FSLI ! Rusine !
    Ce program de proteste aveti, FSLI ? RUSINE !
    Finantele au iesit in strada, NOI ce facem, FSLI !
    Avem in greva foamei o invatatoare ! Ce faceti, voi, sefii FSLI !
    DORIM REDUCEREA PROGRAMULUI DE MUNCA LA SCOALA CU 25 % !!!!
    Ati auzit, VOI, sefii FSLI ????

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce legea 221 nu se aplica in toata tara? Ce fac liderii nostri?Avem lideri doar in 18 judete?
    Trebuie sa ni se faca dreptate!
    Am ajuns bataia de joc a acestui guvern in care ne-am pus toate sperantele.dar care ne-a dezamagit.

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce sa-i platim pe lideri? Oare ne reprezinta cu adevarat sau isi bat joc de noi?

    RăspundețiȘtergere
  11. oare ce ar trebui sa ne mai taie ca sa iesim odata in strada si sa ducem o actiune la bun sfarsit in urma careia sa obtinem ceva concret? gatul? ca altceva ce sa mai acceptam sa taie? asteptam pasivi sa intre altii in greva in locul nostru. stiti ceva? suntem niste nesimtiti. daca am gandi rational,am lupta fara frica pt. a avea dreptul de a ne cere drepturile. la ora asta ar trebui sa fim toti in strada. la fel ca si cei din administratie.

    RăspundețiȘtergere
  12. La Spiru Haret predau aceleasi cadre didactice ca si la facultatile de stat.Oare de ce cei care cu terminat aceasta facultate sunt discreditati?

    RăspundețiȘtergere
  13. asteptam sa moara o persoana pt a spera noi toti ceilalti ca ne vor acorda drepturile? SUNTEM NISTE LASI!!! CE LIDERI MAI SUNTETI? trebuia sa -i adunati pe toti pupincuristii de lideri din scolile unde sunt mana in mana cu primarii si directorii. RUSINE SA VA FIE. ce sindicat suntem? si ce lideri avem?

    RăspundețiȘtergere
  14. in loc sa va plimbati de al o tv la alta mai bine ati da un semn profesorilor din scoli. si nu sa asteptati ca "liderii" din scoli sa faca ei ceva . pt ca nu o sa -si strice relatiile de prietenie cu directorii si primarii. uite asa ramanem noi fara reprezentanti, fara lideri, fara sperante, dar pana la urma....cu o moarte suntem datori....

    RăspundețiȘtergere
  15. buna seara. observ un fapt surprinzator(atat cat mai poti fi surprins in ziua de azi). nimeni nu mai are curaj sa si scrie numele, toti suntem anonimi, cred ca ne am molipsit unii de la altii. de fapt asta denota o lipsa de incredere, dar si o dovada de lasitate. daca am iesi toti in strada ce s-ar intampla? dar sa facem o greva serioasa nu simulari , ar fi o ultima incercare inainte ca sa murim pe capete in miezul iernii...

    RăspundețiȘtergere
  16. ce-mi plac astia din finante dom'le! ... stiu ce vreau. si lupta pt asta....pe cand voi spune la fel si despre cei din invatamant? ( fricosi si papagali ce sunteti va meritati soarta) nici o greva nu ati fost in stare sa faceti, ca sa nu mai zic ca 80% din liderii vostri din judet sunt mana in mana cu directorii si primarii, ce lider de sindicat aveti la judet? el chiar nu vede asta sau nu vrea sa vada? ii lasa pe cei tineri in gura lupului si tot de cei unsi cu toate alifiile se inconjoara. cati lideri de sindicat pot sta cu capul sus in fata colegilor? cam putini... da imi place , voi inca mai sperati sa obtineti ceva. poate dreptul de a muri de foame la iarna. apropo, la bcr au o oferta buna la descoperirile de card...o sa aveti nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  17. R O M A N I A TREZESTE -TE......SA FACENM CEVA OAMENI BUNI, NU DOAR SA ZICEM CA O SA FACEM

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand incepem si noi...ce fac liderii FSLI????
    Suntem cei mai multi dintre bugetari si...asteptam sa murim de foame.Cand incepe Greva?

    RăspundețiȘtergere
  19. Lamuriti-ma!!!
    Ceea ce se intampla in scoala mea e fara precedent!!!
    Iata istoricul faptelor:
    1.In data de 24.04 2010 am semnat cu totii o decizie prin care ni se taiau salariile castigate in instanta inainte de Ord. 71.
    2. Sambata, 2.10 2010 sunt sunata de lidera acasa sa aduc luni, o decizie din 4. 01 2010.Luni constatam cu stupoare ca acea decizie nu exista, nu am primit/o.
    3.Ieri, 12.10.2010, d-na lider de sindicat ma deranjeaza in timpul orei sa semnez o decizie a directoarei data in 4.01.2010(cea cautata) prin care ni se majorau salariile conf. Legii 221.
    Mentionez ca acest lucru mi l-au spus colegele deoarece am refuzat vehement sa semnez numai citind data deciziei !!!!!Aceasta decizie a fost anulata prin cea pe care eu o mentionam la punctul 1.Mi s-a spus ca decizia a fost gasita intamplator in hartiile directoarei...Chiar asa???
    D-na lider mi-a spus in graba ca semnarea deciziei reprezinta un act necesar pt. dosarul procesului deschis de scoala Directoarei!
    Aveam in clasa doua practicante in asistenta si nu puteam citi continutul deciziei dar nici insistentele liderei, ale unei colege nu m-au facut sa comit ilegalitatea!!!
    Toti colegii au semnat insa si mi se reprosa ca vor pierde procesul di cauza mea....Ce parere aveti???

    RăspundețiȘtergere
  20. Turma fara cap sunteti.Cred ca ati fi in stare sa mergeti la scoala si fara salariu!

    RăspundețiȘtergere
  21. uuuuunde sunteti d-le secretar general,v-ati ascuns cu capul in nisip,sa nu auziti ca puturosii de la stat vor plata pt.munca?

    RăspundețiȘtergere
  22. cu asa lider ma mir sa castigam ceva .vorba vine lider. cred ca ela fel ca si ceilalti. ce functie i-or fi promis astia si lui? ca imi pare ca vorbeste ca unul de- al lor nu de-al nostru

    RăspundețiȘtergere
  23. Aceasta diminuare parca trebuia sa apara numai in statul de plata, cu rubrica separata, s.a.m.d. Sunt scoli unde s-a operat si in carnetele de munca, cu toate ca Ministerul Muncii a transmis FSLI prin adresa 13031/30.09.2010 ca diminuarea nu presupune modificarea inscrisurilor. Oare sindicatul (pe care il platim degeaba) nu trebuia sa trimita adresa asta in scoli in timp util, astfel incat oamenii sa nu aiba de suferit si cand vor ajunge la pensie (daca o vor mai apuca)?!

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim 12.10.2010, 17:42 De ce-uri la care impreuna trebuie sa raspundem.
    Anonim 12.10.2010, 20:12 e acelasi lucru
    Anonim 13.10.2010, 16:ati luat legatura cu sindicatul judetean?
    Anonim 13.10.2010, 18:35 ce fac membrii asta fac si orgaizatiile. Iar daca sunteti din Bucuresti sunt lamurit
    Anonim 13.10.2010, 19:30 Legea 221 a fos castigata in instanta in 18 judete. De aplicat nu se aplica din pacate.da
    Anonim13.10.2010, 19:34 grea intrebare...dar se pot schimba daca nu va convin
    @ Dan am inceput,....dat sstinere slaba. Oare de ce?
    @Ptr anonimi nu mai raspund incepand de acum

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce inseamna aceasta "asumare" ?? Raspund ei daca se distruge totul in cazul in care se dovedeste, daca nu se vede de la o posta, ca legea e un dezastru?? Raspund ei daca profesorii raman pe drumuri, fara salarii, daca elevii sunt pe un drum gresit din cauza schimbarilor fara rost si fara justificare pedagogica, psihologica ? Raspund mascaricii acestia din guvern de tot dezastrul ?? Ce asumare, domnule? Stiu ei ce e asta, stiu macar despre ce vorbesc? Stiu ce inseamna sa-ti asumi un lucru si, mai ales, soarta educatiei unui popor intreg??? Vor zbura maine-poimaine din guvern si dezastrul ramane "asumat" ??? Astia delireaza, iar noi ascultam ca oile!!! - Anca

    RăspundețiȘtergere

Postări populare