28 ian. 2010

OUG 1 din 2010 privind aplicarea L 330

In timp ce la ora 14.oo este programata intalnirea CDS la Ministerul Muncii ordonanata care se discuta este publicata in Monitorul Oficial.
Este o mimare clara a dialogului social iar din punctul meu de vedere discutam de o Ordonanta ilegala.
Ordonanta 1 DIN 2010 o gasiti AICI
Asa cum am spus AICI SPORUL DE DOCTORAT ESTE DESFINTAT

15 comentarii:

  1. Salarii la nivelul celor din 31 dec.2009 !!!
    Cand punem odata lacat pe scoli d-le POP sau aveti amnezie in ceea ce priveste FORME DE PROTEST ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce inseamna a conduce un sindicat???a aduce la cunostinta aberatiile guvernului boc? doar atat?

    RăspundețiȘtergere
  3. O persoana care se lamenteaza in permanenta pe blog-acela nu e lider.Pe cand realizarile? cand va fi prea tarziu???

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Pop,

    Va rog sa-mi raspundeti, absolventii incadrati ca si profesori S ,Bologna I, vor avea incadrare noua ,tip profesori SSD de la 1 ianuarie 2010?
    Vor avea alt salariu de incadrare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan din Targu Mures28.01.2010, 22:02

    Va salut! Azi mi-a fost propusa o afacere cel putin interesanta: 2000 de euro pentru un post titulalrizabil. Ce parere aveti....!? Fara nicio jena cu mult tupeu, asa am fost abordat.

    RăspundețiȘtergere
  6. bine macar ca mai suntem informati, si totusi FSLI mai face cate ceva , comparativ cu FEN care a murit de tot sub bagheta lui Croitoru care face tot ce poate sa nu deranjeze cumva partidul portocaliu din care face parte, ingropand definitiv miscarea sindicala a FEN, deci se poate si mai rau, eu am in scoala membri FEN si ei nu discuta nu fac intalniri nu informeaza nimic, nici nu mai stii daca mai ai sindicat in scoala macar cu numele sau nu, macar la FSLI mai tragem sperante, dar ...cand incepem totusi protestele, cat mai avem timp, pana nu suntem desfiintati de funeriu-boc??????La noi a venit ieri inspectoarea Doicin, nu stiu de unde e asta pe la capitala sau sector 5 si a impus desfiintari si comasari de clase de ti se face parul maciuca in cap cati oameni de la catedra vor ramane pe drumuri.Ce asteapta sindicatul???????????

    RăspundețiȘtergere
  7. Aflu din ziare ca miercuri 3 februarie e zi de pichetare, ora 10 Alianta Bugetara picheteaza Ministerul NEeducatiei, urmand ca pe 10 februarie sa se stabileasca calendarul miscarilor de protest.In scoli nu se stie nimic,daca nu luati masuri o sa faceti iar greva cu o parte din profesori in timp ce altii o sa ramana la catedra si o sa afle de la tv ulterior.Chiar nu vreti sa schimbati nimic din tot ce va semnalam ca nu functioneaza ,nici macar comunicarea si informarea de sus in jos pana la cei din scoli?????????????????????????????Dle Pop, citi ce scriem noi pe aici ca pe lectura, sau faceti ceva concret?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cei care au decizie de prof pt inv primar cum vor fi salarizati???

    RăspundețiȘtergere
  9. nu va mai chinuti cu commenturile ca oricum nu va raspunde nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ne straduim degeaba sa votam masurile de protest ,sus,in dreapta.Automat te scoate de pe site.Oricum e pierdere de vreme.In ,,scumpa noastra patrie'' e legea junglei si doar violenta si agresivitatea invinge.Politica pumnului in gura au votat-o? Asta ne-o servesc.Pacat ca toti suferim din cauza asta.,,sa traiti bine!''

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine da tonul la munca in Romania? Nu guvernantii si parlamentarii ar trebui sa fie exemplu de constiinciozitate? Cred ca romanul va pune ”osul” la munca atunci cand domnii parlamentari vor face ce trebuie sa faca: sa elaboreze legi care sa aduca prosperitatea romanului. Dar ei ce fac? Stau la toate emisiunile de dezbateri televizate, unii sa ii acuze pe altii iar ceilalti sa se apere in fata acuzelor. Si atunci, ma intreb, cand sa mai aiba timp si de munca? Fiindca tot se vorbeste de ineficienta sistemului bugetar din Romania. Ei sunt cei eficienti? Daca tot doresc disponibilizari, ce ar fi sa mai disponibilizeze si dintre demnitarii astia care nu mai stiu ce scrie in fisa postului? La asta s-or fi gandit oare? Oricum, tot ei ies mai castigati, liderii nostri sindicali daca incap zece minute zilnic pe TV sa ne sustina drepturile. Luptati domnilor mai mult, daca tot nu va invita sau nu va clarifica la discutii guvernantii macar la televizor v-ar putea asculta. Nu vedeti ca nu ii faceti sa inteleaga ca nu stiu ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  12. @ cat de repede decit jumatate plus unu dintre noi
    @ nu chiar
    @ trebuie sa apara preczari pentru aceasta aplicare
    @ Dragos Croitoru. Aveti dreptate. Problema e cum reusim sa ii facem sa inteleaga?

    RăspundețiȘtergere
  13. Salariul de merit nu este un spor ci un merit.De ce a fost scos?Numai functionarii publici au merite? Personalul din in invatamant nu au merite?Atunci sa fim si noi incadrati ca functionari publici.Este o problema care nu a ridicat-o nici o federatie la nici o pichetare si la guvern.(ma refer la salariul de merit).As dori sa luati in evidenta acest lucru si sa discutati la federatir.

    RăspundețiȘtergere
  14. salariu de merit nu se acorda in tot sistemul bugetar

    RăspundețiȘtergere

Postări populare