24 dec. 2009

SARBATORI IMPORTANTE



15 comentarii:

  1. Fie ca sarbatorile de iarna sa Va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri!

    Cu stima Sindicatul Educatiei si Stiintei din Republica Moldova

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes si multe bucurii de sarbatori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumusetea iernii cu ecoul colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, multumire, fericire, sanatate.
    Sarbatori linistite si frumoase!

    Adriana H.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inv. ANA si GELU DRAGOS25.12.2009, 08:50

    Un AN NOU CU BUCURII,PROCESE SLIMM CASTIGATE,GUVERNANTI RESPONSABILI,INVATAMANT ROMANESC DE CALITATE,GRADATII DATE PE...MERIT,SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR DE MAI BINE PENTRU INVATAMANTUL MARAMURESEAN!LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa uitam macar de sarbatori de necazuri si suparari si sa ne gandim ca bucuria vine din lucruri marunte; linistea vine din suflet; si caldura sarbatorilor vine din inimile noastre.
    CRACIUN FERICIT alaturi de familie.
    Daniella Codrean, Gradinita de Arta Baia Mare

    RăspundețiȘtergere
  6. "Sarbatori fericite!" , multa sanatate si bucurii .Prin intermediul dv. am aflat mai multe si am comunicat si colegilor mei, fiind astfel in legatura permanenta cu ce se intampla in tara si , mai ales, cu ce se intampla " la varf", acolo unde se iau deciziile. Pentru asta va multumesc! "LA MULTI SI FERICITI ANI!"

    RăspundețiȘtergere
  7. SARBATORI FERICITE! Gandurile si miracolele Craciunului sa ne calauzeasca spre o viata decenta.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani dl.Pop Liviu!Ati fost un luptator adevarat!Speram ca in 2010 se vor vedea si rezultatele muncii sindicale,ca altfel...va fi vai si amar de noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. mihai contanu25.12.2009, 21:13

    -sarbatori fericite
    -CNMB-CTA-a obtinut titlul de cel mai bun liceu din romania
    -avem cadre didactice care doresc sa puna "umarul" pentru miscarea sindicala
    -sper ca in anul urmator sa colaboram mai mult si mai bine "

    RăspundețiȘtergere
  10. Bucuria vine din lucruri marunte, dragostea din suflet si caldura Craciunului din inimile noastre.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
    gabriela_19652002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare cand trece si criza asta?Oare ce vor inventa apoi guvernantii ca sa ne plateasca atat de rau?Inechitatea in Romania e la ordinea zilei!

    RăspundețiȘtergere
  12. EUGENIA
    D-nule Pop vă doresc multă multă sănătate d-voastră şi familiei d-voastră, să aveţi puterea să nu lăsaţi învăţământul să devină o mocirlă a conducătorilor acestei ţări care-şi aduc aminte de noi numai în preajma alegerilor.Să le fie ruşine!!!!
    Ptr. că legea înv. nu este bătută încă în cuie, aşi avea un punct de vedere în legătură cu directorii de unităţi şcolare;aşa cum ne alegem conducătorii ţării, aşa să fie aleşi şi directorii, de către personalul din unitatea respectivă,atunci responsabilitatea va fi mai mare, politicul nu se mai implică aşa cum teoretic se afirmă,nu se mai perindă tot felul de neaveniţi care indiferent dacă este ceva bun făcut, dărâmă şi face el mai prost, apoi pleacă şi vine altul, cheltuindu-se sume foarte mari de bani care se duc pe apa Sâmbetei.Directorii să fie titularii unităţii respective pentru a pune mai mult suflet în ceea ce fac iar deciziile nu trebuie lăsate în mâinile unui singur om(directorul)care dacă este un războinic va tăia şi spânzura şi numai linişte nu va fi în învăţământ.Vă rugăm să gândiţi şi cu sufletul,când se elaborează legile înv., pentru binele acestei ţării!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multa sanatate si La multi ani pentru anul ce se apropie!

    RăspundețiȘtergere
  14. An Nou Fericit, restul e cancan!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare