9 dec. 2009

Metodologia şi criteriile de acordare a gradaţiei de merit în învăţământul preuniversitar

Metodologia şi criteriile de acordare a gradaţiei de merit în învăţământul preuniversitar

5 comentarii:

  1. Domnule Pop,
    Revin cu solicitarea legata de sporul de doctorat. Precizati-ne, va rog, numarul ordinului de ministru, emis prin 26 noiembrie care afecteaza aproximativ 1500 de angajati din pre- si universitar. Ordinul exista. Iata cateva linkuri:
    http://www.ziareaz.ro/ziare/articole/infomm/spor-de-doctorat-peste-1500-de-cadre-didactice-care-au-promovat-examenul-de-doctorat-vor-primi-sporul-de-doctorat-de-15-incepand-cu-luna-decembrie.html

    http://www.amosnews.ro/1_500_de_profesori_beneficiaza_de_sporul_de_doctorat-293756

    http://www.infomm.ro/spor-de-doctorat-peste-1-500-de-cadre-didactice-care-au-promovat-examenul-de-doctorat-vor-primi-sporul-de-doctorat-de-15-incepand-cu-luna-decembrie

    http://www.informatia-zilei.ro/new/2009/11/27/profesorii-primesc-sporul-de-doctorat/

    etc.

    Va mai intreb o data: Care este numarul acestui ordin? Cum sa ma duc la contabilitate, dupa vacanta, daca nu stiu cu ce argumente legale sa-mi sustin cauza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la inceputul lunii ianuarie trebuie sa apara normele de aplicare a legii salarizarii unde va fi clarificata si problema d/voastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un aspect privind gradatia: pentru a putea participa trebuie sa am 4 ani vechime sau ajung 3. formularea e destul de ambigua in text zice de peste 3 ani, iar apoi se refera la o perioada de 4 ani..deci daca am 3 ani si cateva luni la momentul depunerii dosarului e ok?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara,
    Vreau sa va intreb in legatura cu gradatia de merit in 2010 pentru profesori ce formulare exista?Inca nu au aparut?
    Am vazut numai pentru directori...
    Va multumesc mult.
    SARBATORI FERICITE CU MULT BINE!!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca la 30.04.2009 am primit aprobarea unui proiect de mobilitati individuale Comeniuis si cursul s-a desfasurat in dec.2009 se ia in consideratie la gradatia de merit?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare