3 apr. 2012

Oare Legea educatiei nationale mai conteaza pentru cei MECTS?

Lecturand site-ul MECTS gasesc"Conferinţă de presă a ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Cătălin Baba 03.04.2012, Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, domnul Cătălin Baba, va susţine miercuri, 4 aprilie, ora 14.00, o conferinţă de presă la sediul MECTS (str. General Berthelot 28-30, sector 1). Tema conferinţei de presă este prezentarea proiectului de Hotărâre de Guvern privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2012-2013."

Lecturand Legea educatiei nationale la art 61 alin 5 scrie " Reteaua scolara a unitatilor de invatamant se da publicitatii la inceputul fiecarui an, pentru anul scolar urmator. Cifra de scolarizare pentru invatamantul de stat se aproba prin hotarare a Guvernului, cu cel putin 6 luni inainte de inceperea anului scolar."


Ori e greu de numarat pana la 6 ori nu mai conteaza Legea educatiei nationale pentru cei din MECTS?

aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, - 6 luni sper ca nu incepe anul scolar in 4 octombrie

Imi este greu sa gasesc raspuns la aceste intrebari. Poate ma ajutati dumneavoastra....

Dar in stil romanesc lasa ca merge asa 

11 comentarii:

  1. Pai or sa mai publice o H.G. prin care modifica modificarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui ca noua guvernare sa-i dea pe toti afara, inclusiv portarul. Sunt niste incompetenti. Multi sunt de pe timpul lui Ceausescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti sunt pupin....istii lui basescu. De la el se trag toate.

      Ștergere
  3. Modificarea calendarului e cea mai la indemana !

    RăspundețiȘtergere
  4. "Uniforma școlară ar putea deveni obligatorie." Iar ? Dar DISCIPLINA SCOLARA ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul viitor o sa avem doua saptamani de Scoala Altfel ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca de obicei, cand numara in favoarea lor e bine si asa, cand numara in favoarea noastra si nu iese la numaratoare cum vor ei nu e bine, ca legea e asa si asa si pe dincolo...

    RăspundețiȘtergere
  7. La cate RELE au adus actualii guvernanti invatamantului, SINGURA solutie este ABROGAREA "Legii" Asigurarii Calitatii si a Legii Educatiei Nationale !!! Oricum s-au DOVEDIT niste ABERATII emanate dintr-o minte bolnava si au "raspandit" boala CU FORTA in sistem. Am mai spus-o, DAR NIMENI nu RASPUNDE> DE CE, FSLI (cel putin) nu CER HOTARAT ABROGAREA celor doua INEPTII din ultimii 7 ani ? Ca despre vestita Foaie de Parcurs (de la Mila 0 la Mila... tuturor) nici nu mai are rost s-o discutam ! Harababura cu Echivalarea studiilor, Harababura cu Clasa 0, Harababura cu titularizarile pe 3 luni, Harababura cu Cifra de scolarizare, Harababura cu Bacul, Harababura TOTALA. Iar Ali Baba nu este in stare sa descalceasca ce-a facut Badea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim Apr 4, 2012 02:31 AM : felicitari pentru punctul de vedere exprimat ! Asta e realitatea !

    RăspundețiȘtergere
  9. AnonimApr 4, 2012 02:31 AM : felicitari pentru punctul de vedere exprimat ! Asta e realitatea !

    RăspundețiȘtergere
  10. putem sa comentam ce vrem, putem sa scriem ce dorim, adevarul e ca avem ministru, EL ESTE MINISTRU orice am zice si orice am face, asa ca lucrurile vor merge tot spre "BINE".ASA CA STIMATI COLEGI, SARACI AM FOST SARACI SUNTEM SI MAI SARACI VOM FI!
    PROF. MARIA ASTILEAN

    RăspundețiȘtergere

Postări populare