6 apr. 2011

Guvernul BOC mai presus de orice in Romania

Am scris AICI despre obligativitatea de a fi incadrati pe L 221.

Insa Guvernul a emis in februarie 2011 o ordonanta in baza careia nu putem sa executam statutul si sa facem incadrarea daca nu exista resursa financiara prevazuta in buget.( articoul 6 introdus prin art.IV din OUG nr.4/2011, in vigoare de la 4 februarie 2011)

Iarasi procese si paraprocese.
Domnul BOC se considera deasupra tuturor legilor.
Ma intreb de ce nu are nevoie de educatie guvernul BOC... Cu ce au gresit copiii acestei tari de sunt condamnati la lipsa de educatie de performanta, in unitati bine dotate cu profesori bine pregatiti si programe aerisite.

6 comentarii:

  1. Probabil doresc sa fim o tara de analfabeti, dumnealor uita ca datorita tuturor educatorilor au invatat carte si acum ocupa functii inlte in stat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le pasa!Dupa ei, potopul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu iesim in strada, dictatura e ca si instalata!Tara ne vrea prosti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. de astia numai cu mijloacele mafiei siciliene putem scapa

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am decizie de reincadrare pe legea 221 incepand cu 1.01.2011. Stim ca nicio lege si ordonanta nu actioneaza retroactiv. Ce vor face in acest caz? In aceasta situatie sunt aproape toate scolile din Suceava care au sentinte definitive si irevocabile de reincadrare pe 221.

    RăspundețiȘtergere
  6. Proiectul de Legea pentru plafonizarea salariilor in invatamant are o "greseala" sau una voita sa scada din nou salariile. Nu stiu daca va sesizat cineva, dar s-a publicat ( in Proiectul de Lege) doua machete dupa care se calculeaza salariile .Una pentru didactic si una pentru didactic auxiliar. La didactic auxiliar, sporul de scoala speciala s-a mutat, astfel incat la calculul sporului de stabilitate si a sporului de vechime nu se mai tine cont de sporul special. In macheta dupa care s-au calculat toate salariile ( inainte de proiectul Boc) sporul de stabilitate era 15% din (grila+conducere+grad.merit+sp.special) iar sporul de vechime era 5-25 % din (grila+conducere+grad.merit+sp.special+fidelitate). Acum sporul de scoala speciala nu mai constituie baza pentru celelalte sporuri. Cu ce drept modifica acum macheta ? Sa se scada din nou salariile la personalul didactic auxiliar? Nu este drept.
    Va rugam sa aveti amabilitatea de a lua atitudine la acest aspect.

    Cu stima
    Eva Sinai

    RăspundețiȘtergere

Postări populare