2 mar. 2011

Incadrare functii de conducere incepanad cu 1 ianuarie 2011

In timp ce pentru reincadrarea profesorilorin baza LSU se opune cu o vehementa crasa, ministerul are grija doar de cei din functiile de conducere.
Incadrare functiilor de conducere incepanad cu 1 ianuarie 2011
este transmisa inspectoratelor printr-o nota in care se face referire la un ordin de ministru inexistent, 3770 din 2011.

In loc sa se ocupe de aplicarea L 221 pentru toti angajatii din invatamant, ministerul se ocupa de dezbinarea corpului profesoral.

Intrebarea care se naste e de ce profesorii din Romania nu sunt platiti in baza acestei legi pe care FSLI a castigato in instanata in Suceava, Botosani, Giurgiu, etc..

6 comentarii:

  1. gabriel teodorescu03.03.2011, 05:04

    semnati si promovati petitia impotriva noului Cod al Muncii… pe care guvernul Boc il promoveaza si il impune in forta prin asumarea raspunderii!!!!


    http://www.petitieonline.ro/petitie/spune_nu_formei_actuale_a_codului_al _muncii_si_hotararii_guvernului_boc_pentru_promovarea_si_asumarea_raspunderii_guvernului_in_regim_de_urgenta_prin_ordonanta-p12197050.html

    SEMNATI PETITIA AICI
    http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/spune_nu_formei_actuale_a_c odului_al_muncii_si_hotararii_guvernului_boc_pentru_promovarea_si_asumarea_raspunderii_guvernului_in_regim_de_urgenta_prin_ordonanta-p12197050.html


    Ministrul ar trebui sa raspunda pt salarizarea diferentiata in sistem!!!
    Liviu poate va ganditi sa-l actionati legal ca si sindicat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am auzit in viata mea de "vehementa crasa". Daca tot ne-apucam sa spunem ceva, macar s-o facem pe romaneste !

    RăspundețiȘtergere
  3. vehementa de care vreti dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce are grija ministerul numai de directori? Pentru ca a aparut ceva extraordinar, uluitor! MECTS a cerut ISJ-urilor iar acestea au cerut directorilor sa nu mai elibereze sindicatelor sau salariatilor nici o adeverinta necesara in conflictele de drepturi. In acest fel se vor prelungi procesele cu cel putin 2 luni. Scenariul este urmatorul: depui cererea pentru eliberarea adeverintei; directorul te amana cat poate (1;2;3 saptamani); deschizi actiune fara adeverinte; asa cum respecta judecatorii Legea conflictelor de munca, adeverintele sunt solicitate in continuare de la sindicat, se da termen; sindicatul face o noua cerere la scoala si nu primeste adeverintele; la termenul urmator se poate suspenda judecata sau, daca sindicatul face dovada ca a solicitat adeverintele dar nu le-a primit si daca judecatorul se respecta, solicita in scris directorului(prin adresa) adeverintele necesare si da alt termen; directorul se face ca ploua iar la noul termen judecatorul trimite o alta adresa cu avertizarea ca va aplica o amenda contraventionala; deabia atunci este posibil ca directorul sa elibereze adeverintele. Sunt insa si judecatori care vor culpabiliza sindicatul pentru neindeplinirea obligatiei si va suspenda judecata. Ce parere aveti? Si cand te gandesti ca Boc si-a asumat o lege pentru urgentarea judecatilor.......

    RăspundețiȘtergere
  5. O inventie de mii de ani : satrapii ! Doar atat !

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate cadrele didactce sunt incadrate pe clase, dar din pacate nu se aplica respectivele clase banii fiind aceeasi . PENTRU DIRECTORI SE FACE DIFERENTIEREA PE CELE DOUA NIVELURI DE CLASE : 70 SI 72. nu inteleg care este problema.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare