28 sept. 2016

Comenzi - Ghid de pregatire pentru concursul de directori/directori adjuncti din invatamantul preuniversitar

Pentru cei care doresc achizitionarea ghidului in varianta tiparita:
editura.scrib@gmail.com

3 comentarii:

  1. nr de telefon pentru comenzi este mereu ocupat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara !
    Apreciez buna intenție de a pune la dispoziția celor interesați și forma scrisă a Ghidului de pregătire a Concursului pentru directori din învățământul preuniversitar.
    Am adresat o solicitare pentru achiziționarea unui Ghid, dar e-mail-ul nu a fost livrat. Sunteți sigur că adresa de e-mail este corectă ?
    Poate există și o altă sursă, modalitate de a intra în posesia unui GHID.
    Cu mulțumiri !
    Adrian

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de inițiative de bună credință
    Vă propun o inițiativă de modificare a art. 139 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, în sensul eliminării discriminării majorității față de minoritate și în același timp aplicarea prevederilor constituționale referitoare la zilele de sărbătoare legală și acordarea acestora ca zile de sărbătoare legală ca zile libere și atunci când acestea cad în zilele de sâmbătă și duminică. Acordarea acestor zile de sărbătoare legală, ca zile libere fie în ziua de vineri, dacă ziua de sărbătoare legală cade sâmbăta sau se poate acorda în ziua de luni dacă acea zi de sărbătoare legală cade duminica.
    Discriminarea la care am făcut referire este clară față de majoritate pentru zilele de sărbătoare legală - prima zi de PAȘTE, care cade numai duminica. Este ilogic ca prima zi de PAȘTE să fie considerată duminica, care este zi liberă prin constituție. În aceeași situație se regăsește și ziua de RUSALII, a cincizecimii, care cade la cincizeci de zile de la data Sfintelor Sărbători de PAȘTE și cade tot numai duminica, dar este menționată în art. menționat din Codul muncii ca fiind zi de sărbătoare legală liberă. Este hilar.
    Vă voi trimite o propunere scrisă detaliată pe adresa de e-mail.
    Astfel Comisia senatorială în domeniul muncii va reflecta asupra constatărilor mele și va putea propune eliminarea discriminării minorității în detrimentul majorității

    RăspundețiȘtergere

Postări populare