CV


 


27 de comentarii:

 1. ce tot stergeti comentariile, dom`le :)
  si schimbati comic sans-ul ala, ca zgarie ochii (fontul cv-ului)

  :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Succes si putere de munca!Sunteti speranta celor carora ati incercat mereu sa le aparati drepturile si demnitatea de dascali!Sa reusiti macar jumatate din ceea ce va doreati sa obtineti inainte de numirea in functie!Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare speranta,ce sa zic!!!Speranta ca ne ducem cu totul in prapastie!!!!

   Ștergere
 3. SUCCES SI TOT CE INTREPRINDETI SA FIE DE BUN AUGUR! VA ROG SA AVETI GRIJA SI DE ABSOLVENTII 2009 DE LA UNIVERSITATEA "SPIRU HARET", DEOARECE NOI CRED CA AM FOST FOLOSITI DREPT "COBAI"!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mariana Rosu29.05.2012, 10:00

  Mii de multumiri pentru munca imensa pe care o depuneti pentru toate categoriile de salariati din invatamant!
  Va doresc mult succes in cariera!

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna ziua! Am o rugaminte la dumneavoastra as vrea daca se poate sa postati un barem de notare competente digitale de anul acesta. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna seara stimate domn Pop!
  Sunt domiciliata in Suedia din 1996! Pina in acest an am profesat la o sc. gen. in Brasov, in functia didactica maistru-instructor, specialitatea confectii imbracaminte, titular, cu Definitivat; examen pe care l-am dat la Oradea dupe o serie de cursuri de perfectionare, pedagogice, etc. Intrebarea este: daca m-as intoarce in Romania ce completari mi-ar trebui pt. a ma reancadra pe aceeasi functie? Va multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vi se pare corecta hotararea dumneavoastra in legatura cu baremul eronat de la Evaluarea Nationala la Limba Romana? Mai ganditi-va si mai uitati-va si in Gramatica Academiei, chiar daca sunteti profesor de Matematica.Respectiva propozitie subordonata poate fi atat subiectiva, cat si predicativa.
  Ati intrat in invatamant probabil din dragoste fata de meserie si copii, dar prin aceasta ultima hotarare ii desconsiderati pe elevii buni, care isi vor vedea destramate visurile de a intra la un liceu bun. Din start, nota lor de pornire la Limba si Literatura Romana va fi 9,40 si vor avea nevoie de 10 la matematica pentru a avea, in cel mai fericit caz, o sansa infima de a fi admisi la un colegiu national.
  Ar fi trebuit sa luati masuri impotriva colegilor dumneavoastra care au stabilit subiectele si baremul de corectare, nu sa-i pedepsiti pe elevi pentru erorile profesorilor.
  Sa va dea Domnul dupa cum meritati.

  RăspundețiȘtergere
 8. E prea mare pentru el functia...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu inteleg de ce comentariul si mai ales solicitarea mea au fost sterse! RUSINE! Ma asteptam la mai mult dar............

   Ștergere
  2. In primul rand ca fraza data la examen nu este corecta din punct de vedere logic, adica nu este valida. Valoarea de adevar a acestei fraze nu exista. Nu poti spune ca te "jeneaza" lipsa rasfoiiri. Din punct de vedere lexical aceasta afirmatie este gresita, intrucat nu poti sa spui ca te jeneaza un element abstract. Daca am fi avut "imi displace, ma deranjeaza, nu agreez" atunci ar fi fost corect. Daca tot aveti o echipa de "experti" poate ar fi cazul sa se si observe acest lucru. Nu le-ar strica sa rasfoiasca din cand in cand macar DEX-ul, fie el si on-line
   JENÁ, jenez, vb. I. 1. Tranz. (Despre obiecte de îmbrăcăminte sau încălțăminte) A strânge, a apăsa, a roade, a supăra. ♦ Fig. A stânjeni, a deranja, a incomoda. 2. Refl. A avea un sentiment de reținere față de ceva; a se rușina, a se sfii. – Din fr. gêner.
   Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de cata | Semnalează o greșeală | Permalink
   A JENÁ mă ~éz tranz. 1) A face să se jeneze; a stânjeni; a stingheri; a incomoda. 2) (despre încălțăminte și îmbrăcăminte) A încurca la mișcare, cauzând jenă fizică; a supăra; a deranja; a incomoda. /<fr. gêner
   Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
   A SE JENÁ ~éz intranz. (despre persoane) A fi cuprins de jenă; a se rușina; a se sfii; a se stingheri; a se stânjeni; a se intimida. /<fr. gêner
   Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
   JENÁ vb. I. 1. tr. (Despre obiecte de îmbrăcăminte sau încălțăminte) A roade, a strânge, a apăsa. ♦ (Fig.) A stânjeni, a supăra, a incomoda; (sport) a împiedica. 2. refl. A se sfii. [< fr. gêner].

   Ștergere
 9. Stimate domn,sa fiti om ca asta conteaza cel mai mult si sa ii ajutati dupa puterile dumneavoastra si pe cei pe care, majoritatea celor ajunsi in functii de conducere i-au ignorat,umilt, denigrat, de parca ei au fost vinovati de toate relele de pe pamant; ma refer la studentii si absolventii USH.

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna seara,

  Imi cer scuze daca va jignesc, dar o tara intreaga vede astazi ca sunteti depasit de situatie, de aceasta functie si de orice are legatura cu locul dumneavoastra in Guvern.

  Sa va vina mintea la cap!

  RăspundețiȘtergere
 11. Cum sunt platiti responsabilii cu supravegherea video bac 2012?

  RăspundețiȘtergere
 12. Este vineri, cand apare structura subiectelor de la CNU? Ati promis de prea multe ori acest lucru si nimic....!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Întrebare: sunteți cumva profesor de matematică la același Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” București unde promovarea la Bacocalareat a fost de 8 elevi din 308 prezenți ? Sunteți mulțumit de rezultatele elevilor dvs. la proba de matematică ?

  RăspundețiȘtergere
 14. Nu stiu cata dreptate poate exista pe lumea asta daca un concurent cu media 5 si ..ceva poate ocupa un post la Colegiul Mihai Eminescu, taman la limba si literatura romana, iar altul cu 9 si ...ceva sa ramana fara post!? Ce-i de facut d-le? Asa se va redresa invatamantul romanesc?! acesta a fost planul d-voastra in acest scop ? va multumesc 1

  RăspundețiȘtergere
 15. Buna ziua!
  As dori sa stiu mai exact cand veniti la Iasi {in legatura cu disponibilizatii de la CET}-pentru ca ati raspuns altciuva ca la inceputul lunii septembrie.NU MAI SUPORTAM!-Va rog sa n credeti! Incepe scoala si nu am nimic luat pentru copii;datoriile au crescut,banca ma ameninta,primesc somatii,{ba chiar altora li s-au luat casele).Cu siguranta reluam protestele sau vom veni la Bucuresti; vi se pare corect ca din ianuarie sa stau fara nici un ban de la CET unde am lucrat aproape 30 ani? de ce nu au respectat CCM? s-a incheiat contractul pe 20 ani cu francezii,unde sunt banii de pe carbune...si stiti bine ca sunt multe intrebari fara raspuns;sunt oameni care se fac vinovati de incompetenta,de management prost si aici amintesc pe dir.Ivana,pe dir. de marketing Mugurel Cozmanciuc care ar trebui sa-i fie rusine de functia pe care o are ca nu a facut nimic bun pt. CET decat ca a taiat din salariile oamenilor(doar la cei din subordinea lui} si lua o sacosa de bani si bineinteles, domnul primar Nichita care a stiut toate magariile;da sunt oameni care ar trebui sa raspunda in fata legii(dar probabil stiti ca la Iasi domn primar nu mai are fabrici(si cate erau in zona industriala) in schimb avem MARI magazine).
  Imi cer scuze ca mi-am varsat doar putin oful, dar necazurile te fac neom.Va multumesc si va asteptam cat mai repede posibil!

  RăspundețiȘtergere
 16. V-am trimis un mesaj,acum 30-40 min in care va rugam sa ne comunicati cind reveniti la Iasi-(legat de cei disponibilizati de la CET).Mi s-a spus ca mesajul va fi supus spre aprobare; oare cit poate dura aceasra aprobare si nu cred ca am spus ceva neadevarat.

  RăspundețiȘtergere
 17. Stimate Dl. Liviu Marian Pop! Ma adresez Dv. cu stima si incredere in vederea rezolvarii situatiei privind soarta promotiei controversate din 2009 al USH. Sunt educatoare titulara in invatamant, cu o vechime in munca de 25 de ani, cu grad did.I si ma aflu in situatia de a fi retrogradata din functia de prof.S in inv.educ. din cauza neeliberarii diplomei de licenta dupa trei ani de la absolvire. Am fost instiintata de catre Centrul Financiar de care apartine institutia mea, ca ultima data posibila pentru prezentarea diplomei este 25 septembrie, in caz contrar mi se retine salariul. Mentionez faptul ca, impreuna cu mai multe colege am dat in judecata USH, fiind chemati in instanta pe 12 septembrie.Va rog cu respect, sa-mi dati un sfat in vederea rezolvarii acestei probleme.Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 18. VA RUGAM SA FACETI CEVA CU CET BRAILA,SALARIATII NU AU LUAT SALARII DE 3 LUNI.

  RăspundețiȘtergere
 19. Buna ziua, unde pot gasi ce se intampla cu orele unui profesor care intra in restrangere de activitate. Concret, daca un profesor intra in restrangere de activitate , orele acelea pot fi date unui cadru titular din aceasi arie curiculara la constituirea normei . Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 20. Buna seara,

  Am o nelamurire si poate dv. ma puteti ajuta.
  Sunt profesor titular in invatamantul preuniversitar si totodata mentor.
  In precizarile nr. 63.249 din 16.10.2013 se arata :pentru anul şcolar 2013 – 2014, rămân valabile Precizările M.E.C.T.S. nr. 57.189/11.09.2012 privind încadrarea personalului didactic care predă curriculumul de specialitate din cadrul ariei curriculare „Tehnologii”. Pentru cadrele didactice care au calitatea de mentor, se vor opera reducerile normei didactice de predare-învăţare-evaluare cu două ore pe săptămână, conform prevederilor art. 262 (4) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.
  Va intreb :Eu, prof.mentor ,gr.I, cu vechime de peste 25 ani in invatamant trebuie sa fiu incadrata cu 16 ore/saptamana?

  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere

Postări populare