4 sept. 2009

CSDR refuză discuţiile formale cu guvernanţii!

Confederaţia Sindicatelor Democratice din România, în numele federaţiilor sindicale din sectorul bugetar afiliate, refuză, în mod ferm, invitaţia ministrului muncii de a participa la întâlniri de “taină” sau “şuete” la o cafea, pe tema Proiectului Legii unitare de salarizare din sectorul bugetar.
Considerăm că o lege de o asemenea importanţă, de care depinde soarta salariaţiilor din sectorul bugetar, trebuie abordată în mod responsabil de toţi partenerii sociali.

Bucureşti PREŞEDINTE,
4.09.2009 Iacob BACIU

9 comentarii:

  1. Corect si cinstit este ca discutiile sa fie pe fata, asa ca sa vedem si noi , astia de jos, CUM NE REPREZENTATI! Tot mai platim o parte din cotizatie!!! Cand liderul de la noi din scoala mi-a raspuns ca "nu in cotizatia mea sta sindicatul", mi-am dat seama ca , la nivel de tara nu stiti sa va alegeti oamenii. Sa va spun ca liderul nostru este FINUL CELUI DE DINAINTEA LUI, APROAPE IMPUS SA-I URMEZE ..."CA MAI ARE PUTIN PANA LA PENSIE SI SA IASA CU PENSIA MAI MARE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. In teritoriu liderii sunt cu directorii ,impotriva cadrelor,iar la centru liderii sunt cu ministru.

    Vai de noi cu asa reprezentati.
    De aceea am ajuns in situatia in care suntem.
    Este 5 septembrie si nu stim daca legile se aplica.

    Zvonuri si iar zvonuri toata vara .Cat credeti ca mai rezistam?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Magda liderii se aleg de jos in sus
    de aceea ceea ce alegeti aceea va reprezinta. SIndicatul sta in fiecare din membrii. Si exista atata timo cat exista sustinatori. Rusinoasa atitudine din partea lui
    @Doina Nu cred ca puteti generaliza
    Azi este intalnire la Guvern cu ministrii. Cu siguranta cel tarziu luni stim ce intetii au.
    Toata guvernarea este un zvon. E greu de transmis un semnal clar in aceasta jungla politica

    RăspundețiȘtergere
  4. Va felicit pentru tot ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum nu s-a publicat pana la 31 august nici o modificare in ceea ce priveste planuri cadru noi si alte metodologii de lucru si conform uzantei tind sa cred ca anul acesta scolar vom "functiona" ca asul scolar precedent. Am dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau sa spun ca liderii locali de sindicat nu sunt intotdeauna cei mai potriviti, iar daca doresti sa-i schimbi nu poti! Avem o asa experienta, dar au numarat voturile cine a trebuit, ca sa iasa tot el. Nu mai am incredere in voi! Chiar nu stiu ce va fi cu noi, dascalii! Domnule pop, fiti foarte atent!

    RăspundețiȘtergere
  7. In ultima perioada simtim ca nu suntem sprijiniti de dumneavoastra,schimbarile din invatamant vin parca sa faca sa ne simtim incapabili datorita volumului mare de munca ce ni se cere.
    Mai rau,la inceputul acestui an scolar,am fost anuntati ca in cateva unitati din centrul nostru,se reduce cate un post.Am fost impinsi de la spate ca in mai putin de o ora sa ne decidem care din noi renuntam la post.Chiar daca ni s-au oferit alte posturi,ne intrebam acum dupa ce ne-am dezmeticit:este legal ce s-a intamplat?Noi in unitate avem numarul minim de copii ,insa calculand per-totalul unitatilor nu ne incadram in limitele impuse.

    RăspundețiȘtergere
  8. in ultimul timp nici nu stiu in ce sa ma impart
    scaderea numarului de elevi precum si politica de personal facuta de unii directori ne-au adus si in situatii sesizate de dvs
    e un haos tottal care numai cu un cutremur mai poate fi reglat

    RăspundețiȘtergere