3 mai 2013

În prag de Sfinte Sărbători


Se spune că Paștele este promisiunea lui Dumnezeu că ne reînnoiește în fiecare primăvară. Vă doresc ca această promisiune să vă umple inima cu pace și bucurie alături de cei dragi! 

 Sărbători fericite!

6 comentarii:

  1. Din pacate, dumneavoastra nu v-ati tinut de promisiune cand ati fost ministrul educatiei in ceea ce priveste diplomele USH. Suntem discriminati fata de colegii care au absolvit dupa noi "la zi". Am un gust amar, dar nu suntem egali, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca Sfintele sărbători pascale să ne facă viața mai frumoasă, casa mai bogată și masa îmbelșugată. Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, caldură și iubire în sufletele, inimile și gândurile celor dragi.
    PAȘTE FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sărbători luminate şi dumneavoastră, alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa sa fie! Va multumim pentru frumoasa urare , va simtim alaturi de noi cu adevarat . Va dorim sanatate si putere pentru a ramane cu noi si in viitor.Apreciem efortul dv. prin care ne aduceti toate informatiile de care avem nevoie .Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarbatori fericite si dumneavoastra donmule senator si va multumim pentru atentia pe care ne-ati acordat-o ajutandu-ne foarte mult in problemelor cu care ne-am confruntat. Va apreciem foarte mult . Paste plin de bucurie , lumina si liniste !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare